Cepten maçı takip etti aklı birazda orda ama ne yapsın garip oyunda var bir yandaBenim ki maç hastası. Maçı izledi. Şimdi yorumları izliyor. Her gün böyle
Siyaset vardır o zaman.Ne oyun ne maç eşimin hiçbiri ilgisini çekmiyor, en şanslınız benim galiba
Cepten maçı takip etti aklı birazda orda ama ne yapsın garip oyunda var bir yandaBenim ki maç hastası. Maçı izledi. Şimdi yorumları izliyor. Her gün böyle
Bende alıp koyayim çekmeceye Nasılsa bozulmuyor.
Ne güzel listeyi kendine göre uyarlarsin .
Ben olsam hiç tatlı koymazdim mesela :)
Bizim yemekhane çok iyi hergun 2 çeşit zeytinyağlı ve salata yoğurt kesin var aç kalmıyor um çok şükür kuru fasulye olduğu gün ton yiyorum oda bazen
Ay anam anam benimkinde oda var ben nerelere gidem nasıl edemSiyaset vardır o zaman.
Tabi çorba makarna pilav ana yemek ve ek olarak bunlar çıkıyor bu konuda çok şanslıyım geçen sene bu bıraktık burayı 5 ay aç kaldım insan sırf salatası ile bile doyuyorYemeğin dışında mi çıkıyor yani ana yemeğin dışında süper mis ?
Çok güzel miş sağolsun gerçektenYok ben fikir veriyorum bazen yemediğim yemeklerinde söylüyorum mecbur onlarda çıkıyor?, ama mesela lazanya yapılınca bana kıyma ayırıyor, yada tavuk graten tavuklu pilav gibi yemeklerde tavuk ayırıyor sagolsun
Bana da sağ olsun tatlı yerine ayran veriyor. Tek lüksüm bu.Yok ben fikir veriyorum bazen yemediğim yemeklerinde söylüyorum mecbur onlarda çıkıyor?, ama mesela lazanya yapılınca bana kıyma ayırıyor, yada tavuk graten tavuklu pilav gibi yemeklerde tavuk ayırıyor sagolsun
Ay şükrediyorum bu günüme babam fanatik Fenerlidir, minicikken maça gitmişliğim stadyumda kaybolmuşluğum bile vardır formalı formalıA bide maç var kombine sahibi kendisi
Belgesel leri ezberlemis GS nin o derece
Mac olmazsa hemen tartışma programları açılırAy anam anam benimkinde oda var ben nerelere gidem nasıl edem
Bana da sağ olsun tatlı yerine ayran veriyor. Tek lüksüm bu.
Bizde 1 çeşit te et yemeyenlere sebze çıkıyor. Çok zorda kalırsam sebze tercih ediyorum.
Sarayca
Cnm iksir sormuşsun
Bi sürahi içine
Çubuk tarçın, limon suyu bir tane,iki poşet yeşil çay, bir şişe soda bunların üzerine sıcak su ekleyip geceden sabah ta içtim cnm gün boyu
Sen nerde çalışıyorsun?
Ayran ve tatlı larda var meyve de var bu firmaya ödemeleri de ben yaptigimdan adamlar bana zorla veriyor lar şirket te yiyip yiyip kilo almayan tayfa var onları besliyor um fenayim el açması börek yapmış dün zorla 3 tane verdi normal de 1 alabilirsin getirdim çay saati yediler buz bazen helva kavuruyoruz 30 kişilik ev gibi çok güzel bir isyerim varda işte çok yoğunBana da sağ olsun tatlı yerine ayran veriyor. Tek lüksüm bu.
Bizde 1 çeşit te et yemeyenlere sebze çıkıyor. Çok zorda kalırsam sebze tercih ediyorum.
Yok canım fazla değil o da şükür. Bizim ilgi alanımız tarihi ve gezilecek yerlerSiyaset vardır o zaman.
Bende yaparım bilirsin bakın da işe yarar mıAfiyet olsun canım. İşe yararsa bende yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?