Selam kizlar gelemedim yegenim dun geldi bugun gitti 2 gunde rejimmm uctu gitti bayaaa artiyim yani..metabolizma hizlandirici corba pisirdim detoks suyumu hazirladim 3 gunluk detoks diyeti yapacagim..tesadüf oldu arkadasim verdi listeyi malzemelerde ev vardi yarin basliyorum insallah. Cok yoruldum 2 gundur kitap okutup erkenden uyuyacagim ..iyi geceler bacilarim.
Ay şükrediyorum bu günüme babam fanatik Fenerlidir, minicikken maça gitmişliğim stadyumda kaybolmuşluğum bile vardır formalı formalıtakım tutmak için tutuyor eşim Allahtan rahatım artık
Maşallah ya uyumlu olmanız çok güzel.Bizde futbol , siyaset , konsol oyunu , belgesel(hayvan vs değil) hepsi var .... Ama şükür ziyadesiyle hepsi bende var .
Özellikle futbol ve siyaset ...
Fenerbahçe şampiyonuğunda taşkınlıkla gazetelere düşmüşlüğüm vardı
Ayran ve tatlı larda var meyve de var bu firmaya ödemeleri de ben yaptigimdan adamlar bana zorla veriyor lar şirket te yiyip yiyip kilo almayan tayfa var onları besliyor um fenayim el açması börek yapmış dün zorla 3 tane verdi normal de 1 alabilirsin getirdim çay saati yediler buz bazen helva kavuruyoruz 30 kişilik ev gibi çok güzel bir isyerim varda işte çok yoğun
Yok canım fazla değil o da şükür. Bizim ilgi alanımız tarihi ve gezilecek yerlerelektronik gelişmeler, tamir, arabamız ve en önemlisi çiçeklerimiz
Maşallah ya uyumlu olmanız çok güzel.
Bizim kesisen tek hobimiz yok
Selam kizlar gelemedim yegenim dun geldi bugun gitti 2 gunde rejimmm uctu gitti bayaaa artiyim yani..metabolizma hizlandirici corba pisirdim detoks suyumu hazirladim 3 gunluk detoks diyeti yapacagim..tesadüf oldu arkadasim verdi listeyi malzemelerde ev vardi yarin basliyorum insallah. Cok yoruldum 2 gundur kitap okutup erkenden uyuyacagim ..iyi geceler bacilarim.
Aklımda kaptanım
Sağol tatlımBabana saygılar hürmetler sevgilerrrrrrr
Sağol tatlımeksik olma. Ya çocukken Fener gol atınca az mı havalara fırlattı bizleri fanatik babam stadyumda kaybolmam da bu sebepten gol artınca kendinden geçmiş ben hopp havada sonra bulmuş Allahtan, canım babam Allahım uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin
Sağol tatlımeksik olma. Ya çocukken Fener gol atınca az mı havalara fırlattı bizleri fanatik babam stadyumda kaybolmam da bu sebepten gol artınca kendinden geçmiş ben hopp havada sonra bulmuş Allahtan, canım babam Allahım uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin
Bende bitter çik çok ise yarıyor wc icin
Canım tarih programlarını seviyoruz, özellikle Trt de Pelin Çift favorimizdirÖnemli olan iş yerinde yoğunluktan çok arkadaşlık dostluk bence. Bende ödeme yapıyorum. Ayranı da bu nedenle tek bana veriyor. Tek lüksüm bu.
Süper canım. Akşamları tv konusunda neler izlersiniz. Bizde maç haberler siyaset konuları izlenir. Yani eşim izler :)
Ben halı saha ya giderim de o götürmez. Ama asla öyle bi çılgınlık yapmaz bungee.ruyada görsem hayra yormam. Yamac paraşütü hemen yakında bi kere deneyim diyorum şaka sanıyor.Sende halı sahada takıl diyeceğim bak nasıl ortak hobiniz oluyor da ... :)) neyse ya o sana uysun gidin bungee jumpinng e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?