minnosum c ve a vit al tatlım b o kadar etki etmez bağısıklığa
hmm oylemi...tecrubesizlikten doga ablacim..bundan sonra dikkat ederim..ilk bas donmesi sonra migde bulantisi...ilk bas donmesi sonra migde bulantisi..gobiss ve bebekkız sırayla önce başın dönecek sonra miden sırasını unutma lazım olur
eeee medyatik olduk artıkınbizi izlemeye devam edin anacımmm
gunaydin minnosum, bende ayni sekildeyim, hastalanma degil ama uykusuzum..bugun takimda sohbetsakin gececek desenegunaydın kızlar ben geldım ama kolumu kıpırdatıcak halım yokhastalanıyorum cok usuyorum ay napıcagımı bılmıyorumm hıc keyfımm yokk bugun sabah 1 kıbrıt kutusu koyun peynırı 4 sıyah zeytın 1 dılım beyaz ekmek yedım ve suanda 300 gr artıdayımm
günaydın sekerler benim bu gün hiç keyfim yok gecem kötü gecti sizler nasılsınız..
günaydın kızlaaar...
meyve gecen niye kötü geçti, önemli birşey yoktur umarım..
minnoş geçmiş olsun canım.. şimdiden adaçayı, ıhlamur v.s. iç, bol c vitamini al ihmal etme..
kırmızı reytingimiz arttı şekerim ondandır..
gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim
gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim
ayy c vıtamını evde yoktukı meyvem olmazsa oglen gıdıp lımon ıceyım aksama da kıvı alayım yada portakal . neyse kızlar bugun cok gelemıycem yanınıza yarın sabah arazıye gdııcem cunku bugun burdakı sılerımı bıtırmem lazım yıne grs olurmu canlarım
eve gittiğinde yap bunu tarçın ıhlamur elma varsa bir iki parça rezene varsa at kaynat iç iyi geliyor kısın ayva koyuyordum ben
günaydın kızlar
sabah kahvaltı yapmadım hiç canım bişey yemek istemedi 1 tane muz yedim
meyvem akşam sana verdiğim sözü tuttum pilav fln yemedim bol bol salata yedim ama adet olamadım daha yaa tırsmıyorda değilim yaniacep başka bişeymi var diye
yok daha degilyapmalari yakindir
kizlar ben takimima destegi tam veriyom kimse ustune gidilsin .iyi bir iliski kursunlar arkadaslarini kaybetmesinler suc varsa uye kaybedeb takimlarindir takim arkadaslariyla iliski kuramayanlarindir .bizim takim mukemmelse insanlari cezb ediyorsa bu bizim icin gururdur onlar kendilerine baksinlar sorun kendilerindebende böyle düşündüm şu cümleden çıkardım bilin bakalım hangi takima ne demek bu yazışmalara baksınlar bişey yapmışmıyız takımları incelesinler
ben varim kesin 4 litre iciyorum bengunlukkızlar su içiliyormu bakalım benim yarım litrem bittti bu gün 3.5 hedefliyorumm
varmıdır su içmede beni gececek yiğit
kiz bisey kalmiyorki ordan ic ordan tuvaletin yolunu tutuyorsunevet malesef canim..sanki biz herkesi takimindan ayiriyormusuz gibiama komik olan meyvemde minnosumda 3 hafta araylan geri gelmisler
evet isiyorum meyvem benimde nerdeyse 1 litrem bitacek...toplam 2 litre yeterli bana..tartiya cikinca korkuyorum sonra
kiz bi yastigi koy nihat dogan niyetine tekmeleyivere olacakhak adalet varsa acunda ıkısını bırden cıkarıcaktı ama ne oldu reytıng kaybetme korkusuyla nıhatı sakladılar tabı ayy o adamı ızledıkce sınırlerım gerılıyor boyle gıdıp ıkı tekmede benım atasım gelıyorr
gülüm bende 2. şişemi doldurdum bak suyu arttır sende iç içebildiğin kadar tartıda daha cok inme olucak görüceksin
gülüm biliyorsun ben daha eeken giricektim ama aksilikler oldu sonra yine giremiyordum sen soktun beni lsteye aslında sende suçlusun
bak canim cekti ayvayi simdi...asermekte migde bulantisindan sonra geliyordu demi
sen 45 km yürümüş kızsın tabana kuvvet kaç arkana bakma
sen çagatayın yanına mı gittin bu günlerde hıııı:76::76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?