Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayip ettin ganfedim sensiz olurmu dugun....sen ve azerim bas misafir..ozel yerinizi bile ayirttiririm ben...hayirlisiyla o gun gelsin....bende biliyorum samame..oynariz beraber birde kolumda cagatay oldumu ben halay basi bile cekrim

tamam bende elinde tutacam gerisi arkamizdan gelsin dugunu costuracagiz artikyer acin halay kuruyoruz

azerim nasilsin canim kac gundur karsilasamadik senle ya ozledim seni .bu pazar kermesimiz var biliyorsun demi camide:26:

kızlaaar ben sabah tartıldıııım.............ama söylemeeeem...........

gunaydin kizlar.....ben geldim...ama uykusuzum..iki gundur sersem gibi dolaniyorum...malesef enufak bir seste uyanma ozelligim var ve bu beni olduruyorr ((((
ayyy kirmizim sanki beni anlattin.bende iki gündür uyumuyoyrum yaaa:84:esim asiri derecede öksürüyor geceleri.bende asiri derecede sese duyarliyim.bir citta uyanirim.gicik oluyorum bu huyuma yaa:84:
günaydın sekerler benim bu gün hiç keyfim yok gecem kötü gecti sizler nasılsınız..
sendemi brütüssss:84:
gecmis olsun minnos.Tr de katarin diye bir ilac var.onu alip icebilirsin.gripten kurtariyor.ben her oraya geldigimde paket paket aliyorum
eveeeet medyatik olduk vallaherkesin gözü üzerimizde
gunaydin frangicim..ama inan dikkatimi cekiyor..nezaman girsem gece gunduz habire ziyaretci...birkere yanlizdim 4 ziyaretci vardi..bende yanlizliktan korktum kactim

diyorum size reklamın iisi kötüsü olmaz reklam reklamdır
aynnnneeeeeeennnnnnnn
kiz gel senle bir cagatay operasyonu baslatalim ben bizim karakacani alayim sende eski un cuvalini al cocugu kacirmaya gidelim . kizlar yardim edecekler bana bas vuracak ha cagatayi kacirmaya gidiyoruz pisst sirdir kimseye soylemeyin
bende geliyorum kacirmaya.yeterki kirmizi mutlu olsun.
Eki Görüntüle 192180

nasılımmm 59.0 lık ben
dizliğim hiç sık durmamıs ama napalımm :93::93::93:
wwwoooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwharikaaaaaaaaa
azerim nasilsin canim kac gundur karsilasamadik senle ya ozledim seni .bu pazar kermesimiz var biliyorsun demi camide:26:
uykusuzum canim yaaa.basimda cok agriyor.ama birazdan bir arkadasa gitmem lazim.beni bekliyor
kermesi unuturmuyum kiz.icli köfte hazirlamam lazim kermes icin.persembeden falan yaparim artik

kızlaaar ben sabah tartıldıııım.............ama söylemeeeem...........

ayyyy ben söylemiyim hic.tartildim ve $ok
hic bu kadar fazla beklememistim.700 gram artidayim

gecmisi okumak bayaa zamanimi aldi be.süpersiniziste hep böyle olsun.
simdi arkadasa gidiyorum ama gelince dünün sayimini alicam.
byyyy:79::80:

ya soyle banada motive olsun hic dikkat edemiyorum yabu aralar
kız yok şiimdi söylemem perşembeye söyleriim...

ben de katarin içiyoom nezleyiim...

hmm oylemi...tecrubesizlikten doga ablacim..bundan sonra dikkat ederim..ilk bas donmesi sonra migde bulantisi...ilk bas donmesi sonra migde bulantisi..gobiss ve bebek
]

benim ne başım döndü, ne midem bulandı, ne aşerdim.. hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım çok şükür karnımın büyümesinden başka.. inşallah allah kısmet eder de ikinci olursa yine öyle olur

ceyce yoksa kereme kardeş mi geliyor?? ne kadar gecikti adetin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…