Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ay adaaaa 1 yıl öncesine kadar istanbuldaydik haftasonu yürüyüm diye dışarı çıkardım kaldırımdan tasardi insanlar.
Kayseri ilaç gibi geldi.dagin dibindeyiz.oh mis.
Bizimde klasigimiz onlar.survivor hariç hiç izlemisligim yok.
Seksenler var şuan o açık.lakin haftasonu maç yorumları giriyor araya.

İçi geçmiş içi
Ay aynen bide benden küçük.sanirsin yaşlı dede.aksamustu yürürken ne iç çektim ölse yağmur da yürümez.
Bugün zorla dışarı çıkarttım azcık yağmur başladı hemen semsiyeler açıldı koşarak eve girdik.

Ayyy kekebek lesli yaparken hep aklıma geliyosun hareket leri ters yapıyom gibi bişey demiştin aynı men kadının kolu yukarda menimki önde o sağ bacağında men sol bacakta

Benimde her yapısında aus geliyor .sonra gayrete geliyorum

Aminnnnnnnnnn . Rabbim tüm hastalıklarına şifa versin inşallah tez zamanda ... Valla eli öpülesi adammış ... Çok sevdim bak görmeden ... Bende Kadıköy doğumluyum ... Ömrüm statta geçti ...
Sağolasın canım benim ♡♡♡ Rabbim hepimizin babalarını korusun inşallah uzun ömürler versin. Benim kaybolduğum stad o stad olabilir tatlım babama sorayım nerede kaybetmiş beni, unuttum simdi

Benimde her yapısında aus geliyor .sonra gayrete geliyorum

Aus yemekte geliyor daha çok aklıma spordada ahuyla seni hatırlıyorum

Boğazına dizmiyorum di mi lokmaları

Sağolasın canım benim ♡♡♡ Rabbim hepimizin babalarını korusun inşallah uzun ömürler versin. Benim kaybolduğum stad o stad olabilir tatlım babama sorayım nerede kaybetmiş beni, unuttum simdi

Kaybetti deme yahu , attı tutamadı de :))

Sor bakalım ...

Sağol kaptanım iyi gidiyor inşallah pazartesi de diyetisyen de iyi bir sonuç alirim

hayirli aksamlar canlar.. nihayet gelebildim :)
Kaptanim motivasyon konusmana bayiliyorum cok motive oluyorum cok tesekurler cok sukur bugun sisligim azalmaya basladi cok mutlu oldum bu hafta cok dikkat edecem insallah hatta zaman bulup spor bile yapmaya calisacam insallah esim bisikletimi tamir ettirdi bugun cok sukur hicbisey yapamasam su ilk sayfaya eklediginiz teme etmaja sarkisini acip birkac defa yapicam insallah kendime ceza verdim

gelelim bugunku menume
sabah
kepekli ekmekten tost (az kasarli)
1 yumurta
kucuk 1 parca borek
domates salata

ara kahve (sekersiz)

saat 4 gibi
1,5 lahmacun
bol salata
ayran

ara kahve sekersiz

az oncede aciktim 2 portakal yedim
ama doymadim birazda Kwark (proteinli yorurt (yagsiz) yiycem
su 2lt olmak uzere:)
spor yaklasik 1 saat yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…