Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kiz dur acelen ne, ben daha doga ablamdan ogreniyorum..once bas donmesi migde bulantisi..ondan sonra bekle yani sen daha bekle

ha haaa kızım baktım sizde icraaat yok aradan ikinciyi çıkartayım dedim dermişim ben zayıflamadan ikinci bebişi yapmam daha doğum kilolarım gitmedi.

ha haaa kızım baktım sizde icraaat yok aradan ikinciyi çıkartayım dedim dermişim ben zayıflamadan ikinci bebişi yapmam daha doğum kilolarım gitmedi.

dogumdan once kactinki canim senben cokla kaldimda hamile ustunede hamilelik kilolari gelince ipin ucu kacti gerci sayenizde bayagi toparladim allaha sukur

dogumdan once kactinki canim senben cokla kaldimda hamile ustunede hamilelik kilolari gelince ipin ucu kacti gerci sayenizde bayagi toparladim allaha sukur

canım ben doğumdan öncede zayıf değildim aslında koca yaradı bana 70 kg flndım herhalde ama hamile kalmadan önce tedavi gördüm onların sayesinde kilo aldım hamilelik fln derken 93 kgyla doğuma girdim sonra 75 kgya düştüm süt olsun diyey bol bol yedirdiler bana şimdi bile komposta görsem midem bulanıyor sonra hoop aldım kiloları 87 kg fln olmuştum ama süt fln oldumu dersen olmadı bende kilo olarak kaldı ben evlendiğim kiloyu değilde 60 ı görsem bu dünyada benden mutlusu olmayacak.

aahhh ganfedim ahhh...aklimdan gecenleri bir soylesemmmm ahhh cektirip duruyor insana...offf anam oofff..bak off da cektiriyorr

kiz gel senle bir cagatay operasyonu baslatalim ben bizim karakacani alayim sende eski un cuvalini al cocugu kacirmaya gidelim . kizlar yardim edecekler bana bas vuracak ha cagatayi kacirmaya gidiyoruz pisst sirdir kimseye soylemeyin

evet ya sut olsun diye habre yediriyorlar banada aynisi oldu bendede sonuc ayni süt hic cogalmadi

kiz gel senle bir cagatay operasyonu baslatalim ben bizim karakacani alayim sende eski un cuvalini al cocugu kacirmaya gidelim . kizlar yardim edecekler bana bas vuracak ha cagatayi kacirmaya gidiyoruz pisst sirdir kimseye soylemeyin

vallaha imkanimiz olsa hayir demezdim... adami hem ye hem yaninda yat...birde genckizlara sucu buluyorlar, boyle tipler oldukca insanin akli nasil basinda dursun off anammm offf....

kiz saka bir yana gordunmu yeni fragmani...halil insaatta olan bir eve goturuyor fihayi..bizim evimiz burasi diyor..mal yaw..oyle tiplerde katil eder insaniiii

:84:
gulumm galıba halıll orda ferıhaya tecavuz edıcekk:84::84:

kiz benden gizli evlenirsen dugunu basarim ha . bide semmame oynarim ona gore ha dugune bende gelecem

ayip ettin ganfedim sensiz olurmu dugun....sen ve azerim bas misafir..ozel yerinizi bile ayirttiririm ben...hayirlisiyla o gun gelsin....bende biliyorum samame..oynariz beraber birde kolumda cagatay oldumu ben halay basi bile cekrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…