Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende alıp koyayim çekmeceye Nasılsa bozulmuyor.

Ne güzel listeyi kendine göre uyarlarsin .
Ben olsam hiç tatlı koymazdim mesela :)

Yok ben fikir veriyorum bazen yemediğim yemeklerinde söylüyorum mecbur onlarda çıkıyor?, ama mesela lazanya yapılınca bana kıyma ayırıyor, yada tavuk graten tavuklu pilav gibi yemeklerde tavuk ayırıyor sagolsun

Bana da sağ olsun tatlı yerine ayran veriyor. Tek lüksüm bu.

Bizde 1 çeşit te et yemeyenlere sebze çıkıyor. Çok zorda kalırsam sebze tercih ediyorum.

A bide maç var kombine sahibi kendisi
Belgesel leri ezberlemis GS nin o derece
Ay şükrediyorum bu günüme babam fanatik Fenerlidir, minicikken maça gitmişliğim stadyumda kaybolmuşluğum bile vardır formalı formalıtakım tutmak için tutuyor eşim Allahtan rahatım artık

Bana da sağ olsun tatlı yerine ayran veriyor. Tek lüksüm bu.

Bizde 1 çeşit te et yemeyenlere sebze çıkıyor. Çok zorda kalırsam sebze tercih ediyorum.
Ayran ve tatlı larda var meyve de var bu firmaya ödemeleri de ben yaptigimdan adamlar bana zorla veriyor lar şirket te yiyip yiyip kilo almayan tayfa var onları besliyor um fenayim el açması börek yapmış dün zorla 3 tane verdi normal de 1 alabilirsin getirdim çay saati yediler buz bazen helva kavuruyoruz 30 kişilik ev gibi çok güzel bir isyerim varda işte çok yoğun

Selam kizlar gelemedim yegenim dun geldi bugun gitti 2 gunde rejimmm uctu gitti bayaaa artiyim yani..metabolizma hizlandirici corba pisirdim detoks suyumu hazirladim 3 gunluk detoks diyeti yapacagim..tesadüf oldu arkadasim verdi listeyi malzemelerde ev vardi yarin basliyorum insallah. Cok yoruldum 2 gundur kitap okutup erkenden uyuyacagim ..iyi geceler bacilarim.

Bizde futbol , siyaset , konsol oyunu , belgesel(hayvan vs değil) hepsi var .... Ama şükür ziyadesiyle hepsi bende var .
Özellikle futbol ve siyaset ...
Fenerbahçe şampiyonuğunda taşkınlıkla gazetelere düşmüşlüğüm vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…