- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canim ankara araba ile kac saat suruyor osmaniyeden...belki yaza bi Ankara yaparim belli degil daha ama niyet iste....Teşekkür ederim canımmmm, inşallah devamm. yol uzun çünkü :)
Ada açık açık yazdığın iyi oldu inan, aklım orda ama gitsem nasıl olacak bilemediğim için karar veremiyorum. 60lara çok sevindim bu arada
Sağol canımm
Dilek abla haftada 1 kilo çok iyiii, tebrik ederim
Günaydın kaptanım menülerim stabil harekete geçirecek bir şey lazım(kabak çorbası gibi)sanırım ondan oluyor bu sabah tartıldım 53.5 geldim sonra tekrar çıktım 53.4 geldim
Dün akşam arkadaşıma yardıma gittim 3 saat boyunca dolapları indir kaldır poşetle kolile derken bayağı pertim çıktı uyuduğumda 12 buçuk falandı sabah tartılırken de bayağı şişlik hissettim yorgunluk ve uykusuzluk çok etkiledi ama başka türlü de içim rahat etmezdiGeçen sene de bu rakamlarda 50 ye düşene kadar uğraşmıştım 2 haftada bir anca oynuyordu ama ne olursa olsun 2 hafta içinde 52.9 bile olsa o rakamı göreceğim inşallah Daha fazla boşlukta spora zaman ayırmalıyım en ufacık kaçamak yok başka türlü sarsamam
kaptan imaamı görünce adam asmaca oynıcaz artıkTebrikler canım çok iyi
Artık gelsin 9 lar Rabbim bir daha göstermesin inşallah
Gelsin 6 lar 7 lere elveda
Çok iyi canım tebrik ederim
Begüş imalı esprili cuma cuma iyi geldi
Söyle bakem günahın ne kadarkaptan imaamı görünce adam asmaca oynıcaz artık
Sanırım şişirdi kuzum bakalım yarın eksilirsek en azından içimiz rahat edernill günaydın
bugün bende sabitim ama wc yok bide ben şişmiyorum diyodum ama bugün şişim yüzüklerden anladım bide pantolonum dün benimde dönüyodu bugün öyle değil,,sanırım dün akşam yediklerimin etkisi
6 lara veda gelsin 5 lergünayınlar
kilo bildiriyorum
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,1
giden 700 gr
çok şükür haftaya 60 tan kurtuluyorum.
İnşallah bu hafta toparlarsın artıyı verirsin eksiye bile çevirirsin canımKilo veren tüm şekerlerimi tebrik ederim. Bende bugün durumlar hiç iç açıcı değil
Geçen Hafta: 63,8
Bu Hafta: 64,8
Fark: -1 kg.
Yüzde: 1,57
Regl haftasıydı bu hafta, oldu bitti onun etkisi de var ama maalesef bu hafta kötüydü menülerimhaftaya inşallah daha güzel olacak Ausencia
aynı sen gibiyimSöyle bakem günahın ne kadar
Daha ne olsun tebrik ederim canımcımgünaydın hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta 66.5 kg
bu hafta 64.8 kg
fark 1,7 kg
% 2,56
Verom rabbım saglıkla kuzagına versin inş .Owwee tebrikler eskapiiiimmm hemen de 6larrr gelms. Ben az daha yatiyim kalkınca tartilcam belki wc gelir.
Bende tekrar çıktım 53.4 geldi 3 kere çıktım yaniaynı sen gibiyim
bi çıktım 58,3 bidaha çıktım 58,2,sonra kaptanın dediği yaptım tartıyı kıbleye çevirdim doğru tartılmaya niyet ettim,bu sefer doğruyu söyle yoksa çarpılırsın dedim, 58,2 yi yapıştırdı yüzüme,ama inan hafta sonları 57,7 yi görüyorum
Haftaya minnak mi oluyon sennnnn tebriklerrrgünayınlar
kilo bildiriyorum
geçen hafta 60,8
bu hafta 60,1
giden 700 gr
çok şükür haftaya 60 tan kurtuluyorum.
spor yapamıyorum ben o yüzden,yediklerimlede anca koruyorumSanırım şişirdi kuzum bakalım yarın eksilirsek en azından içimiz rahat ederyoksa biz farketmeden korumaya mı geçtik vallahi kaptan dümeniyle vurur bizi
Wawww rakibem cok sevindim tebriklerrrr gelsin sana kocamangünaydın hayırlı cumalar
kilo bildirimim
geçen hafta 66.5 kg
bu hafta 64.8 kg
fark 1,7 kg
% 2,56
aboo merak ettim kızzhu huuuuu
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
us dediğin gibi oldu, son gün golllllllllllllllllllllll
Ay vallahi her hafta verdiğim 400 gr dan olacam diye ödüm kopuyordu.. Akşamdan içtim 2 form çay, gece 3 te kalktım yedim 2 kayısılı komposto, sabah namazı zor kıldımkoştum wc ye
Geçen hafta: 75.5
Pazartesi: 75.2
Salı: 75.7
Çarşamba: 75.5
Perşembe: 75.7
Cuma:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?