Ahaaaa şimdide grupta bi hamilelik haberi yayıldı şimdi herkes kendinden süphe edicekburadaki herşey virüs gibi yayiliyo ya benim günüm 19 a daha var
Nare83 bi ara takımda bi piskolokla yazışmıştım özelden.nikini ona benzettim de o yüzden sordum canım.
Aynı ifadeyi yapmışız Begüş hepimizin derdi başkaayyy
grafiğe başlık koyamadım beynim dolandı ufff
offf offf diyeyimmmm benim kv sacda yapar bunu... yaa barışsam mı aceppp yeter 2 yıllık küslük hahaha börekler kaçıyor
bayıldım evine Allah huzurla otuttursun canım...bende ilerde düşünüyorum böyle bahçeli ev inşallah kısmet diyelim...Günaydın ay çok heyecanlıyım sabah bi baktık civcivler 6 olmuş bi tanesi simsiyah çok güzel bi duygu yaa doğurasım geldi yeminle
Tamam kuzu bende öyle düşünmüştüm geçmiş oldun tekrardan.bugün nasılsın?
bunlar 35 i de ister yakında anacım
Yok kız biz kesip yemedik daha hiç.kıyamıyoruz.iki tanesi hasta gibi oldu ölmesini bekledik belki iyileşir diye kesemedik.daha yaşlanacak kadar da zaman geçmedi kümes 1,5 yıldır var ilk tavuklar öldü.bunkarda geçen senenin.bakalım sonu ne olacak.
Rabbim gönlüne göre versin inşallah.bizim burda keçisi olan bi abi var.3-4 senedir bakıyorlar dün kafasıyla çak yaptırmayı öğretiyordu köpek gibi eğitiyorlar adam markete girer jeçi kapıda bekler.adam yürür keçi yürür adam durur keçi durur gel deyince gelir.ilginç.ama bende istiyorum çiftlik koyun kuzu keçi oğlak.tavuk cücük
Kız hepsi ayrı ayrı onların.sarıyla kahve vardı.onlar öldü.şimdikiler horoz Reis.tavuklar tarçın,sürmeli,turbo,cesur gurk yatan kekik.özelliklerine göre koyuyoruz isim
Eki Görüntüle 1977558 bu taze anne
Eki Görüntüle 1977554 Buda evim
Eki Görüntüle 1977566 Bu eşimin yaptığı kümes
Eki Görüntüle 1977567 Yine eşime yaptırdığım bahçenin bi bölümü tahtaları yerdeki taşları falan hep ona yaptırdım
ahh sheryyim benim kızda mutfağa girmez kırılınca mıtfağa giresi tuttu kızım çık kızım git terliğini giy diye diye temizledim ortalığı... dua okuuyacam bugün bol bol...ayy ne fena sinir bozucu ada.
nazardır sıkma canını
ben de dün tereyagı tabagını düşürüp kırdım her yer seramik parçası
kızım da çok meraklı herşeyi parmaklıor.
sabahın köründe onları sil temizle.
her gün bişi çıkıyor
ve ben çook ama çok tembelim
tüm kemikleirm agrıyor sanki yaa.
onu bende istiyooooreeee
bi ciftliğim olsun ama hizmetlileri de olsun
sessiz sakin bi yerde olsun ama 4x4 arabam, traktorüm spor arabam kapıda hepicii son model
atım olsun inegim keçim.
ama pohlarını ben temizlemiyim
köy işi zahmetli kuzum be
annemler köyde mesela.
canları çıkıyo
geçen bana tereyagı ve yumurta yollamış.
bi koca torba yoğurdu süzme.
ziyan etmeden kaldırayım diye kasım kasım kasıldım çünkü zahmetli işler.
ama dediğin benim de hayalim
hatta o ürünleri internetten filan satışa çevirmek iş kadını olmak ne güzel olurdu
keşke benim olsa beAhaaaa şimdide grupta bi hamilelik haberi yayıldı şimdi herkes kendinden süphe edicekburadaki herşey virüs gibi yayiliyo ya benim günüm 19 a daha var
sağol canımmmmm inşallah lekesi çıkarada81 kız ada geçmiş olsun yaaa
ayy feci ya salçada
sağol canımmm bol dua edecem var bende bir haller hissediyorumada81 geçmiş olsun kuzu nazar çıkmış.
Ne oldu canım hayırdırsağol canımmm bol dua edecem var bende bir haller hissediyorum) yada sakarlığın adı nazar mı oldu onuda bilemedim kiiii
içi dolu salça elimden kaydı mutfağın ortasına düştü canım heryer salça ve cam oldu sabah onla uğraştım....Ne oldu canım hayırdır
sıkıntı başka olsada etkisi aynı demek kiAynı ifadeyi yapmışız Begüş hepimizin derdi başka
Olabilir isyannnn diye bağırmak gibisıkıntı başka olsada etkisi aynı demek ki
içi dolu salça elimden kaydı mutfağın ortasına düştü canım heryer salça ve cam oldu sabah onla uğraştım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?