olabilir ablacim benim 158 cm:78::78::78:
ben geldim..
Evet kızlardan özendim şekerim bende ikincisini yapıcamdermişim haaa birde hamileymişim yaklaşık 2 hafta olcak canım ya geçikeli daha rayına girmedik doğumdan sonra ama bukadarda çok geçikmemiştik gelsin bir kız bebiş
hee sorum çocuk kaç yaşında demiştim hani biraz büyükse hemen seni hamileliği dolayısıyla izinli yazacaktım
16 aylık canım daha erken yauv ben bir tanesiyle zor başediyorum
benim keyfin kactı kızlar dedem hasta anjio oldu bu gün efor testıne gittiler dr direk anjio ya almıs ..
9 sene önce kalp ameliyatı olmustu tabi o zamandan bu zamana hiç ilac kontrol vs yapmadı kalbinde 2 damar daha tıkanmıs yeniden operasyon gecirmesi gerekiyormus ama boyun damarlarındada sorun var onlardada tıkanıklık var.felc gecirmişti diğer ameliyattan sonra bunda durum daha ciddi.
off üstüne üstük ameliyatı kabul etmiyor..gittiği yere kadra gider böyle dio.nolcak böyle bilmem.
nys öyle işte sekerler
oyle ablacim..ama dedim ya yasitlarim hep gitti bir ben kalinca milletin gozu hemen bana kayiyor daha niye evlenmiyor diye...ondan..birde babam torun gormek istiyorum bizimde hakkimiz dedigi zaman aklima takiliyor..yoksa Allaha sukur evde bir sorun yok...mutlu mesud geciniyyoruz ailemle...bende annemlerin uzulmesini istemiyorum..Allah herseyin hayirlisindan versin insallah...
Evet kızlardan özendim şekerim bende ikincisini yapıcamdermişim haaa birde hamileymişim yaklaşık 2 hafta olcak canım ya geçikeli daha rayına girmedik doğumdan sonra ama bukadarda çok geçikmemiştik gelsin bir kız bebiş
benim keyfin kactı kızlar dedem hasta anjio oldu bu gün efor testıne gittiler dr direk anjio ya almıs ..
9 sene önce kalp ameliyatı olmustu tabi o zamandan bu zamana hiç ilac kontrol vs yapmadı kalbinde 2 damar daha tıkanmıs yeniden operasyon gecirmesi gerekiyormus ama boyun damarlarındada sorun var onlardada tıkanıklık var.felc gecirmişti diğer ameliyattan sonra bunda durum daha ciddi.
off üstüne üstük ameliyatı kabul etmiyor..gittiği yere kadra gider böyle dio.nolcak böyle bilmem.
nys öyle işte sekerler
Selam hanımlar,dün biraz moralsiz olduğum için konuşmak kısmet olmadı.Öncelikle hepinize hoşgeldin dilekleriniz için teşekkür ederim.Kısaca beni daha iyi tanımanız açısından kilo alış,3 ayda 12.5 kilo veriş ve şu andaki diyet yolculuğumdan bahsetmek istiyorum.
Ben 30 yaşındayım,öğretmenim.165 boyundayım.103.5 kiloyu hayatımda ilk kez tartıda gördüğüm günle,şükürler olsun ki kadınlar kulübü ile tanıştığım gün aynı güne denk gelir.Özellikle son 1 yılda hayatımdaki iniş çıkışlar bana kabus gibi bir kilo ile tokat gibi çarptı.Hayatımda 30 yıl boyu tek bir gün bile kilo verme çabasına girmemiştim.Kilo vermeyi kendim için hep imkansız sanar,başaramadım demektense başarmayı denememeyi tercih ederdim.
Şubat 1 de zayıflama takımlarına dahil olarak,14. takım altında 3 ayda 12.5 kilo verdim.Bu benim yalnızca diyete değiş,hayata da yeniden tutunuşum oldu.Bu yüzdendir ki hiç tahammülüm yoktur azimsizliğe,umursamazlığa takım içinde.Belki de en hassas yanım bu.Geldiğim günden beri söylediğim ve iddia ettiğim şudur ki,hedefe yürümek her zaman birlik içinde daha kolaydır.Çünkü aynı hedefe sahip olmak demek birden çok kişiyle,bu hedefin ulaşılabilir olduğunu hissettirir insana.Bu sebeple gerçekten çok mutluyum bu sitede olduğum için.Ve hedefimin 1/4'ünü başarı ile tamamladığım için.
Geldiğim gün de yazdığım gibi;14.takımda çok güzel arkadaşlıklarım oldu ki,başarımı hep Onların varlığı ile özdeşleştirmiştim.Ne zaman ki takımımdaki bir sebep,beni klo verme açısından azimsizleştirmeye başladı;ve bu sebep 3 ay boyu zerre düzelmedi,işte o zaman takımımda yolculuğumun sonunun geldiğini hissettim ve aranızdayım.Umarım burada da,oradaki gibi temiz ve içten arkadaşlıklar kurabilirim.
Kilo alınır,kilo verilir,kilo verme durur,doğaldır.Ama ne zaman ki azim durur,orada hedeften geriye doğru kaçış başlar.Bu korkuyla aranıza geldim,umarım herşey çok güzel olur.
Evet biraz da kilo veriş öykümden bahsediyim.Spor+2 yeşil çay+3 litre su+3 ana 3 ara öğün denklemini hiç aksatmadım.Kaçamak yapmadım küçük istisnalar dışında,taviz tavizi getirir korkusuyla.Üst üste 10 hafta boyu haftada ortalama 1 kilo verdim.Son 2 haftadır ise toplamda 1 kilo verdim sayılır.Sanırım metobolizma yaptığım spora ve diyete alışınca yavaşladı.Ben de öyle olunca sporumu arttırdım.Günde 4 km tempolu yürüyorum.
Alışan metobolizmamı şaşırtmak için diyet yöntemi değiştirdim birkaç gün önce.Şu anda da Ender SARAÇ'ın 21 günlük müsli programının 9. günündeyim.Kilo verme açısından çok katkısı olmasa da belimde 2 cm,kalçada 5 cm,göğüste ise 2 cm incelme yaptı.Bu da hoş bir ayrıntı oldu.Umarım bu takımda hayal ettiğim azmi hisseder,hayatımın bu en zor günlerinde başarıyı ilmek ilmek kazanan ve tadanlardan olurum.Hepimiz inşallah...Kısa öyküm bu,sormak istediğiniz bir ayrıntı olursa seve seve açarım konuyu.Eski takım arkadaşlarımı çok özlesem de,kararımın doğruluğuna inancım beni toparlıyor.Umarım herşey hepimiz için çok güzel olur hanımlar...
minnoşum
selam kızlar,
nev81 hoşgeldin aramıza.... ekmek dietime başladım...
cemre bence yapma o diyeti artık bi işe yaramıyor sonucda verdiğini alıyorsun yo yo diyeti oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?