Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ne güzel bı elti maşallah

Ben kimseyle yaşadığımı kimseye aktarmaya çalışırım o söyler
Biliyor gidip paylaşmasmayacağımıasla zaten dobradır
Yani biz konuşurken ben ne KV hakkında ne gorumce yada başka ortak tanıdıkların hakkında konuşmam yoksa konuşacak çok şey var anneme bile söylemem önyargı oluşmasın diye

En güzeli

İşte klasik elti kaynana muhabbeti ne var güzel iki laf etseler ama yookkk..
Aman boşver kıskançlıklarından yapmışlar çok belli zaten...
Güzelliğin fitliğin batmıştır kesin..
Ya kızlar size komik bişey söyleyim artık sizelere kv görümce ve eltilerden söylenen seyler sanki bana söylenmiş gibi çok batıyor sinir oluyorum resmen hiç tanımadaığım insanlara haha

Şu yarışlara benide ekleyin hele hem sporum hemde listelerimle er meynanındayım varmı leyyyynnnn bana yan bakannnn

Şu yarışlara benide ekleyin hele hem sporum hemde listelerimle er meynanındayım varmı leyyyynnnn bana yan bakannnn

Şu yarışlara benide ekleyin hele hem sporum hemde listelerimle er meynanındayım varmı leyyyynnnnn bana yan bakannnn

Öncelikle Günaydın tembel hanımlar

Hatunda boy yoksa ondan kiskanmis olabilir

Hanımlar, hanımlar.... Ben bu sahneyi bir yerden hatırlıyorum, geçen 3 seferde aynı şey olmuştu

Bingoooo :) 1.49 :)

Günaydınnnn kolay gelsin canımmm ... ya bir kombi macerası mı ne vardı , yine seninle eşindi sanki geceye kadar ...o geldi aklıma

@fatmanurkaya ablacim, sabahın körü demedim , erkenden kalkıp özenle ikimize resim hazırladım kendi elcağazlarımla

Ayy resmi hazırlarken gülmekten karnıma ağrılar girdi

Eki Görüntüle 1979186

Hit olur bu caps ayyyyyy hala gülüyorummmmm ...... @fatmanurkaya

Oyyy ben nerelere gidemmmmmmmm ....

Heeee sağlıklıyım da hiç olmadığım kadar ... bir de adam bana zayıflama hapı mı kullandın bu kadar kısa sürede eridin diyor ?
Heeeey kayın kayın sen bi 7 takıma gel de gör ...her gün göbeğimiz çatlıyor orda bizim diyeceydim

Hic caninizi sikmayin emin olun onlar bu sabah diyete başladılar ) cekememezlik isteee .
Seni rüyamda gördümmmm ada bu gece

Siyah bir tayt giymişsin ...takıma gelmişsin :) rüyamda takım denilen şey böyle bir kongre salonu gibi bir yer ada diyorum small al artık

Etiketleyeyim soralım bakalım kendisine .... B Bebetomm ... kilo koruma düellosu ister misin vero ile ?

He işte o gazoz modu dünkü nazarlar hep .
Eşim geçen dedi ki bana ... şimdi kilo verdin ..hoşuna gidiyor doğal olarak ... dar ince siyah :) seni daha ince gösteren şeyler giyip gidiyorsun günlere ..... sonra gelip iki seksen yatıyosun baş ağrısı ile benimde okurken esnemekten ağzım çıkıyor bence bol salaş giyin git dedi ... ne kadar azını farketdelerse o kadar iyi

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn .

Yavrum o anlamama rekoru bende , kimseye kaptırmam onu . 5 yıl evvel hani o 100 den 62 ye indiğimde ... abim şehir dışında bi arada gördü beni 85 ken falan ... sonra bir daha 65 te .... gördü ve ... hmmmm biraz süzülmüşsün sanki dedi

Bu arada esinide tebrik ettim iyi susturmuş

Bende kendisini tebrik ettim

Üzüm eski ortim bende rakip olarak seni seceyim ne dersin N Neshve

Hmmmm bir meydan okuma daha ... N Neshve ne dersin ?

Bende senin kv için aynı şeyleri hissetmiştim

Ben kalkıp bı temizliğe giriseyim
Kahvaltının yaptım
İş güç bitirip bı kahve yapayım hava yağmurlu balkonda ,kahve keyfi en bı sevdiğim

Yetiştim mi kahvene ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…