Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

minnosum dikkat et kendine.. bende cok üşüyorum sısıtıcı aralarda otomatik kapandığında bile hemen üşümeye baslıyorum..

ayy hastalanıcagız galıba meyvısımm ben vıtamın ılacı ıctım bırazdan kalın pıjamalarımı gıyıp yatıcam valla
geçmiş olsun kız anakuzuları...bende dün akşam nezle oldum off genzim yanıyooo...
protein dieti sormuştum, yapan olmadı mı hiç?
ben yaptım yazmıştım sen görmedin heral..hiç bi işe yaramaddı ..et peynir yemekten içim kurudu kiloda veremediiim...
kizlarrr nezamandir dikkat ediyorum ama masallah bizim takimin baya ziyaretcisi/meraklisi var...daha bu saatte bile 2 ziyaretci var takimimizda...
dış mihraklar olmasııın...:82::82::82:
günaydınnnnnnn

günaydın sekerler benim bu gün hiç keyfim yok gecem kötü gecti sizler nasılsınız..
meyvem senin gönül işleri ne oldu hiç demedin..sulh var mı...
kız ne yaşı maşı hayat şimdi başlıyo esas.....

gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim
bizi çağıraydın kız terliklen kovalardık biz onları....
hayirlisi ceyceycim,, Allah yazmamis daha demekki..yasim 24..once su fazlaliklardan bir kurtulim..gerisi gelir zaten
ben de 23 de evlendim..kısmetin nerden gelceği belli olmaz..sen bu güzellikle çok canlar yakarsın kız...

kiz benden gizli evlenirsen dugunu basarim ha . bide semmame oynarim ona gore ha dugune bende gelecem
anaaam bayılırım şemmameye...ben de geliim düğüne......
ben şunu öğrendim yemekle fln öyle süt gelmiyor bol bol kg olarak kalıyor

doğru diyon ceycey ben de ilk çocuktan sonra kaynanamın tıkıştırmalarıyla 10 kilo almıştım...

ahanda gelsin şemmameeeeeeeeeeeeeeeee........................... .

[video]http://www.izlesene.com/video/ibrahim-tatlises-semmame-2009/921723[/video]

daha yaşı genç be güzelim hayırlı insanla karşılaştırsın mevlam
insallah canim, Allah herseyin hayirlisi nasib etsin
ben de 23 de evlendim..kısmetin nerden gelceği belli olmaz..sen bu güzellikle çok canlar yakarsın kız...
oyle saferanim, kismet Allahtan..bekliyoruz bakalim..sadece yasitlarimi cocuklan gorunce uzuluyorum..birde encok annemle babam bizde torun istiyoruz deyince uzuluyorum...hem bizde can yakma yasi gecti saferanim...18lik degiliz artik

saçmalanma kız ne 18 liği ...30 a kadar yolu var en güzel zaman ların şimdi karamsar olma öyleee....

ben bi kahvaltı hazırlıyım kendimeee....

kepekli ekmeğe kaşarlı tost
domates
salatalık
yeşil zeytiiin

anaaam bayılırım şemmameye...ben de geliim düğüne......

doğru diyon ceycey ben de ilk çocuktan sonra kaynanamın tıkıştırmalarıyla 10 kilo almıştım...
gel saferanim gell...hele bir olsun dugu...herkes davetlimmm keske hepimiz yakin olsaydik ozaman hep beraber olurduk dugunde
saçmalanma kız ne 18 liği ...30 a kadar yolu var en güzel zaman ların şimdi karamsar olma öyleee....
kiz benim oyle flortlerim felan olmadiki..birine vuruldum onunda yemedigi nane kalmamis...bundan sonra flort felan ugrasmam..ondan dedim 18lik degiilim diye....keske 6 yil geriye donebilseydimm

aayy senıde goren sanıcakkı 40 yasını gecmıs evde kalmıs kızım sen delımızın en guzel zamanlarınn hıcc boyle seyler dusunup canını sıkma hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun ınsallah de cekıl kenara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…