Canim kiz kardesin yeni bebek oldu bence ona gecmesin su cicegi...ben olsam ayy abla sakın gelme derdim hahahaHayırlı sabahlar hanımlar, benim bebek de su çiçeği geçiriyor. Ablasından bulaşmış. Zaten hastaydı. Hava veriyorduk. Bir de diş çıkardı tam oldu :) dualarınızı bekleriz.
Şimdi bir de şöyle bir durum var. Kızkardeşim doğum yaptı ya. Ona gitmek istemiştik, ama büyük kızımdan yeni doğan bebeğe bulaşmasın diye gitmemiştik.
Bugün de eğer benim küçük hasta olmasaydı öğleden sonra yola çıkıp haftasonu nu Ankarada geçirecektik.
Kızkardeşim gel abla artık bulaşırsa da bulaşsın dedi ama şimdi karar veremiyorum yol uzun 3 çocukla zor oluyor. Bi de bebek extra huzursuz olursa diye korkuyorum. Kızkardeşimin de bebekle beraber 2 çocuğu var. Onlara geçerse de üzülürüm. Bilemedim ne yapsam
Çok şekersin ya.. günaydın ..Umarım ödem Olmamstır. . En önce sen düşürdün kurdu aklıma zatiiiOkumadan uyuyacaktın geçmişi ama bi bakayım dedim Sonra bi baktım veronun hamile imzası.300 küsür mesaj okudum vero nasıl öğrendi ne ara öğrendi diye yani yarın ödem yaparsam tek suçlusu vero
Hayırlı geceler hayırlı cumalar sevgili takımım
@masumm bugün misafirim vardı Turboya takıp ev işi yaptım Sonra misafirle ilgilendim Sonra temizlik yeniden.arkadaş sağolsun kızına bi cips verdi heryere dökmüş
misafir öncesi de sonrası da temizlik
Geliyor bugun o boldirim canim 69.... kac olur bilmiyorum ama 7lerdenn kurtuldum yaa pek sevincliyim pek mutluyum....insallah canim hemen bekliyoruz 6lara seniada81 hadi 60 lardan bir.bildirim bekliyoruz senden
Bende.inşallah peşindeyim yavrimmm geliyorum yaninizaa
Bir kaç aya
Owwee tebrikler eskapiiiimmm hemen de 6larrr gelms. Ben az daha yatiyim kalkınca tartilcam belki wc gelir.Günaydınlar efenim...
Ausencia ilkinde öyle laylaylom yapıyordum ikincide shake kullanıyordum o yüzden tam bilemiyorum nasıl oldugunu
Ahu060812 ahuç bende erkenden çıkar.Damlada bir hafta önceden öyrenmiştim
Gelelim kilomaaaaa:
Geçen cuma 70.3
Pazartesi:71.3
Bu cuma :69.5
Farka:800
Kahvaltıya hücuuuum...geberiyorummmm...
Tebrikler hadiii az kaldiiii ..7ler cok uğraştırıyor ..Cumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama
İlk bildirim yine benden
geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 74.9
Giden / Fark : 500 Gr.
Yüzde : 0,66
tebrikler canım 500 messuuzzz neyin amma 74 ü göstermişCumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama
İlk bildirim yine benden
Aaaa masallahhh tebrikler 9lu rakamlar gelmissssBiraz daha bekleyebilsem daha iyi olurdu belki ama çok iyi yine de
Geçen hafta 102.3
Bu hafta 99.6
Fark 2.7 kilo
Yüzde 2.63
9lu sayıları gördüğüm için çoook mutluyum. İnşallah öncelikli hedefim 98 sonra da 8li sayılar. Allah teala hedefe ulaşmayı nasip etsin inşallah bana, kızkardeşime ve sizlere. Ponpon yok benim telefonda yapamıyorum
@Ausencia kaptanımmm =)
Metabolizman cook iyiymis hemen diyete cevap verdi...tebrikler canimGünaydınlar efenim...
Ausencia ilkinde öyle laylaylom yapıyordum ikincide shake kullanıyordum o yüzden tam bilemiyorum nasıl oldugunu
Gelelim kilomaaaaa:
Geçen cuma 70.3
Diyetisyen ise yaradi canimmmm devam insallahGunaydinnnnnnn
74.9 u gördüm kaçırdım 75.0 kilo sanırım 76 ydi geçen hafta
Benide esim uyandirdi sabah sabah ayyy cook gürültülü bi adam her aksam uyariyorum biraz yavas sessiz hareket et diye...sak suk herkesi uyandiriyor...Bende 05.30.filandi.
Uyutmak.istedim baktim mik mik, uyku modu değil.
Kalktik :)
23.00 te yatti, bende 24.00 te.
Bu arada esimin istediği oldu, kalkip kahvalti hazirlayayim ona. :)
Aynen öyle yapacağım canım başka imkanım pek yok gibi en azından şu 1 ayBen de akşam yumurta ya da peynirli salata yiyim diyorum bakalım
Çok iyi olmuş. Genelde öyle yapsan spor gibi olur ki
Amin canım hayırlısı
Günaydın kaptanım menülerim stabil harekete geçirecek bir şey lazım(kabak çorbası gibi)Canım gayet güzelll. Çıtırlığını muhafaza edeceksin eminim
KızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem
Günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnn güzelleeer
Hayırlı cumalarımız olsunnnn
Ahanda bıraktımmmm pon pon ları ....bu sefer çok bıraktım .... aaaa bana kalmamış diyen olmasınnn
Teşekkür ederim canımmmm, inşallah devamm. yol uzun çünkü :)
Canımmmmm çok teşekkürler
Ahhhh mirjammm abla ödem atıcı tarif yollayacaktın diyorsun di miii
Unuttum canım ...bugün inşallah .
Menünde güzelmiş.
Sırrımı ifşa etme nobel alıcam ben onunla
Canımmmmmm benim
Tez vakit 60 larda gelecek beraber .
Çok iyisin çoook
Ve iyi ki çenesi düşük bu takıma gelmişsin o günnn .
Sende çok seviliyorsunnnnnn
Canımmmm nasıl s3vindim bilemezsinnnn
Artık 100 ler yoook.
Gelmesin bi daha hiiiiiiiç .
Tebrikler üzümümmmm
Şimdi tam gazzzzz yola devammmm
Ada açık açık yazdığın iyi oldu inan, aklım orda ama gitsem nasıl olacak bilemediğim için karar veremiyorum. 60lara çok sevindim bu aradaCanim kiz kardesin yeni bebek oldu bence ona gecmesin su cicegi...ben olsam ayy abla sakın gelme derdim hahaha
Sağol canımmAaaa masallahhh tebrikler 9lu rakamlar gelmissss
Dilek abla haftada 1 kilo çok iyiii, tebrik ederimGunaydinnnnnnn
Tebrikler canım çok iyiCumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama
İlk bildirim yine benden
Artık gelsin 9 lar Rabbim bir daha göstermesin inşallahBiraz daha bekleyebilsem daha iyi olurdu belki ama çok iyi yine de
Geçen hafta 102.3
Bu hafta 99.6
Fark 2.7 kilo
Yüzde 2.63
9lu sayıları gördüğüm için çoook mutluyum. İnşallah öncelikli hedefim 98 sonra da 8li sayılar. Allah teala hedefe ulaşmayı nasip etsin inşallah bana, kızkardeşime ve sizlere. Ponpon yok benim telefonda yapamıyorum
@Ausencia kaptanımmm =)
Gelsin 6 lar 7 lere elvedaGünaydınlar efenim...
Gelelim kilomaaaaa:
Geçen cuma 70.3
Çok iyi canım tebrik ederimGunaydinnnnnnn
veroo hayırlı olsun,inşallah bir kızın olur tabiki hayırlısıyla,rabbim sendeki sevinci isteyen herkese nasip yaşatsın,kimseye aratmasın (amin)
günaydın kaptanım
ben tam pon ponumu tutuyodum düşürdüm peşinden de koşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?