Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ton balığı olan iki gün sabah yumurta yiyeceğin için öğle de yumurta yeme .
En ideali ya hindi eti ya somon ...
Al iki parça hindi fileto ya da somon (mevsim itibarıyla artık somon bulamayabilirsin ama bulsan harika olur)
Izgara yap sonra salatanın içine didikle .
En iyi iki alternatif bu ton balığına .
Hiç biri olmadı salatanı lor ile yap ..yaklaşık 3 kaşık kadar lor ekle .
Kırmızı et doğru alternatif olmaz ton balığına

Adaaaaaaaa cancağızımmmmmmmm özledimmmmmmmmmmmm

Slm arkadaşlar nasılsınız

Tubam daha 24 saat içinde seni andım , kulakların mı çınladı ?
Sen nasılsın asıl ?
İzindeyim diye uğramamazlık etme .
Diyet ne alemde ?
Cuma tartılsaydın alışkanlık olmuştur

Anaaaaam ahummmm geçmiş olsun çok . Ufaklığın geçmiş galiba şükür de .. erkeklerin ki hiç çekilmiyor yahu .
Allah sana güç kuvvet versin ..aman hastalanma kuzum

Kizlar 1 haftadir ilacsiz ayakta atlatirim dedim ama bu sogukalginligi beni halsiz birakti bugun..öksürük bir yandan..vucut direncim düştü..antibiyotik baslayacagim aksam..detoksun ilk gününü ite kaka yapmaya calisiyorum ama yarina gecmezse bu hafta diyete ara verecegim toparlanana kadar..bizimkiler disari cikti bende evde kalip dinleneyim dedim ama is guc bitmiyor ki....bu gunlerde umutsuz vakayim.oglana da tel takildi dun kuzum dogru dürüst birsey yiyemiyor..ne bileyim icimdende boylece biraz zayiflar diye gecirmiyor degilim..(zalım ana)

Canım çok geçmiş olsun ... Vücut direncini yüksek tut ...Bunun için diyet bozmana gerek yok ...detoks falan yapma tabii .
Güzel beslen .
Karbonhidrat alsan iyileşmeyeceksin sonuçta .
Ata ile ilgili de ne desem bilemedim :)) hem dişleri düzelecek hem 2-3 kilo verecek olaya burdan bakalım bari .

Canım akşamları kv odasında takılıyor. Tv izler pek bizimle takılmaz.

Geçmiş olsun canım. Oğlun için düşüncelerin zalimlik değil, bende kızımın çok yemesi taraftarı değilim. Şimdiden 23 kg daha 4.5 yaşında

Menum 09.04.2017 Pazar
Sabah
1 brdk maydanoz kür
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmek
3 bardak cay

Öğle
1 avuc fistik
1 maden suyu

Akşam
1 kepce nohut
Bol yeşillik
1 kase yoğurt
2 dlm ekmek

2.5 lt su 30 dakika zumba cardio karışık 30 epiliptik bisiklet
Iyi aksamlar canlarimmm kapanışı yaptim sadece bir yogurt kurumu yapıp yatarim

Menu
Sabah
Yumurta kaşar sucuk peynir maydanoz nane dere otu ile az yağda omlet kafi miktarda.

Domates

Öğlen akşam
Izgara köfte
Salata

Akşam
Yoğurt yerim

Su 2 lt

Spor ogleden once temizlik ogleden sonra koşuşturmaca

Bence 30+ puana eşit

7 aydır ilk defa regl oldum. Acayip iştahım açıldı ya karnım da ağrıyor. Zaten kızımdan dolayı spor yapamıyorum. Huzursuz hep. İnşallah ece ablayı yenerim bu hafta.. Regl olunca kilo veriliyor mu alınıyor mu @Ausencia kaptanım
Menüm
Sabah 2 dl ekmek, 1.5 yumurta, çiğ havuçlu yoğurt, patates kızartması b iraz

Yarım ayva
2 dl ekmek yeşil fasulye salata yoğurt, patates kızartması bi avuç kadar

5 köfte salata yoğurt

Su 2.5 litre

Geçmiş olsun canım. Oğlun için düşüncelerin zalimlik değil, bende kızımın çok yemesi taraftarı değilim. Şimdiden 23 kg daha 4.5 yaşında

Sarayca lütfen canım , amaaaan diyeyimmm . Önlemini şimdiden al .
7 yaşında oğlum 25 i ancak gördük göreceğiz .
Herkes kilo alsın dese de bence iyi .

Cansın sen can .... nohutlar ekmekler şişirir tabii .daha acıkmazsın ..kilitle ağızı bence de .
Delyyy senin 75 olduğun gün halay horon full parti var haaaa haberin ola ...

Akşam bir şeyler daha ekle bence . Yoğurtta yesen ... yoğurt salata sebze de yesen aynı sonuç ..boşuna aç kalma .
Bu arada kafi miktar derken :) 5 yumurtalı mı mesela

Canım 7 ay üzerine regl ? çünkü adet döngüsü kilodan çok etkilenir .... bak kilolar gidiyor her şey düzene giriyor .
Canım hani en klasik tabirle sökülene :)) kadar şişlik ödem olur tartı fazla gösterir ...yani sen geçen cuma daha az çıkabilirdin şimdi ilk 2 gün söksün ... sonrası en verimli zaman ... haftaya tartı ooooooo oooo lalalalalla diyecek gör bak.
patates kızartmalarına çift

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…