hedef listesini ve kararı paylaşıma ekliyorum gülüüm haberin olaa.........
minnosum elimden geldiğince zayıf olmak için cabalıcam zayıf olamasamda ince olmak için uğrasıcam..
ahh ahh dizim sağlam olsaydı ben şimdiye kadar 54 olmustum ama nys sağlık olsun sende ihmal etme sporunu canım
hani fasulyenin hedefii 40 demiştim o kadar da
40 olmaaaz..hasta olursun valla 50 ye izin veriyoruum.....
meyvişimin hedefiii...............50............
bu gece yatsam uyusam sabah uyansam tartıya cıksamkı 55.1 kıloyumm
ayip ettin ganfedim sensiz olurmu dugun....sen ve azerim bas misafir..ozel yerinizi bile ayirttiririm ben...hayirlisiyla o gun gelsin....bende biliyorum samame..oynariz beraberbirde kolumda cagatay oldumu ben halay basi bile cekrim
yemeye cıkıyorummm
kızlaaar ben sabah tartıldıııım.............ama söylemeeeem...........
ayyy kirmizim sanki beni anlattin.bende iki gündür uyumuyoyrum yaaa:84:esim asiri derecede öksürüyor geceleri.bende asiri derecede sese duyarliyim.bir citta uyanirim.gicik oluyorum bu huyuma yaa:84:gunaydin kizlar.....ben geldim...ama uykusuzum..iki gundur sersem gibi dolaniyorum...malesef enufak bir seste uyanma ozelligim var ve bu beni olduruyorr((((
sendemi brütüssss:84:günaydın sekerler benim bu gün hiç keyfim yok gecem kötü gecti sizler nasılsınız..
gecmis olsun minnos.Tr de katarin diye bir ilac var.onu alip icebilirsin.gripten kurtariyor.ben her oraya geldigimde paket paket aliyorumgunaydın kızlar ben geldım ama kolumu kıpırdatıcak halım yokhastalanıyorum cok usuyorum ay napıcagımı bılmıyorumm hıc keyfımm yokk bugun sabah 1 kıbrıt kutusu koyun peynırı 4 sıyah zeytın 1 dılım beyaz ekmek yedım ve suanda 300 gr artıdayımm
eveeeet medyatik olduk vallakız sırayla önce başın dönecek sonra miden sırasını unutma lazım olur
aman o kadar soğukmu burda millet yazlık giyiyor ama ben ceket giyiyorum yaşım itibarıyla
bende yapıcam çarş perşembe lapa
eeee medyatik olduk artıkınbizi izlemeye devam edin anacımmm
gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim
aynnnneeeeeeennnnnnnn
diyorum size reklamın iisi kötüsü olmaz reklam reklamdır
bende geliyorum kacirmaya.yeterki kirmizi mutlu olsun.kiz gel senle bir cagatay operasyonu baslatalim ben bizim karakacani alayim sende eski un cuvalini al cocugu kacirmaya gidelim . kizlar yardim edecekler bana bas vuracak ha cagatayi kacirmaya gidiyoruzpisst sirdir kimseye soylemeyin
wwwoooooowwwwwwwwwwwwwwwwww
uykusuzum canim yaaa.basimda cok agriyor.ama birazdan bir arkadasa gitmem lazim.beni bekliyorazerim nasilsin canim kac gundur karsilasamadik senle ya ozledim seni .bu pazar kermesimiz var biliyorsun demi camide:26:
kızlaaar ben sabah tartıldıııım.............ama söylemeeeem...........
kız yok şiimdi söylemem perşembeye söyleriim...ya soyle banada motive olsun hic dikkat edemiyorum yabu aralar
ayyy kirmizim sanki beni anlattin.bende iki gündür uyumuyoyrum yaaa:84:esim asiri derecede öksürüyor geceleri.bende asiri derecede sese duyarliyim.bir citta uyanirim.gicik oluyorum bu huyuma yaa:84:
sendemi brütüssss:84:
gecmis olsun minnos.Tr de katarin diye bir ilac var.onu alip icebilirsin.gripten kurtariyor.ben her oraya geldigimde paket paket aliyorum
eveeeet medyatik olduk vallaherkesin gözü üzerimizde
aynnnneeeeeeennnnnnnn
bende geliyorum kacirmaya.yeterki kirmizi mutlu olsun.
wwwoooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwharikaaaaaaaaa
uykusuzum canim yaaa.basimda cok agriyor.ama birazdan bir arkadasa gitmem lazim.beni bekliyor
kermesi unuturmuyum kiz.icli köfte hazirlamam lazim kermes icin.persembeden falan yaparim artik
ayyyy ben söylemiyim hic.tartildim ve $ok
hic bu kadar fazla beklememistim.700 gram artidayim
frangicim kabus gördümm
hmm oylemi...tecrubesizlikten doga ablacim..bundan sonra dikkat ederim..ilk bas donmesi sonra migde bulantisi...ilk bas donmesi sonra migde bulantisi..gobiss ve bebek
]
gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim
günaydın kızlar
sabah kahvaltı yapmadım hiç canım bişey yemek istemedi 1 tane muz yedim
meyvem akşam sana verdiğim sözü tuttum pilav fln yemedim bol bol salata yedim ama adet olamadım daha yaa tırsmıyorda değilim yaniacep başka bişeymi var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?