kiz dur acelen ne, ben daha doga ablamdan ogreniyorum..once bas donmesi migde bulantisi..ondan sonrabekle yani sen daha bekle
:78::78::78:sen çagatayın yanına mı gittin bu günlerde hıııı:76::76:
kiz cocuk komalik olmus bisey yapamazdi .kendini savunamamistir garibim
ha haaa kızım baktım sizde icraaat yok aradan ikinciyi çıkartayım dedim dermişimben zayıflamadan ikinci bebişi yapmam daha doğum kilolarım gitmedi.
ha haaa kızım baktım sizde icraaat yok aradan ikinciyi çıkartayım dedim dermişimben zayıflamadan ikinci bebişi yapmam daha doğum kilolarım gitmedi.
:78::78::78:
ya ama once bir sor bakem,,cagatay komaya niye girdi
dogumdan once kactinki canim senben cokla kaldimda hamile ustunede hamilelik kilolari gelince ipin ucu kacti gerci sayenizde bayagi toparladim allaha sukur
haklisin, valla..biz daha herifi bulamadik...kaldiki yavrusunu yapalim
orasini bilmiyom cocukcagaz hastanede gozunu acti.kiz ne ettin cocuga
dogumdan once kactinki canim senben cokla kaldimda hamile ustunede hamilelik kilolari gelince ipin ucu kacti gerci sayenizde bayagi toparladim allaha sukur
bulursun canım hiiç acele etme kocayı nekadar geç bulsan okadar hayırlı dermişimdaha ufaksın kızım sen kaç yaşındaydın 23 gibi kalmış benim aklımda
aahhh ganfedim ahhh...aklimdan gecenleri bir soylesemmmmahhh cektirip duruyor insana...offf anam oofff..bak off da cektiriyorr
canım ben doğumdan öncede zayıf değildim aslında koca yaradı bana 70 kg flndım herhalde ama hamile kalmadan önce tedavi gördüm onların sayesinde kilo aldım hamilelik fln derken 93 kgyla doğuma girdim sonra 75 kgya düştüm süt olsun diyey bol bol yedirdiler bana şimdi bile komposta görsem midem bulanıyor sonra hoop aldım kiloları 87 kg fln olmuştum ama süt fln oldumu dersen olmadı bende kilo olarak kaldı ben evlendiğim kiloyu değilde 60 ı görsem bu dünyada benden mutlusu olmayacak.
kiz benden gizli evlenirsen dugunu basarim ha . bide semmame oynarim ona gore ha dugune bende gelecemhayirlisi ceyceycim,, Allah yazmamis daha demekki..yasim 24..once su fazlaliklardan bir kurtulim..gerisi gelir zaten
kiz gel senle bir cagatay operasyonu baslatalim ben bizim karakacani alayim sende eski un cuvalini al cocugu kacirmaya gidelim . kizlar yardim edecekler bana bas vuracak ha cagatayi kacirmaya gidiyoruzpisst sirdir kimseye soylemeyin
vallaha imkanimiz olsa hayir demezdim...adami hem ye hem yaninda yat...birde genckizlara sucu buluyorlar, boyle tipler oldukca insanin akli nasil basinda dursun off anammm offf....
kiz saka bir yana gordunmu yeni fragmani...halil insaatta olan bir eve goturuyor fihayi..bizim evimiz burasi diyor..mal yaw..oyle tiplerde katil eder insaniiii
kiz benden gizli evlenirsen dugunu basarim ha . bide semmame oynarim ona gore ha dugune bende gelecem
ayip ettin ganfedim sensiz olurmu dugun....sen ve azerim bas misafir..ozel yerinizi bile ayirttiririm ben...hayirlisiyla o gun gelsin....bende biliyorum samame..oynariz beraberbirde kolumda cagatay oldumu ben halay basi bile cekrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?