Evde misafir var ama pes oynuyor lar annem e gitmek iptal oldu kardeşlerim geldi galiba gece abim annem i de getirecek neyse bu uzuuun hikaye ben menü yazayım
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Az peynir
3 cin biber
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Fırında kabak patlıcan
Sarmısak li yoğurt la yedim
Akşam
5 sulu köfte köftesi
Haşlanmış karnabahar
Su 2 lt
Zencefil 2
Sade Türk kahvesi 1
Gece uzun çok uzunnn
İnsallah ablam . Da işte . Ekmek tarzı sunta ve grissini yiyorm. . Bu koruma olayında sanırım böyle yapcam. Ekmek sıfır olmak yerine arada yicem . Bu hafta gitmez gibi kiLo sanki. Hep sis hissediyorum
Tam uyduğunda harika sonuç alacağını biliyroum canım
Bir ara ne çok oynardım bende eşimle pes ... ama sizin evin rutini bu anladım ben pamuk ... gelen giden .. oyunlar muhabbet seviyor eşin özellikle ...
Menün güzel olmuş canım .
Beyaz yemeyeceksen sabah ve öğlene bir iki dlm ekle ekmek ..
Pamuğun dediği gibi lapa bi denedim öğlen bıraktım.Nare83 saf pro değilde salata pro yapayım.
Sabah yumurta salata peynir
Öğlen salata köfte yoğurt
Akşam salata köfte Ayran böyle yapayım. Perşembe leri yine pro salata düşünüyorum.
Nisan sonuna kadar 61 lerin görmek istiyorum bu nedenle çok çaba sarfetmem lazım. 61 lerce kendimi iyi hissediyorum
Şimdi bu halsiz halimle kalkıp mekik falan çekeyim çok gaza geldim yine
ben eşime sordum pes ne diye. Yeni öğrendimÇok seviyor aynı gün için kaç kişiye söz veriyor diyorum siz ona bakmayın diye ama işte sonuç her hafta birşeyler çıkıyor karşıma
Onun dışında evden çıkmayan bir adam
Bakmadım ben. Yine salata götürürüm. Aslında ton balığı alıp iş yerine koysam iyi olur bu aralar. Bizim kesin kuru fasulye pilav turşu vardır. Hafta başı klasik menüsüOlur cnm , bende azda olsa sebze ekliyorum pro günlerine pazartesi ne yemeği var ? Bizim nohut pilav Salata var ben yön balıklı salata yiyeceğim edecek 3 prolu gün ama yeşil elma ve yoğurt eklerim hafta içi aksamlara
Çok şanslı sin o zamanben eşime sordum pes ne diye. Yeni öğrendim
Benim ki maç hastası. Maçı izledi. Şimdi yorumları izliyor. Her gün böyleÇok şanslı sin o zaman
Benim şirkette buz dolabında her zaman vardır kahvaltı lık ton balığı araogun malzeme aç kalmamaya çalışırım yoksa arkası çok kötü oluyorBakmadım ben. Yine salata götürürüm. Aslında ton balığı alıp iş yerine koysam iyi olur bu aralar. Bizim kesin kuru fasulye pilav turşu vardır. Hafta başı klasik menüsü
Bakmadım ben. Yine salata götürürüm. Aslında ton balığı alıp iş yerine koysam iyi olur bu aralar. Bizim kesin kuru fasulye pilav turşu vardır. Hafta başı klasik menüsü
Kız bol bol sebze yaptırAynen Bingo bizimde kesin, ben iki kutu ton balığı alıp çekmeceme atıyorum. Çok rahat oluyor tavsiye ederim.
Diğer günlerde ucundan kıyısından yiyorum aşçı gelir yanima birlikte liste yaparız çoğu zaman , diyorum ben sekreterim yemekle ne alaka seninle liste yapmak güzelil oluyor diyor bu samimiyete dayanarakta nazım geciyor
En iyisini yapıyorsun. Ben ara yapmıyorum. Kahvaltıyı her gün götürüyorum. Öğlen ise olduğu kadar idare ediyorum 3 çeşit çıkıyor uygun olanları aliyorumBenim şirkette buz dolabında her zaman vardır kahvaltı lık ton balığı araogun malzeme aç kalmamaya çalışırım yoksa arkası çok kötü oluyor
Kız bol bol sebze yaptır
A bide maç var kombine sahibi kendisiNe oyun ne maç eşimin hiçbiri ilgisini çekmiyor, en şanslınız benim galiba
Bizim yemekhane çok iyi hergun 2 çeşit zeytinyağlı ve salata yoğurt kesin var aç kalmıyor um çok şükür kuru fasulye olduğu gün ton yiyorum oda bazenİşte haftada iki sebze, bir bakliyat, tavuk kofte olarak liste yapiyoruz
Bende alıp koyayim çekmeceye Nasılsa bozulmuyor.Aynen Bingo bizimde kesin, ben iki kutu ton balığı alıp çekmeceme atıyorum. Çok rahat oluyor tavsiye ederim.
Diğer günlerde ucundan kıyısından yiyorum aşçı gelir yanima birlikte liste yaparız çoğu zaman , diyorum ben sekreterim yemekle ne alaka seninle liste yapmak güzelil oluyor diyor bu samimiyete dayanarakta nazım geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?