Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bir ara ne çok oynardım bende eşimle pes ... ama sizin evin rutini bu anladım ben pamuk ... gelen giden .. oyunlar muhabbet seviyor eşin özellikle ...

Menün güzel olmuş canım .

İnsallah ablam . Da işte . Ekmek tarzı sunta ve grissini yiyorm. . Bu koruma olayında sanırım böyle yapcam. Ekmek sıfır olmak yerine arada yicem . Bu hafta gitmez gibi kiLo sanki. Hep sis hissediyorum

Beyaz yemeyeceksen sabah ve öğlene bir iki dlm ekle ekmek ..

Pamuğun dediği gibi lapa bi denedim öğlen bıraktım. Nare83 saf pro değilde salata pro yapayım.

Sabah yumurta salata peynir

Öğlen salata köfte yoğurt

Akşam salata köfte Ayran böyle yapayım. Perşembe leri yine pro salata düşünüyorum.

Nisan sonuna kadar 61 lerin görmek istiyorum bu nedenle çok çaba sarfetmem lazım. 61 lerce kendimi iyi hissediyorum

Şimdi bu halsiz halimle kalkıp mekik falan çekeyim çok gaza geldim yine

Çok seviyor aynı gün için kaç kişiye söz veriyor diyorum siz ona bakmayın diye ama işte sonuç her hafta birşeyler çıkıyor karşıma
Onun dışında evden çıkmayan bir adam

Olur cnm , bende azda olsa sebze ekliyorum pro günlerine pazartesi ne yemeği var ? Bizim nohut pilav Salata var ben yön balıklı salata yiyeceğim edecek 3 prolu gün ama yeşil elma ve yoğurt eklerim hafta içi aksamlara

Olur cnm , bende azda olsa sebze ekliyorum pro günlerine pazartesi ne yemeği var ? Bizim nohut pilav Salata var ben yön balıklı salata yiyeceğim edecek 3 prolu gün ama yeşil elma ve yoğurt eklerim hafta içi aksamlara
Bakmadım ben. Yine salata götürürüm. Aslında ton balığı alıp iş yerine koysam iyi olur bu aralar. Bizim kesin kuru fasulye pilav turşu vardır. Hafta başı klasik menüsü

Bakmadım ben. Yine salata götürürüm. Aslında ton balığı alıp iş yerine koysam iyi olur bu aralar. Bizim kesin kuru fasulye pilav turşu vardır. Hafta başı klasik menüsü
Benim şirkette buz dolabında her zaman vardır kahvaltı lık ton balığı araogun malzeme aç kalmamaya çalışırım yoksa arkası çok kötü oluyor

Aynen Bingo bizimde kesin, ben iki kutu ton balığı alıp çekmeceme atıyorum. Çok rahat oluyor tavsiye ederim.

Diğer günlerde ucundan kıyısından yiyorum aşçı gelir yanima birlikte liste yaparız çoğu zaman , diyorum ben sekreterim yemekle ne alaka seninle liste yapmak güzelil oluyor diyor bu samimiyete dayanarakta nazım geciyor

Kız bol bol sebze yaptır

Cuma günü kişi başı iki gül böreği koymuşlardı tabaklara , bi hangi benim tabağa bakıp iki tane mi yiyorsun Banu Hanım dedi. Bende siz hergün yiyorsunuz 10 kg şerefine bende yiyim dedim haha tabi bir tanesini yedim....

Geçen yazı burnumdan getirenlere laf söylemek çok güzel, durun siz daha bu iyi günleriniz diyorum

Benim şirkette buz dolabında her zaman vardır kahvaltı lık ton balığı araogun malzeme aç kalmamaya çalışırım yoksa arkası çok kötü oluyor
En iyisini yapıyorsun. Ben ara yapmıyorum. Kahvaltıyı her gün götürüyorum. Öğlen ise olduğu kadar idare ediyorum 3 çeşit çıkıyor uygun olanları aliyorum

Bende alıp koyayim çekmeceye Nasılsa bozulmuyor.

Ne güzel listeyi kendine göre uyarlarsin .
Ben olsam hiç tatlı koymazdim mesela :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…