İyi akşamlar hanımlar.Ricamı değerlendirdiğiniz için ve takımınızın kapısını açtığınız için çok teşekkür ederim öncelikle.Çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan istemeyerek ayrıldığım için bugün biraz moralsizim.İnşallah yarın kendimi toparlayıp;hem kilo alış öykümü,hem de 3 ayda verdiğim 12.5 kilonun sırlarınızı sizlerle paylaşıcam.Kaptan cuma yarışması topiğinde diğer davet eden takımlara teşekkür edip,7. takıma katıldığımı bildiricem.Umarım bundan sonra beraberce yürüyeceğimiz bu maratonda,birbirimizin gücüyle ve desteğiyle hedefimize ulaşırız.Allah kararımızda isabetli ve hedefinde iradeli eylesin bizleri.HOŞBULDUK...
Julia,çok teşekkür ederim canım.Ben de öyle...cnm aramıza h.g seni gördüğüme çok sevindim
vulkanla suna ayrıldı melihle banuyu diz çökürdü ozan vurucak ..
vurmadı vurmadı :))
İyi akşamlar hanımlar.Ricamı değerlendirdiğiniz için ve takımınızın kapısını açtığınız için çok teşekkür ederim öncelikle.Çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan istemeyerek ayrıldığım için bugün biraz moralsizim.İnşallah yarın kendimi toparlayıp;hem kilo alış öykümü,hem de 3 ayda verdiğim 12.5 kilonun sırlarınızı sizlerle paylaşıcam.Kaptan cuma yarışması topiğinde diğer davet eden takımlara teşekkür edip,7. takıma katıldığımı bildiricem.Umarım bundan sonra beraberce yürüyeceğimiz bu maratonda,birbirimizin gücüyle ve desteğiyle hedefimize ulaşırız.Allah kararımızda isabetli ve hedefinde iradeli eylesin bizleri.HOŞBULDUK...
amanın nasıl izlediysem ben orayı kacırmısım
hoşgeldiiin...İyi akşamlar hanımlar.Ricamı değerlendirdiğiniz için ve takımınızın kapısını açtığınız için çok teşekkür ederim öncelikle.Çok sevdiğim takım arkadaşlarımdan istemeyerek ayrıldığım için bugün biraz moralsizim.İnşallah yarın kendimi toparlayıp;hem kilo alış öykümü,hem de 3 ayda verdiğim 12.5 kilonun sırlarınızı sizlerle paylaşıcam.Kaptan cuma yarışması topiğinde diğer davet eden takımlara teşekkür edip,7. takıma katıldığımı bildiricem.Umarım bundan sonra beraberce yürüyeceğimiz bu maratonda,birbirimizin gücüyle ve desteğiyle hedefimize ulaşırız.Allah kararımızda isabetli ve hedefinde iradeli eylesin bizleri.HOŞBULDUK...
başı döndü zillinin 3 uşak anası olarakdan hemen anladım
başı döndü zillinin 3 uşak anası olarakdan hemen anladım
hoşgeldiiin...
kız bunlar hangi arada halvet oldu kiii...:26:
kızlar iyi geceler başım ağrıyor çayım da demlendi sabah görüşürüz
hosgeldin canim, umarim iyi gecmistir sinavlarin..artik bol paylasimda bulunur bizleri yanliz birakmazsin insallahhepinize iyi akşamlar sınav maratonum bitti artık sizlerleyim
nen nerden anayi verdin, sadece basi dondu...midesi bulanmadikibanu hamileeeeeee
hoşgeldiiin...
kız bunlar hangi arada halvet oldu kiii...:26:
kızlar iyi geceler başım ağrıyor çayım da demlendi sabah görüşürüz
hosgeldin canim, umarim iyi gecmistir sinavlarin..artik bol paylasimda bulunur bizleri yanliz birakmazsin insallah
nen nerden anayi verdin, sadece basi dondu...midesi bulanmadiki
saferanim sen kac bolumdur seyretmiyorsunn..doga ablaminda dedigi gibi hangi biricigini sayakama banuuu iyice rezil olurdu, fakirliginden utanirken ne hallere dustu..kiymetini bilmedi ailesinin...Allahim boyle insanlara akil fikir versin
minnosum dikkat et kendine.. bende cok üşüyorum sısıtıcı aralarda otomatik kapandığında bile hemen üşümeye baslıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?