Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim kiz kardesin yeni bebek oldu bence ona gecmesin su cicegi...ben olsam ayy abla sakın gelme derdim hahaha

Günaydınlar efenim...
Ausencia ilkinde öyle laylaylom yapıyordum ikincide shake kullanıyordum o yüzden tam bilemiyorum nasıl oldugunu
Ahu060812 ahuç bende erkenden çıkar.Damlada bir hafta önceden öyrenmiştim

Gelelim kilomaaaaa:
Geçen cuma 70.3
Pazartesi:71.3
Bu cuma :69.5
Farka:800

Kahvaltıya hücuuuum...geberiyorummmm...

Çok şekersin ya.. günaydın ..Umarım ödem Olmamstır. . En önce sen düşürdün kurdu aklıma zatiii

ada81 hadi 60 lardan bir.bildirim bekliyoruz senden
Bende.inşallah peşindeyim yavrimmm geliyorum yaninizaa
Bir kaç aya
Geliyor bugun o boldirim canim 69.... kac olur bilmiyorum ama 7lerdenn kurtuldum yaa pek sevincliyim pek mutluyum....insallah canim hemen bekliyoruz 6lara seni

Owwee tebrikler eskapiiiimmm hemen de 6larrr gelms. Ben az daha yatiyim kalkınca tartilcam belki wc gelir.

Cumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama

İlk bildirim yine benden
geçen hafta : 75.4
Bu hafta : 74.9
Giden / Fark : 500 Gr.
Yüzde : 0,66
Tebrikler hadiii az kaldiiii ..7ler cok uğraştırıyor ..

Cumaları da hep erken kaldırıyor kızım beni, şööle 10' a kadar yatsa anası eccük daha eksi çıksa dimi ama

İlk bildirim yine benden
tebrikler canım 500 messuuzzz neyin amma 74 ü göstermiş

Aaaa masallahhh tebrikler 9lu rakamlar gelmissss

Metabolizman cook iyiymis hemen diyete cevap verdi...tebrikler canim

Bende 05.30.filandi.
Uyutmak.istedim baktim mik mik, uyku modu değil.
Kalktik :)
23.00 te yatti, bende 24.00 te.

Bu arada esimin istediği oldu, kalkip kahvalti hazirlayayim ona. :)
Benide esim uyandirdi sabah sabah ayyy cook gürültülü bi adam her aksam uyariyorum biraz yavas sessiz hareket et diye...sak suk herkesi uyandiriyor...

Canım gayet güzelll. Çıtırlığını muhafaza edeceksin eminim
Günaydın kaptanım menülerim stabil harekete geçirecek bir şey lazım(kabak çorbası gibi)sanırım ondan oluyor bu sabah tartıldım 53.5 geldim sonra tekrar çıktım 53.4 geldim

Dün akşam arkadaşıma yardıma gittim 3 saat boyunca dolapları indir kaldır poşetle kolile derken bayağı pertim çıktı uyuduğumda 12 buçuk falandı sabah tartılırken de bayağı şişlik hissettim yorgunluk ve uykusuzluk çok etkiledi ama başka türlü de içim rahat etmezdiGeçen sene de bu rakamlarda 50 ye düşene kadar uğraşmıştım 2 haftada bir anca oynuyordu ama ne olursa olsun 2 hafta içinde 52.9 bile olsa o rakamı göreceğim inşallah Daha fazla boşlukta spora zaman ayırmalıyım en ufacık kaçamak yok başka türlü sarsamam

KızlKızlarrrr ben hamileyimmmmEki Görüntüle 1978448 kan sonucu yarim saate çıkacak Allammm ne re ler é gidem

veroo hayırlı olsun,inşallah bir kızın olur tabiki hayırlısıyla,rabbim sendeki sevinci isteyen herkese nasip etsin,kimseye aratmasın (amin)
Günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnn güzelleeer

Hayırlı cumalarımız olsunnnn

Ahanda bıraktımmmm pon pon ları ....bu sefer çok bıraktım .... aaaa bana kalmamış diyen olmasınnn

günaydın kaptanım
ben tam pon ponumu tutuyodum düşürdüm peşinden de koşamadım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canımmmm, inşallah devamm. yol uzun çünkü :)
Canim kiz kardesin yeni bebek oldu bence ona gecmesin su cicegi...ben olsam ayy abla sakın gelme derdim hahaha
Ada açık açık yazdığın iyi oldu inan, aklım orda ama gitsem nasıl olacak bilemediğim için karar veremiyorum. 60lara çok sevindim bu arada
Aaaa masallahhh tebrikler 9lu rakamlar gelmissss
Sağol canımm
Gunaydinnnnnnn
74.9 u gördüm kaçırdım 75.0 kilo sanırım 76 ydi geçen hafta
Dilek abla haftada 1 kilo çok iyiii, tebrik ederim

İlk bildirim yine benden
Tebrikler canım çok iyi
Artık gelsin 9 lar Rabbim bir daha göstermesin inşallah
Gelsin 6 lar 7 lere elveda
Gunaydinnnnnnn
74.9 u gördüm kaçırdım 75.0 kilo sanırım 76 ydi geçen hafta
Çok iyi canım tebrik ederim

Begüş imalı esprili cuma cuma iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…