Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minnosum c ve a vit al tatlım b o kadar etki etmez bağısıklığa

ayy c vıtamını evde yoktukı meyvem olmazsa oglen gıdıp lımon ıceyım aksama da kıvı alayım yada portakal . neyse kızlar bugun cok gelemıycem yanınıza yarın sabah arazıye gdııcem cunku bugun burdakı sılerımı bıtırmem lazım yıne grs olurmu canlarım

günaydın kızlaaar...

meyve gecen niye kötü geçti, önemli birşey yoktur umarım..

minnoş geçmiş olsun canım.. şimdiden adaçayı, ıhlamur v.s. iç, bol c vitamini al ihmal etme..

kırmızı reytingimiz arttı şekerim ondandır..

kız sırayla önce başın dönecek sonra miden sırasını unutma lazım olur
eeee medyatik olduk artıkınbizi izlemeye devam edin anacımmm
hmm oylemi...tecrubesizlikten doga ablacim..bundan sonra dikkat ederim..ilk bas donmesi sonra migde bulantisi...ilk bas donmesi sonra migde bulantisi..gobiss ve bebek
gunaydin minnosum, bende ayni sekildeyim, hastalanma degil ama uykusuzum..bugun takimda sohbetsakin gececek desene
günaydın sekerler benim bu gün hiç keyfim yok gecem kötü gecti sizler nasılsınız..

benimde yokkkk:84::84: uykusuzummmm..senin gecen niye kotu gecti meyvem??

gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

kirmizigul06 meyvenull+ doga3+ ceyce Ganfed+ minnoş prenses

sbah sabah iyi kalabaligiz kizlarr

eve gittiğinde yap bunu tarçın ıhlamur elma varsa bir iki parça rezene varsa at kaynat iç iyi geliyor kısın ayva koyuyordum ben

günaydın kızlar

sabah kahvaltı yapmadım hiç canım bişey yemek istemedi 1 tane muz yedim

meyvem akşam sana verdiğim sözü tuttum pilav fln yemedim bol bol salata yedim ama adet olamadım daha yaa tırsmıyorda değilim yani acep başka bişeymi var diye

kiz dur acelen ne, ben daha doga ablamdan ogreniyorum..once bas donmesi migde bulantisi..ondan sonra bekle yani sen daha bekle

bende böyle düşündüm şu cümleden çıkardım bilin bakalım hangi takima ne demek bu yazışmalara baksınlar bişey yapmışmıyız takımları incelesinler
kizlar ben takimima destegi tam veriyom kimse ustune gidilsin .iyi bir iliski kursunlar arkadaslarini kaybetmesinler suc varsa uye kaybedeb takimlarindir takim arkadaslariyla iliski kuramayanlarindir .bizim takim mukemmelse insanlari cezb ediyorsa bu bizim icin gururdur onlar kendilerine baksinlar sorun kendilerindebeni kudurtmasinlar onlari nihat dogandan beter ederim ha
kızlar su içiliyormu bakalım benim yarım litrem bittti bu gün 3.5 hedefliyorumm
varmıdır su içmede beni gececek yiğit
ben varim kesin 4 litre iciyorum bengunluk
kiz bisey kalmiyorki ordan ic ordan tuvaletin yolunu tutuyorsun
kiz bi yastigi koy nihat dogan niyetine tekmeleyivere olacak

gunaydin kizlar ben geldim once gecmise daldim sonra bir baktim burdasiniz hemen vazgectim gecmisi sonra okurum simdi iki cift sohbet edelim hadi gelin buraya ozledim ya sicak sohbet etmeyi sizlerlebuyurun hepinize taze toplanmis papatyalar gununuz guzel baslasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…