Ben halı saha ya giderim de o götürmez. Ama asla öyle bi çılgınlık yapmaz bungee.ruyada görsem hayra yormam. Yamac paraşütü hemen yakında bi kere deneyim diyorum şaka sanıyor.
Ay adaaaa 1 yıl öncesine kadar istanbuldaydik haftasonu yürüyüm diye dışarı çıkardım kaldırımdan tasardi insanlar.Bizde haftanin iki gunu tv esim ve benim izledigimiz dizi var dirilis ve payitaht abdulhamit....bu iki gunde esim ne bi yere gitmek ister nede eve biri gelsin ister....teline bile cevap vermez))))
Diger gunler siyaset haber programlari izleriz...survivor izleriz ama oyle eskisi kadar pür dikkat degil sohbet ederiz izlerken....zaten aksamlari bi 45 dakika baba kizin oyun hamur yada puzzle ile ugrasmalari oluyor....
Ay aynen bide benden küçük.sanirsin yaşlı dede.aksamustu yürürken ne iç çektim ölse yağmur da yürümez.İçi geçmiş içi
Ayyy kekebek lesli yaparken hep aklıma geliyosun hareket leri ters yapıyom gibi bişey demiştin aynı men kadının kolu yukarda menimki önde o sağ bacağında men sol bacakta
Benimde her yapısında aus geliyor .sonra gayrete geliyorum
Sağolasın canım benim ♡♡♡ Rabbim hepimizin babalarını korusun inşallahAminnnnnnnnnn . Rabbim tüm hastalıklarına şifa versin inşallah tez zamanda ... Valla eli öpülesi adammış ... Çok sevdim bak görmeden ... Bende Kadıköy doğumluyum ... Ömrüm statta geçti ...
Benimde her yapısında aus geliyor .sonra gayrete geliyorum
Aus yemekte geliyor daha çok aklıma spordada ahuyla seni hatırlıyorum
Sağolasın canım benim ♡♡♡ Rabbim hepimizin babalarını korusun inşallahuzun ömürler versin. Benim kaybolduğum stad o stad olabilir tatlım babama sorayım nerede kaybetmiş beni, unuttum simdi
Hep gülün canımHahaaa ay çok güldüm saydın; )
Iyi geceler kızlar.
Sağol kaptanım iyi gidiyor inşallah pazartesi de diyetisyen de iyi bir sonuç alirimGayet güzel daktırım ... çikisiz wc çok sorun oluyorsa..arada bi bitter yersin yine :)
Çok heyecanlı sizin yarış yaaa ... lunyam iddialı ...eeee sen müthiş geliyorsunnnn ... Cuma gelse de görsem bir an önce .
sen bana pzt bi kilo bildir :))) heyecanlanıyorum yoksa .
Sonra 900 800 gitti galiba ... ben çok arkadaşıma tavsiye ettim ... kolay malzemeler ..insanı kasmayan bir liste ... tutuşma zamanları senede 2-3 ü geçmeden yapılabilir .
Akşam harici ciddi iyi olmamış .
Sporda yok ... hafta içi bi dal 2 saat yüz bence :))
Çok olanlar sabahta kalmış ..sonrasını çok iyi toparlamışsın canım .
Sporda var .
Sahi kaybetmiş sonra da bulmus :)
Boğazına dizmiyorum di mi lokmaları
Kaybetti deme yahu , attı tutamadı de :))
Sor bakalım ...
Ecemaviş 4 günlük dediğimiz bu canım
Spora baakKKK. Keşke benim olsaaaaSpor demişken ...
Ahu060812 canım bugün ;
45 dk kondisyon bisikleti (interval)
30 dk pilates
20 dk kol çalışması , ağırlık setleri ile biraz twister . toplam 95 dk .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?