Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler canım ... Yarın güzelce dinlen inşallah .
Artıları da yok edersen daha hiç bir yere yerleşmeden detoksla puuuuuf .

Ay şükrediyorum bu günüme babam fanatik Fenerlidir, minicikken maça gitmişliğim stadyumda kaybolmuşluğum bile vardır formalı formalıtakım tutmak için tutuyor eşim Allahtan rahatım artık

Babana saygılar hürmetler sevgilerrrrrrr

Maşallah ya uyumlu olmanız çok güzel.
Bizim kesisen tek hobimiz yok

Önemli olan iş yerinde yoğunluktan çok arkadaşlık dostluk bence. Bende ödeme yapıyorum. Ayranı da bu nedenle tek bana veriyor. Tek lüksüm bu.

Yok canım fazla değil o da şükür. Bizim ilgi alanımız tarihi ve gezilecek yerler elektronik gelişmeler, tamir, arabamız ve en önemlisi çiçeklerimiz

Süper canım. Akşamları tv konusunda neler izlersiniz. Bizde maç haberler siyaset konuları izlenir. Yani eşim izler :)

İyi geceler canım. Yarın için kolay gelsin artılar geldiği gibi gitsin.

Babana saygılar hürmetler sevgilerrrrrrr
Sağol tatlım eksik olma. Ya çocukken Fener gol atınca az mı havalara fırlattı bizleri fanatik babam stadyumda kaybolmam da bu sebepten gol artınca kendinden geçmiş ben hopp havada sonra bulmuş Allahtan, canım babam Allahım uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin

Bizde haftanin iki gunu tv esim ve benim izledigimiz dizi var dirilis ve payitaht abdulhamit....bu iki gunde esim ne bi yere gitmek ister nede eve biri gelsin ister....teline bile cevap vermez ))))

Diger gunler siyaset haber programlari izleriz...survivor izleriz ama oyle eskisi kadar pür dikkat degil sohbet ederiz izlerken....zaten aksamlari bi 45 dakika baba kizin oyun hamur yada puzzle ile ugrasmalari oluyor....

Aminnnnnnnnnn . Rabbim tüm hastalıklarına şifa versin inşallah tez zamanda ... Valla eli öpülesi adammış ... Çok sevdim bak görmeden ... Bende Kadıköy doğumluyum ... Ömrüm statta geçti ...

Kızlar sizin yemekler şirketten geliyor sanırım, bizim iş yerinde pişiyor herşey göz önünde, iyi bir şirket olunca Yemekleri de güzel oluyor bende seviyorum iş yerimi allaha şükür allah dualarımı kabul etti gönlüme göre bir iş buldum , hemde hiç olmaz ve gazeteden iş ilanına gidilmez derken gazete ilanı öle buldum kismet

Hahaaa ay çok güldüm saydın; )

Canım tarih programlarını seviyoruz, özellikle Trt de Pelin Çift favorimizdir Tlc'ye bakıyoruz. Nadiren siyaset programı izleriz. Bazen de dizi ve sıkça netten film izlemeyi seviyoruz :)

Sende halı sahada takıl diyeceğim bak nasıl ortak hobiniz oluyor da ... :)) neyse ya o sana uysun gidin bungee jumpinng e
Ben halı saha ya giderim de o götürmez. Ama asla öyle bi çılgınlık yapmaz bungee.ruyada görsem hayra yormam. Yamac paraşütü hemen yakında bi kere deneyim diyorum şaka sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…