Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

slm kızlar anca gelebildim öle yoğunum ki anlatamam faturaalar cariler tahsilatlar derken oynatmaya az kaldı vallaaa :84::84:

aaa yaşın daha çok genç.. erkenden evlenmek iş değil ki canım.. ben 26'yı bitirip 27ye girdiğim sene evlendim.. bir bakarsın kısmetinle tanışmışsın, düğün dernek oluvermiş bir anda.. hiç belli olmaz böyle şeyler..

evlilik muhabbetleri olmuşşşş aman düğün olsada göbek atsak

slm kızlar anca gelebildim öle yoğunum ki anlatamam faturaalar cariler tahsilatlar derken oynatmaya az kaldı vallaaa :84::84:
Öğle arası insan ne kadar yorulduğunu anlıyor değil mi canım.Ben de öğle arasındayım şimdi,müsli yedim öğle yemeğinde,şimdi yeşil çay içicem tarçınlı...Akşam yürüyüşten döndükten sonra ayrıntılı menümü de yazarım.Görüşmek üzere...

oyle ablacim..ama dedim ya yasitlarim hep gitti bir ben kalinca milletin gozu hemen bana kayiyor daha niye evlenmiyor diye...ondan..birde babam torun gormek istiyorum bizimde hakkimiz dedigi zaman aklima takiliyor..yoksa Allaha sukur evde bir sorun yok...mutlu mesud geciniyyoruz ailemle...bende annemlerin uzulmesini istemiyorum..Allah herseyin hayirlisindan versin insallah...

ben geldım oglen kocaman bır tabak dolusu taze fasulye yedım yanında 1 dılım beyaz ekmek le grıp ılacı ıctım sımdı yesılcay ıcıyorum ayy ınsallah yarına duzelırım ya

ceyce yoksa kereme kardeş mi geliyor?? ne kadar gecikti adetin?

Evet kızlardan özendim şekerim bende ikincisini yapıcam dermişim haaa birde hamileymişim yaklaşık 2 hafta olcak canım ya geçikeli daha rayına girmedik doğumdan sonra ama bukadarda çok geçikmemiştik gelsin bir kız bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…