kiz gel senle bir cagatay operasyonu baslatalim ben bizim karakacani alayim sende eski un cuvalini al cocugu kacirmaya gidelim . kizlar yardim edecekler bana bas vuracak ha cagatayi kacirmaya gidiyoruzpisst sirdir kimseye soylemeyin
geçmiş olsun kız anakuzuları...bende dün akşam nezle oldum off genzim yanıyooo...
insallah canim, Allah herseyin hayirlisi nasib etsin
oyle saferanim, kismet Allahtan..bekliyoruz bakalim..sadece yasitlarimi cocuklan gorunce uzuluyorum..birde encok annemle babam bizde torun istiyoruz deyince uzuluyorum...hem bizde can yakma yasi gecti saferanim...18lik degiliz artik
slm kızlar anca gelebildim öle yoğunum ki anlatamam faturaalar cariler tahsilatlar derken oynatmaya az kaldı vallaaa :84::84:
selam canım... ben de bir çıkayım dışarı, acıkmadım henüz ama nasıl olsa acıkacağım bişeyler yiyeyim..
görüşürüz..
aman aman iyi yapmışın, ne yapıcan tek başına bilmediğin ziyaretçilerle...
ben de hep girdiğimde yalnız oluyorum bu aralar :18::18:
Öğle arası insan ne kadar yorulduğunu anlıyor değil mi canım.Ben de öğle arasındayım şimdi,müsli yedim öğle yemeğinde,şimdi yeşil çay içicem tarçınlı...Akşam yürüyüşten döndükten sonra ayrıntılı menümü de yazarım.Görüşmek üzere...slm kızlar anca gelebildim öle yoğunum ki anlatamam faturaalar cariler tahsilatlar derken oynatmaya az kaldı vallaaa :84::84:
plana bak plana..süpermiş..
aaa yaşın daha çok genç.. erkenden evlenmek iş değil ki canım.. ben 26'yı bitirip 27ye girdiğim sene evlendim.. bir bakarsın kısmetinle tanışmışsın, düğün dernek oluvermiş bir anda.. hiç belli olmaz böyle şeyler..
kızlaaar ben sabah tartıldıııım.............ama söylemeeeem...........
afiyet olsun canim..cabucak iyilesirsin insallah minnosum...dikkat et kendine
kırmızım dikkatimi çekti sen 92 de 36 bmı ben 92.8 de 34 bmı senin boyun benden kısamı ki
ceyce yoksa kereme kardeş mi geliyor?? ne kadar gecikti adetin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?