ayy hastalanıcagız galıba meyvısımm ben vıtamın ılacı ıctım bırazdan kalın pıjamalarımı gıyıp yatıcam valla
Hoşbulduk canım.hoş geldin........
hoşgeldiiin...
Hoşbulduk,çok sağolun.
hepinize iyi akşamlar sınav maratonum bitti artık sizlerleyim
haftasonu çok yedim yine, ekmek dieti yapmam şart
kız sırayla önce başın dönecek sonra miden sırasını unutma lazım olurhosgeldin canim, umarim iyi gecmistir sinavlarin..artik bol paylasimda bulunur bizleri yanliz birakmazsin insallah
nen nerden anayi verdin, sadece basi dondu...midesi bulanmadiki
saferanim sen kac bolumdur seyretmiyorsunn..doga ablaminda dedigi gibi hangi biricigini sayakama banuuu iyice rezil olurdu, fakirliginden utanirken ne hallere dustu..kiymetini bilmedi ailesinin...Allahim boyle insanlara akil fikir versin
aman o kadar soğukmu burda millet yazlık giyiyor ama ben ceket giyiyorum yaşım itibarıylaselam kızlar heran hastalanabılırım vucudumun heryerı agrıyor vıtamın ıctım sımdıkk.
meyvısım ıspanagı yıkayamadım valla .ama taze fasulyeyı sımdı kurdum pısıyorr
ee sen ne yaptın buarada dogacım sen kıme cevap ver kıme verme dedın anlamadım
bende yapıcam çarş perşembe lapabende cuma cumartesi pazar cok kacirdim.uzun zamandur yemedigim kadar yedim.carsamba persembe lapa diyeti yapmam $artyarin tartilicam,korkuyorum valla.ama korkunun ecele faydasi yok.mecbur cikicam o tartiya.yarin ola hayrola
kizlarrr nezamandir dikkat ediyorum ama masallah bizim takimin baya ziyaretcisi/meraklisi var...daha bu saatte bile 2 ziyaretci var takimimizda...
gunaydın kızlar ben geldım ama kolumu kıpırdatıcak halım yokhastalanıyorum cok usuyorum ay napıcagımı bılmıyorumm hıc keyfımm yokk bugun sabah 1 kıbrıt kutusu koyun peynırı 4 sıyah zeytın 1 dılım beyaz ekmek yedım ve suanda 300 gr artıdayımm
geçmiş olsun aman hemen önlemini al ıhlamur falan iç
sagol tatlım ya vucudum kırgın nedendır bılınmezz evde b vıtamını var ondan aldım yanıma bırazdan ıcıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?