Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

allahın iyi kuluymuşsun kurtulmuşun öyle birinden benim kardeşim 36 yaşında evlendi söylediğimi duysa beni vurur heralde mutlu 2 çocuğu var şimdi 1 ayın içinde nişan düğün oldu erkek tarafı biz beklemeyiz her şeyimiz var dedi iyiki olmuş 4 ay sonra annem öldü

oyle minnosum..hep oyle diyorum zaten..herseyin hayirlisi vakti daha gelmemis demekki diye...

Ayy kız kırmızı ben 24 yaşında evlendim kocamla birde 5 yıl çıktık ondan sonra evlendim şimdi 30 yaşındayım kocişle öyle sorunlarımızda yok ama şimdiki aklım olsa biraz daha geç evlenirdim o yaşımın tadını doya doya yaşardım evlilik demek sorumluluk demek hemde birde çocuk olunca fzl artan bir sorumluluk oluyor Kocişle evlendiğim için pişman değilim

Allah omur boyu mutlu mesud etsin canim...bende bundan once evlenmezdim diye dusunuyorum ama bu saatten sonra olsun artik...bende bebis istiyorum...cok seviyorum bebekleri

kız meyve süper bir fıstık olmuşsun hala niye çabalıosun kilo vermek için

aaah ben 60 ı görsem 60 kere göbek atcam .

canım aslında kilo vermek için değil kilomu korumak için cabalıyorum bu cabadada 1-2 kilo versem hiç fena olmaz hani yazın ne kadar ince olursak o kadar ii

meyvemmmmm superrsınn kızz hıcbıse yokk dal gıbısın ay ben senden 4 kılo fazlayım ama cok sısman gorunuyorum yaa acaba 4 kılo okadar farkedermıkı dersınn hoooff

ediyor minnosum o 4 kilo nasıl yağlı gösteriyor göbeğin nasıl kat kat oluyor bi bilsen minnosum elbisem buydu gec oldu ama :))

Son düzenleme:

ayyy bende ceyce su 60 ı belkı ılkokuldan berı hıc gormedım bı gorsemm neler yapıcam bılemezsınn
ediyor minnosum o 4 kilo nasıl yağlı gösteriyor göbeğin nasıl kat kat oluyor bi bilsen minnosum elbisem buydu gec oldu ama :))

elbısen cok guzelmıs meyvem cok cok zayıf gostermıs bıdee sen bu elbıseyle usumuyormusun bee hastalanıcaksın delıı. ayy su 4 kılo bı gıtseee bı gıtsee ahh ahh bı 60 kılo olabılsemm ayyy valla sok ddıyet yapasım var olsemde kalsamda 60 olsam deyıp ya allah dıye baslıycam sonunda valla

şok diyet yapamadığını biliyorsun minnosum yaa hala neden kendini spora vermiyorsun en ii yağ yakma yöntemi hem su var elbise gercekten zayıf gösterdi bacakalrım benim sorunum biliyorsun onları gizledi..
üşüyorumm donuyorummm
amam sırf sana elbiseyi göstermek için giydim ne zamandır aklımdaydı bi türlü fırsat olmamıstı

allaaah.....kız kurumuşsun...yeter....dal gibisin maşalllaaaaaah.....

ama evlenirken ne kadar ince olsan o kadar iyi çünkü sonra illaki kilo alıcan 50 ye düş tatlım sen...

bencede bem 50 ye inmem gerek aslında kilomu seviyorum 50de kemiklerim sayılır ama olsun kilolu gelin olmak isteiyorum babam bile 57 de tamam yeter demişti

allaaah.....kız kurumuşsun...yeter....dal gibisin maşalllaaaaaah.....

ama evlenirken ne kadar ince olsan o kadar iyi çünkü sonra illaki kilo alıcan 50 ye düş tatlım sen...
ayyy evet katılıyorumm evlenmeden once nekadar zayıf olmak ıstıyorsan kesınlıkle zayıfla evlendıkten sonrada kendını koyvrme sakınn

bencede bem 50 ye inmem gerek aslında kilomu seviyorum 50de kemiklerim sayılır ama olsun kilolu gelin olmak isteiyorum babam bile 57 de tamam yeter demişti

ayy meyevmm spor yapamıyorum usuyorum ıkı gundur ondan oncesında yapıyordum zaten tatlım ama bu aksam yapıcam soz verıyorumm ayy tesekkur ederım bana gostermek ıcın gıydınde hastalanma benım yuzumden tatlım benım sakın tombıs gelın olma bak ben oldum sımdı cok pısmanım yanı

hedef listesini ve kararı paylaşıma ekliyorum gülüüm haberin olaa.........

minnosum elimden geldiğince zayıf olmak için cabalıcam zayıf olamasamda ince olmak için uğrasıcam..
ahh ahh dizim sağlam olsaydı ben şimdiye kadar 54 olmustum ama nys sağlık olsun sende ihmal etme sporunu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…