hayirlisi ceyceycim,, Allah yazmamis daha demekki..yasim 24..once su fazlaliklardan bir kurtulim..gerisi gelir zaten
:84:
gulumm galıba halıll orda ferıhaya tecavuz edıcekk:84::84:
minnosum dikkat et kendine.. bende cok üşüyorum sısıtıcı aralarda otomatik kapandığında bile hemen üşümeye baslıyorum..
geçmiş olsun kız anakuzuları...bende dün akşam nezle oldum off genzim yanıyooo...ayy hastalanıcagız galıba meyvısımm ben vıtamın ılacı ıctım bırazdan kalın pıjamalarımı gıyıp yatıcam valla
ben yaptım yazmıştım sen görmedin heral..hiç bi işe yaramaddı ..et peynir yemekten içim kurudu kiloda veremediiim...protein dieti sormuştum, yapan olmadı mı hiç?
dış mihraklar olmasııın...:82::82::82:kizlarrr nezamandir dikkat ediyorum ama masallah bizim takimin baya ziyaretcisi/meraklisi var...daha bu saatte bile 2 ziyaretci var takimimizda...
günaydınnnnnnn
meyvem senin gönül işleri ne oldu hiç demedin..sulh var mı...günaydın sekerler benim bu gün hiç keyfim yok gecem kötü gecti sizler nasılsınız..
kız ne yaşı maşı hayat şimdi başlıyo esas.....kız sırayla önce başın dönecek sonra miden sırasını unutma lazım olur
aman o kadar soğukmu burda millet yazlık giyiyor ama ben ceket giyiyorum yaşım itibarıyla
bende yapıcam çarş perşembe lapa
eeee medyatik olduk artıkınbizi izlemeye devam edin anacımmm
bizi çağıraydın kız terliklen kovalardık biz onları....gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim
ben de 23 de evlendim..kısmetin nerden gelceği belli olmaz..sen bu güzellikle çok canlar yakarsın kız...hayirlisi ceyceycim,, Allah yazmamis daha demekki..yasim 24..once su fazlaliklardan bir kurtulim..gerisi gelir zaten
evet ya sut olsun diye habre yediriyorlar banada aynisi oldu bendede sonuc ayni süt hic cogalmadi
bu cagatay kım gulum ben fransız kaldım konuya bırazcık
anaaam bayılırım şemmameye...ben de geliim düğüne......kiz benden gizli evlenirsen dugunu basarim ha . bide semmame oynarim ona gore ha dugune bende gelecem
ben şunu öğrendim yemekle fln öyle süt gelmiyor bol bol kg olarak kalıyor
insallah canim, Allah herseyin hayirlisi nasib etsindaha yaşı genç be güzelim hayırlı insanla karşılaştırsın mevlam
oyle saferanim, kismet Allahtan..bekliyoruz bakalim..sadece yasitlarimi cocuklan gorunce uzuluyorum..birde encok annemle babam bizde torun istiyoruz deyince uzuluyorum...hem bizde can yakma yasi gecti saferanim...18lik degiliz artikben de 23 de evlendim..kısmetin nerden gelceği belli olmaz..sen bu güzellikle çok canlar yakarsın kız...
insallah canim, Allah herseyin hayirlisi nasib etsin
oyle saferanim, kismet Allahtan..bekliyoruz bakalim..sadece yasitlarimi cocuklan gorunce uzuluyorum..birde encok annemle babam bizde torun istiyoruz deyince uzuluyorum...hem bizde can yakma yasi gecti saferanim...18lik degiliz artik
minnoş geçmiş olsun bu havalarda hasta olmamak elde değilki ne giyeceğini bilemiyorsun.
ben bi kahvaltı hazırlıyım kendimeee....
kepekli ekmeğe kaşarlı tost
domates
salatalık
yeşil zeytiiin
sorumu gördünmü önemli bişey deilde ama
ben bi kahvaltı hazırlıyım kendimeee....
kepekli ekmeğe kaşarlı tost
domates
salatalık
yeşil zeytiiin
gel saferanim gell...hele bir olsun dugu...herkes davetlimmmanaaam bayılırım şemmameye...ben de geliim düğüne......
doğru diyon ceycey ben de ilk çocuktan sonra kaynanamın tıkıştırmalarıyla 10 kilo almıştım...
kiz benim oyle flortlerim felan olmadiki..birine vuruldum onunda yemedigi nane kalmamis...bundan sonra flort felan ugrasmam..ondan dedim 18lik degiilim diye....keske 6 yil geriye donebilseydimmsaçmalanma kız ne 18 liği ...30 a kadar yolu var en güzel zaman ların şimdi karamsar olma öyleee....
ne sorusu şekerim banamı dedin? bana dediysen eğer ben bişeycik görmedim.
çok pis alınıyordum valla
gel saferanim gell...hele bir olsun dugu...herkes davetlimmmkeske hepimiz yakin olsaydik ozaman hep beraber olurduk dugunde
kiz benim oyle flortlerim felan olmadiki..birine vuruldum onunda yemedigi nane kalmamis...bundan sonra flort felan ugrasmam..ondan dedim 18lik degiilim diye....keske 6 yil geriye donebilseydimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?