Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gayet güzel gidiyorsun canım harika menü ensendeyim
Çok az yiyorsun o yüzden miden aç bir şeyler istiyor sağlıklı düzenli menüye geçip spor eklesen çok iyi olacak canım
Resmen fesatlanmışlar kıskanmışlar geçen sene de benim zayıflamam kv ye çok batmıştı sonra o da diyete girmişti kaynım ve eltim de bizde zayıflayacağıza getirdiler hep lafı kv de gidip eltime diyormuş Nil manken mi olacak daha niye zayıflıyor falan eltim gelip beni fiştekliyordu içindeki kıskançlığı da kusuyordu böyle Takma herkes seni kıskanmış kaptanım mutlu ol ben mutlu oluyorumEltimde hatta derdi hiç unutmam kv ye diyormuş ne güzel zayıflıyor kız demek ki öyle mutlu oluyor resmen kiloluyken mutsuzmuşum gibi evlilikte sorun varmış gibi bir ima bu kadar kötü kalpli insanlar işte
Gayet güzel ama kahve hamilelik için çok önerilmiyor arada içersin tabü
Yarım tabak pilav ve spor yok
@fatmanurkaya ablacim, sabahın körü demedim , erkenden kalkıp özenle ikimize resim hazırladım kendi elcağazlarımla

Ayy resmi hazırlarken gülmekten karnıma ağrılar girdi

Eki Görüntüle 1979186
Aahahahha
Eki Görüntüle 1979190
Gunaydinnn güzeller hayirlii musmutlu haftasonlari diliyorumm
Günaydınlar

Şu yarışlara benide ekleyin hele hem sporum hemde listelerimle er meynanındayım varmı leyyyynnnn bana yan bakannnn

Heeeeeeeeeey gerçekten biri şu şekerciğimi evirsin çevirsin silkelesin .... Kaç haftadır vedalaşamadı 60 larla

Ama sürekli girip taciz edecek :))) biri geçsin karşına

Selamlar ausun ponponları...ben baya koşmacalardayım...önce markete gidicem sonra candybar için tatlıları hazırlamaya koyuluyorum...büyük ihtimal gelemiycem akşama görüşürüz...

Kolay gelsin çok ...yoğun bir hafta sonu olacak senin için ...

He ya o klasikler de var ... manken mi olacaksın ? oyyy oyyyy ... Ya ben senin menüyü alıntılamıştım ama yorum yapmadım sanki arada kaynadı

Ooo yine bi elti kv sohbeti olmuş kaçırmışım...siz bugun benim nasıl bi level atladığımı bilseniz ayakta alkışlardınız...aslında benim deyil de kocamın alkışlanması gerek... bi de ne olduğunu desem gülerdiniz ki nasıl kaç yıldır katlanıyorsun bu duruma tabi o ayrı konu

Evet ausum hep yoğun hem heycanlı hem mutlu...tabi kv içine etmese

He ya o klasikler de var ... manken mi olacaksın ? oyyy oyyyy ... Ya ben senin menüyü alıntılamıştım ama yorum yapmadım sanki arada kaynadı
Eltimde hatta derdi hiç unutmam kv ye diyormuş ki ne güzel zayıflıyor kız demek ki öyle mutlu oluyor resmen kiloluyken mutsuzmuşum gibi evlilikte sorun varmış gibi bir ima bu kadar kötü kalpli insanlar işte

Vallahi insanın ömür törpüsü değil mi

Ooo o bu hafta pek kapışması geçecek. Heyecanlıyım

Kocam tel.etdi çıkıyom ben...görüşürüz canlarımmmmm...

Hadi bakalımm ...müsait olunca anlat şu olayı merak ettimmmm

Eltimde hatta derdi hiç unutmam kv ye diyormuş ki ne güzel zayıflıyor kız demek ki öyle mutlu oluyor resmen kiloluyken mutsuzmuşum gibi evlilikte sorun varmış gibi bir ima bu kadar kötü kalpli insanlar işte

Ahhh o imalar yok mu o imalarrrrrr

İkimizde iyiyiz böyle devam edelim

@fatmanurkaya canım sende çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.

He yooo ben geldim
Yaptım sporumu
60 dk eliptik
30 dk plates
1 dk plank
100 ip
Şimdi hemen duş alıp çıkıyorum dişçiye

Aus hakket dünkü gazoz modu nazardan devirdiler beni 20 kadın

biz de 30 kadın çıkarız karşılarına çağır bizi sen

Spor şahaneeeeee ... plankı bırakma hiç .
1 dk tek duruş zorluyorsa ...
30 45 sn lik 2 3 duruş yap .

Ooo o bu hafta pek kapışması geçecek. Heyecanlıyım

He yaaaa bir de yetmez iki tane olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…