kızlar geriye dönük olmazzzzzzzzzzzzzz söyletmeyin bana birdaha
dogacım benn sıze soylemedımkı bunları sadece acıkca ortaya belırtmek ıstedımm yoksa benı kovsanıda atsanızda hayatta gıtmem gıtmıycem bırakmıycam takımımı
valla katiliyorum bende senin gibi evlendim cokda mutluyum erken evlenenlerin hali daha beter kendilerini cok ezdiriyorlar akillari baslarina gelincede cok gec kalinmis oluyor sende acele etme gulum zamani gelince dugunu dernegi biz kurariz sana halayida cekerizaaa yaşın daha çok genç.. erkenden evlenmek iş değil ki canım.. ben 26'yı bitirip 27ye girdiğim sene evlendim.. bir bakarsın kısmetinle tanışmışsın, düğün dernek oluvermiş bir anda.. hiç belli olmaz böyle şeyler..
kiz senin askerin gelmesine bir iki gun kalmis ilk siradasin baskasini bekleme senin dugunde gobek atacagiz demi kizlarevlilik muhabbetleri olmuşşşş aman düğün olsada göbek atsak
evet evet cok seyretmissin filim ama kemal sunal gibi kiz karakacani cekecek oglanda uff yoruldum essek sirtinda diyeceksaolsun ganfedim, cektigim aciya dayanamadi...cagatayi kacirma plani yapti...ama bize 2 metre uzunlugunda bir cuval lazim..malum selvi boylu benim cagatayimo kendine gelene kadarda zaten olan olur..is isten gecer cok turk filmi seyretmisim bende yawss :26:
afiyet bal seker olsun canimama lop lop yag olmasinben geldım oglen kocaman bır tabak dolusu taze fasulye yedım yanında 1 dılım beyaz ekmek le grıp ılacı ıctım sımdı yesılcay ıcıyorum ayy ınsallah yarına duzelırım ya
hosgeldin canim sefa getirdinben geldim..
iyi olur ikisini birden cikarirsin elinden ucuncuyude ben gibi 11 yil sonra yaparsinEvet kızlardan özendim şekerim bende ikincisini yapıcamdermişim haaa birde hamileymişim yaklaşık 2 hafta olcak canım ya geçikeli daha rayına girmedik doğumdan sonra ama bukadarda çok geçikmemiştik gelsin bir kız bebiş
gecmis olsun meyvem insallah deden kararindan vazgecerde bir an once ameliyat olup iyilesirbenim keyfin kactı kızlar dedem hasta anjio oldu bu gün efor testıne gittiler dr direk anjio ya almıs ..
9 sene önce kalp ameliyatı olmustu tabi o zamandan bu zamana hiç ilac kontrol vs yapmadı kalbinde 2 damar daha tıkanmıs yeniden operasyon gecirmesi gerekiyormus ama boyun damarlarındada sorun var onlardada tıkanıklık var.felc gecirmişti diğer ameliyattan sonra bunda durum daha ciddi.
off üstüne üstük ameliyatı kabul etmiyor..gittiği yere kadra gider böyle dio.nolcak böyle bilmem.
nys öyle işte sekerler
bu sizi etkilemez sanirim bu karar alindiktan sonra gecerli olursizi kapsamaz sanirimkızlar hal ve durum gosterıyorkı koskoca kadınlar kulubunun kockosa zayıflama yarısması
2 kısının takımlardan ayrılması ve hep sısman olarak kalmaları ıcın onay verıyor bu nasıl bır anlayıss nasıl bır adalet cok merak edıyorum ama sonunuda cok merak edıyorum. sahsen ben kendı adıma sunu soyleyebılırımkı yıllarca hep sısmandım hep sısman kaldım ama hıcbır zaman hıcbır sısmandan ne dıyetımı ne zayıflamamı saklamadım aksına paylastım.
herkes benım gıbı mutlu olsun ıstedım. kaldıkı ben burayıda boyle bıryer oldugu ıcın motıve olmak ıcın gelıp sıgınmak ıstedıgım bır yer kabul ettım..
ama hal gosterıyorkı butun sısmanların heryerden dıslanması gıbı burdada zayıflama takımından resmen dıslanıyorum.benım yuzumden aynı durumda olan meyvenulda dıslanıyor madem ıkı kısı yaptı bu hareketı bırını cıkarın da barı dıgerı sısman kalmasın ben cıkarım meyvenul kalsın yanı..
neyse hala oylama devam edıyor buyuk ıhtımalle meyvenulda bende takımlardan ıhrac edılıcegızz cok sınırlendım yazmak ıstedım kızlar uzerınıze alınmayın lutfen
bıde ayrıca soyle bısey varkı ben burda resmen durustlugumle kaybedıyorum . hesabı kapatıp baska ısımde gelıp 7 kılo verıp mezun oldum deyıp karne de alabılırdım . taaa 2007 de basladım bu takımlara gırme olayına ogun bugundur hıc dusunmedım kı baska ısım acayımm soyle yapayım boyle yapayımda daha ıyı olur dıye.yok mıne sen yıne sabret hakkın adaletın yolu bır bakalım sonunu beklıyelım neolucak bu durum meyvenulla mınnos zayıflama takımlarından ıhrac edılecekmı edılmıycekmı.
söylemeeem......:82::82::82::82::26::26::26::26::26:126 ????
fındik kurdum beniiim....:90:
olabilir ablacim benim 158 cm:78::78::78:
geçmiş olsun canıım...inş..ameliyatı kabul eder...olmasada allah bilir ne olucağını....benim keyfin kactı kızlar dedem hasta anjio oldu bu gün efor testıne gittiler dr direk anjio ya almıs ..
9 sene önce kalp ameliyatı olmustu tabi o zamandan bu zamana hiç ilac kontrol vs yapmadı kalbinde 2 damar daha tıkanmıs yeniden operasyon gecirmesi gerekiyormus ama boyun damarlarındada sorun var onlardada tıkanıklık var.felc gecirmişti diğer ameliyattan sonra bunda durum daha ciddi.
off üstüne üstük ameliyatı kabul etmiyor..gittiği yere kadra gider böyle dio.nolcak böyle bilmem.
nys öyle işte sekerler
minnoş bu karar kabul edildiği günden geçerli olur
bizi ilgilendirmiyor
hoşgeldiiin....
[video=youtube;PsgaiPBw_Ac]http://www.youtube.com/watch?v=PsgaiPBw_Ac[/video]
kizlar bu videoyu cumartesi gordum ve facebookta paylastim sanki benim sozlerimden yapilmis bir video cok guldum ya eminim sizinde hosunuza gidecektir
ben izleyemiyorum engelli bizdee :93:
bukadar olaydan sonra olaylı takım olup asrın derecesıyole asrın yuzdeıyle buhaftaya damga vurup bırıncı olmamız lazım kızlar ona gore hepınız bu aksam ve yarın cok cok cok dıkkat edıyorr hadı bakalım koguss takımmmm hazır olll
ben izleyemiyorum engelli bizdee :93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?