gel saferanim gell...hele bir olsun dugu...herkes davetlimmmkeske hepimiz yakin olsaydik ozaman hep beraber olurduk dugunde
kiz benim oyle flortlerim felan olmadiki..birine vuruldum onunda yemedigi nane kalmamis...bundan sonra flort felan ugrasmam..ondan dedim 18lik degiilim diye....keske 6 yil geriye donebilseydimm
aayy senıde goren sanıcakkı 40 yasını gecmıs evde kalmıs kızım sen delımızın en guzel zamanlarınn hıcc boyle seyler dusunup canını sıkma hayırlısıyla hayırlı zamanda olsun ınsallah de cekıl kenara
Ayy kız kırmızı ben 24 yaşında evlendim kocamla birde 5 yıl çıktık ondan sonra evlendim şimdi 30 yaşındayım kocişle öyle sorunlarımızda yok ama şimdiki aklım olsa biraz daha geç evlenirdim o yaşımın tadını doya doya yaşardım evlilik demek sorumluluk demek hemde birde çocuk olunca fzl artan bir sorumluluk oluyorKocişle evlendiğim için pişman değilim
kız meyve süper bir fıstık olmuşsun hala niye çabalıosun kilo vermek için
aaah ben 60 ı görsem 60 kere göbek atcam .
meyvemmmmm superrsınn kızz hıcbıse yokk dal gıbısın ay ben senden 4 kılo fazlayım ama cok sısman gorunuyorum yaa acaba 4 kılo okadar farkedermıkı dersınn hoooff
ayyy bende ceyce su 60 ı belkı ılkokuldan berı hıc gormedım bı gorsemm neler yapıcam bılemezsınnkız meyve süper bir fıstık olmuşsun hala niye çabalıosun kilo vermek için
aaah ben 60 ı görsem 60 kere göbek atcam .
ediyor minnosum o 4 kilo nasıl yağlı gösteriyor göbeğin nasıl kat kat oluyor bi bilsenminnosum elbisem buydu gec oldu ama :))
ayyy bende ceyce su 60 ı belkı ılkokuldan berı hıc gormedım bı gorsemm neler yapıcam bılemezsınn
elbısen cok guzelmıs meyvem cok cok zayıf gostermıs bıdee sen bu elbıseyle usumuyormusun bee hastalanıcaksın delıı. ayy su 4 kılo bı gıtseee bı gıtsee ahh ahh bı 60 kılo olabılsemm ayyy valla sok ddıyet yapasım var olsemde kalsamda 60 olsam deyıp ya allah dıye baslıycam sonunda valla
allaaah.....kız kurumuşsun...yeter....dal gibisin maşalllaaaaaah.....
ama evlenirken ne kadar ince olsan o kadar iyi çünkü sonra illaki kilo alıcan 50 ye düş tatlım sen...
ayyy evet katılıyorumm evlenmeden once nekadar zayıf olmak ıstıyorsan kesınlıkle zayıfla evlendıkten sonrada kendını koyvrme sakınnallaaah.....kız kurumuşsun...yeter....dal gibisin maşalllaaaaaah.....
ama evlenirken ne kadar ince olsan o kadar iyi çünkü sonra illaki kilo alıcan 50 ye düş tatlım sen...
şok diyet yapamadığını biliyorsun minnosum yaa hala neden kendini spora vermiyorsun en ii yağ yakma yöntemi hem su var elbise gercekten zayıf gösterdi bacakalrım benim sorunum biliyorsun onları gizledi..
üşüyorummdonuyorummm
amam sırf sana elbiseyi göstermek için giydim ne zamandır aklımdaydı bi türlü fırsat olmamıstı
bencede bem 50 ye inmem gerek aslında kilomu seviyorum 50de kemiklerim sayılır ama olsun kilolu gelin olmak isteiyorum babam bile 57 de tamam yeter demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?