Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim ankara araba ile kac saat suruyor osmaniyeden...belki yaza bi Ankara yaparim belli degil daha ama niyet iste....

nill günaydın
bugün bende sabitim ama wc yok bide ben şişmiyorum diyodum ama bugün şişim yüzüklerden anladım bide pantolonum dün benimde dönüyodu bugün öyle değil,,sanırım dün akşam yediklerimin etkisi

Sanırım şişirdi kuzum bakalım yarın eksilirsek en azından içimiz rahat eder yoksa biz farketmeden korumaya mı geçtik vallahi kaptan dümeniyle vurur bizi

Kilo veren tüm şekerlerimi tebrik ederim. Bende bugün durumlar hiç iç açıcı değil
Geçen Hafta: 63,8
Bu Hafta: 64,8
Fark: -1 kg.
Yüzde: 1,57
Regl haftasıydı bu hafta, oldu bitti onun etkisi de var ama maalesef bu hafta kötüydü menülerim haftaya inşallah daha güzel olacak Ausencia

İnşallah bu hafta toparlarsın artıyı verirsin eksiye bile çevirirsin canım

Söyle bakem günahın ne kadar
aynı sen gibiyim
bi çıktım 58,3 bidaha çıktım 58,2,sonra kaptanın dediği yaptım tartıyı kıbleye çevirdim doğru tartılmaya niyet ettim,bu sefer doğruyu söyle yoksa çarpılırsın dedim, 58,2 yi yapıştırdı yüzüme,ama inan hafta sonları 57,7 yi görüyorum

Cumanız hayr olsun hanımlar

Owwee tebrikler eskapiiiimmm hemen de 6larrr gelms. Ben az daha yatiyim kalkınca tartilcam belki wc gelir.
Verom rabbım saglıkla kuzagına versin inş .

Başra saydın bavım be dolişimize ve tüm isteyenler rabbım hayırlı evlatlar versin .
AMİNN.

Bende tekrar çıktım 53.4 geldi 3 kere çıktım yaniAhaha tartıyla da konuşmaya başladık bu vücuda konuşalım da sarsılsın

Sanırım şişirdi kuzum bakalım yarın eksilirsek en azından içimiz rahat eder yoksa biz farketmeden korumaya mı geçtik vallahi kaptan dümeniyle vurur bizi
spor yapamıyorum ben o yüzden,yediklerimlede anca koruyorum
şimdi bu akşam iş çıkışı hasta ziyaretine gitcez sonra yine misafirim var
yarında önce işe gelicem iş çıkışı anneme geçicem çünkü kardişim geliyo

yani bahanem oluyolar ama gerçekten spor yapcak vakit bulamadım ne zamandır
artık sporun s sini ağzıma almıycam bahsi geçtikçe yapamıyorum

hu huuuuu
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar

us dediğin gibi oldu, son gün golllllllllllllllllllllll
Ay vallahi her hafta verdiğim 400 gr dan olacam diye ödüm kopuyordu.. Akşamdan içtim 2 form çay, gece 3 te kalktım yedim 2 kayısılı komposto, sabah namazı zor kıldım koştum wc ye

Geçen hafta: 75.5
Pazartesi: 75.2
Salı: 75.7
Çarşamba: 75.5
Perşembe: 75.7
Cuma:

aboo merak ettim kızz
haydi süle süle süle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…