Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nev bir ara canım bu müsli diyetini detaylı bize anlatırsan sevinirim ya merak ettim şok diyetlerden değil gibi gözüküyor

ıyı aksamlar ceycecımm mucuck mucuck
ayy o musluler cok sekerlı trans yag ıceren gıdalar degılmı nasıl muslı dıyetı var nasıl bısey anlamadım banada anlatın

benimde ne basim döndü,ne midem bulandi.amaaa a$erdimde a$erdim.bu yüzden ikisindede 22 kilo aldim

olabilir ablacim benim 158 cm:78::78::78:
bende 1,58 im
cok gecmis olsun canim.Allah acil sifalar versin
[video=youtube;PsgaiPBw_Ac]http://www.youtube.com/watch?v=PsgaiPBw_Ac[/video]

kizlar bu videoyu cumartesi gordum ve facebookta paylastim sanki benim sozlerimden yapilmis bir video cok guldum ya eminim sizinde hosunuza gidecektir

bayildim ben buna.senin face de görünce gülmekten öldüm.deminde cocuklara gösterdim

NEV cim hosgeldin,safalar getirdin.insallah aramizda mutlu olursun.kilolarimizi beraber atariz.biz birbirimize cok güzel moral veriyoruz.insallah umdugunu bulursun bizde

Allah acil sifalar versin canim, malesef benim babamda gec yasinda kalp ameliyati oldu...insallah ikna olur ve ameliyati kabul eder...Allah yardimciniz olsun meyvem Nevcim aramiza hosgeldin....umarim bekledigin destegi bizim takimda gorursun ve sende hedefine ulasirsin..ben 7.takima geldigimde umudu yitirmistim kendime dur diyemiyordum..ben akapunktur diyeti yaptigim icin ilk 2gun sadece yogurt yemem gerekiyordu...ama yapamiyordum..ve birgun takima girdim...kizlarla sohbet derken aksam olmus ve ben o gunu atlatmistim..ondan sonrasida kolay oldu...kilo verdikce dahada sarildim dietime..saolsun kizlarin destegiyle oldu...ayri ayri hepsi benim icin cok degerlidir...onlari kimseye degismeesana birazdan takimimizin kurallarinieklicem, birde basvuru listemiz var...ama sen herseyi anlatmissin zaten...bizim takimin en onemmli sarti bol paylasim...takimdan uzak kalinca kimse diete bakmiyor yoksa...haaa birde unutmadan soylim aramiz bozulmasin sonradan...cagatay ulusoy enisten olur
minnosum, suan yapilan oy sizin icin gecerli degil..sonucta siz girdikten sonra oylamaya konuldu...oylamanin sonu aciklandigi gun o kural gecerlidir, eger sizin icinde gecerli olsa ayriyetten belirtmesi gerekiyordu..hem ne bukadar bas agrisi yaa...sanki adam oldurdukte idam kararini bekler gibi sonuca bakiyorsun..sonuc kabulde ciksa redde ciksa siz takimdasinizzz....meyvenulda takimdan felan ayrilmiyor.iste okadar..tutku nasil olsa izinli...

azeri:...16
cemre:...4
ceyce:...14
doga:...27
frangi:...7
ganfed:...1
julia:...6
kirmizi:...50
meyve:...55....
minaver:...1
minnos:...34
saferan:...44

nevcim senin mesaj sayimina da ne zaman basliyacagimi kapana sormam lazim.eger cuma listeye girersen,pazartesinden itibaren baslarim.

Son düzenleme:
Nev hoşgeldin canım aramıza
benim paydoz saatim gelmiştir. Iyi akşamlar kızlar ben kaçar
Hoşgördüm canım,teşekkür ederim.
Nev bir ara canım bu müsli diyetini detaylı bize anlatırsan sevinirim ya merak ettim şok diyetlerden değil gibi gözüküyor
Canım kesinlikle şok diyet değil.Müsli denilen karışım;fındık,badem,yulaf ve kara üzüm karışımı.Markalara göre ballı,meyveli ve çikolatalı olanları var.Müslinin içindeki yulaf,Allah'ın sayısız mucizesinden biri.Alzeimere engel olduğu,hatta epilepsi nöbetlerini dahi engellediği tıp litaratüründe kabul edilmiş.Ayrıca içindeki fındık,badem ve kara üzüm enerji vererek diyeti kolaylaştırıyor.Yulaf ise açlık duygusunu bütünüyle egale ediyor.Ayrıca müsli kansere karşı çok kuvvetli bir antioksidan.
Müsliyi 21 gün boyu seçtiğin 2 öğünde tüketiyorsun.Tüketirken 40 gr müsli+100 ml süt+yarım muz şeklinde uyguluyorsun.İlk gördüğün anda,bu mu beni doyuracak desen de,2 gün sonra müslinin verdiği tokluk hissi,sana kendini bıraktırıyor müslinin ellerine.Ara öğünleri kaçırmıyoruz ve suyumuzu ihmal etmiyoruz.Ender Saraç hareketsiz bölge yağlarını,yani kalça ve karnı erittiğini iddia ettiğinde inanmasam da,8. gün gördüğüm 5 cm incelme,beni fazlasıyla ikna etti.Şiddetle 21 günlük bu programı öneriyorum sizlere...

ıyı aksamlar ceycecımm mucuck mucuck
ayy o musluler cok sekerlı trans yag ıceren gıdalar degılmı nasıl muslı dıyetı var nasıl bısey anlamadım banada anlatın
Canım tercihe göre şekersiz ve hatta light olan ürünleri de kullanabiliyoruz.Ama vücudun özellikle bayan metabolizmasının şeker ihtiyacı düşünüldüğünde müslinin şekeri çok masum ve gerekli oluyor.Yaptığım diyetlerin en keyiflisi müsli diyebilirim.Tatlı arzumu tamamiyle sıfırladı.
NEV cim hosgeldin,safalar getirdin.insallah aramizda mutlu olursun.kilolarimizi beraber atariz.biz birbirimize cok güzel moral veriyoruz.insallah umdugunu bulursun bizde
İnşallah canım.Rabbim bütün emeklerin koruyucusudur.Hepimize verdiğimiz emeklerin meyvesini yemek düşer umarım,teşekkür ederim.
Mutlaka canım.Ne kadar kararlarımız ve tercihlerimiz kendimizi bağlasa da öncelikle,eğer bir takımdayız diyorsak artık kararlarımız ve tercihlerimiz başkasına değecektir.Elbette önce kendim için,sonra takımım için çaba vericem beraber olduğumuz sürece.Hoşbulduk...
Hoşbulduk canım.Her lokmada beynime şu sloganı gönderiyorum:Şifa içeri,kilo dışarı
nev yeni takımın da en kısa zamanda istediğin kilola umarım ulasırsın sekercimm
Sağol canım benim,beraberce inşallah.
selam kızlar,
nev81 hoşgeldin aramıza.... ekmek dietime başladım...
Hoşbulduk canım.Ekmek diyeti nasıl oluyor canım,şok diyet mi,denedin mi hiç,kilo verdirimi nasıl?

Hoşbulduk canım.Maşallah eniştem çok aydınlık yüzlü.Merak etme,ben yer gök aşk'taki Murat Ünalmış'ı favorim tutuyorum aylardır.Şaka bir yana,Allah sahiplerine bağışlasın.Hem içi hem dışı güzel olanlardan eylesin;hem onları,hem bizi...

nev'cim ben müsliyi cok seviyorum.ben genelde ögle yemegi yerine yiyorum.ama sadece cikolatlisini yiyorumnapiyim,meyvelisini sevemedim.hem cikolatalisini yiyence tatliya karsi istegimde ölüyor.iyi geliyor bana.ama diyetini ilk defa senden duyuyorum.sen diyeti bitir.gercekten ise yararsa belki bende yapabilirim:87:

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar,müsliden konusmususnuz,egerli sekerli yemek istemiyosaniz bazi markalarin meyveli oolnalriinda seker yok ama kuru meyve oldugu icin tatsiz olmuyor,özellikle kuru üzüm bayagi bi tat veriyor,bence sekersiz olmasi yani dogal seker olmasi daha iyi sonuc verdirir.

gerci nev sonuc almis,normal kullaniyo heralde.

Müslinin o baskın yulaf tadı,beni kendine meftun etti Ben ballısını tüketiyorum,muz ve sütle uyumu harika oluyor.8. gün merak edip baktığımda kiloda belirgin bir düşüş yoktu ama,başladığım gün aldığım ölçülerimde 8. gün 5 cm incelme vardı.20 mayısta bitiyor,sonuçları paylaşırım canım.
Bugünkü menüm şöyleydi:
2011-05-10 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
SABAH:
[1] Muz 0.5 ADET 50
[2] Süt 0.1 LİTRE 68
[3] nestle tropikal meyveli müsli 0.4 100 g 146.4
[4] Muz 0.5 ADET 50
ARA ÖĞÜN-1:
[5] Crax Sade Çubuk Kraker 30 GRAM 109.5
[6] yesil cay 1 adet 0
[7] Elma 1 ADET 60
ÖĞLE YEMEĞİ:
[8] Süt 0.1 LİTRE 68
[9] nestle tropikal meyveli müsli 0.4 100 g 146.4
ARA ÖĞÜN-2:
[10] Elma 1 ADET 60
AKŞAM YEMEĞİ:
[11] Galeta (kepekli) 2 adet 40
[12] Erişte 50 GRAM 195
[13] Cacık 1 PORSİYON 131
Toplam : 1124.3 kal.
Ardından 4 km tempolu yürüyüş yaptım ve şimdi kiraz sapları ile hazırladığım çayı içiyorum...

Evet canım.Ben DR ..... 'in ballı müslisini kullanıyorum.Aslında bu ilçede tek bulabildiğim ürün oydu,alternatifim yoktu.Alterntifim olsa prebiyotik light müsli kullanırdım.O daha çok öneriliyor ama el mahkum

anladim canim,olsun bunada sükür ballisinda seker yok bildiigim,bende senin söyledigin markanin meyvelisini kullaniyorum sekersiz ama ben arada sirada aksamlari yiyorum sadece,beni doyurmuyo ya :) bide 40 gr yetmiyo bana bi kase yiyom ben haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…