Gebrdim 30 dk zumba cardio karisik 30 dakika epiliptik bisiklet surdum abcaklarim titriyoo kizlarr
Aklı.a ne geldi ben ton balığını nasıl yiyeceğim yerine bir alternatif var mı
Arabistan da çok yaygimdy ağzima surmedim Arafat'a çıkarken hacılara yol için vermişlerdi aç kalmayı tercih ettim muz ve yoğurt yedim onları buldum
Ev temizligi yeni bitti bende bittim offff ..hava cok soguk ...ayagim gece cok agridi bugunde spor yapmayacam cunku sisiyor yuklenince bugunde temizlik yaptim cook ayakta kaldim yarin yaparim son 3 gun spor yaparim artik cumada yapmistim..bu haftayi 4 gunluk sporla kapatacak gibiyim....
Gidip dus alayim daha ne yiyecegime karar vermedimmm..ama acimmm...
Tabi ki kazanırsınız seferogullarina vermişsiniz beni, oysa ben tosunpasa olarak gayet mutluydum
Evet yaaaa ... çok keyfiliydi ... tabi kiii tellioğulları olarak biz kazanmıştık
Slm arkadaşlar nasılsınız
Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor lütfen daha Sonra tekrar deneyin...
S.o.s
Kızlar dün çok yoğundu okudum ama yazamadım dün okuldan aldım çocukları dişçiye gittik ordan avm yollarda büyük anne karnım ağrıyo diye diye gezdik avm de , yolda kustu gezdiği yediği zehir oldu Sonra kv de uyudu kalktı kustu Sonra evde bidaha Sonra uyudu sabah oh dedim son numara da atlattı derken bu sefer benim adam başladı kalkmadı öğlene kadar off dört bi yanımı hastalar bastı psikolojik baskı yapıyorlar ben hasta olsam bana kim bakacak
Tabi ki kazanırsınız seferogullarina vermişsiniz beni, oysa ben tosunpasa olarak gayet mutluydum
Anaaammmm deme hatırlatma, kendisi listedeydi,, içimde ağır bir yaradır
Sizi sekercikız yakmıştı2 kilo almıştı bi haftada
Gerçekleri resmettimmm
Ahahahahahhahahhhhahhah yok böyle bir şeeeey yaaaaaaa
Kizlar 1 haftadir ilacsiz ayakta atlatirim dedim ama bu sogukalginligi beni halsiz birakti bugun..öksürük bir yandan..vucut direncim düştü..antibiyotik baslayacagim aksam..detoksun ilk gününü ite kaka yapmaya calisiyorum ama yarina gecmezse bu hafta diyete ara verecegim toparlanana kadar..bizimkiler disari cikti bende evde kalip dinleneyim dedim ama is guc bitmiyor ki....bu gunlerde umutsuz vakayim.oglana da tel takildi dun kuzum dogru dürüst birsey yiyemiyor..ne bileyim icimdende boylece biraz zayiflar diye gecirmiyor degilim..(zalım ana)
Kayınvaliden eşini kayırmıyor mu saraycam. Evlat ya. Oğlum sen yoruldun uyu demiyor mu mesela :)
Ay abla ısırasım geliyor seni yaaaaaaa. Çok tatlısın
O müzik çok güzel gaza getiriyor ya. Bi de YouTube da policeman diye bi şarkıda dans eden kızlar var, o da güzel mirjam :)
Ayıntap yap dicektim. Sen hemen alt mesajda yazmışsın zaten. Kullanan yoksa, güzel olur.. Benim saçım gibi dökülen yoktur bu arada :) Doğuma kadar nasıl gürleşti. Şimdi 6da 1i kaldı sanırım
Hemennn menümü hazirlayip paylasyim hazırlayıp kaptanicem kacamagimm yok şükür
Kalp kalbe spor spora karşıdır aynı anlarda mı spor yapmışız şekerim
He de bakem ne yedin de bu kadar spora sarıldın
Geçmiş olsun canım. Oğlun için düşüncelerin zalimlik değil, bende kızımın çok yemesi taraftarı değilim. Şimdiden 23 kg daha 4.5 yaşındaKizlar 1 haftadir ilacsiz ayakta atlatirim dedim ama bu sogukalginligi beni halsiz birakti bugun..öksürük bir yandan..vucut direncim düştü..antibiyotik baslayacagim aksam..detoksun ilk gününü ite kaka yapmaya calisiyorum ama yarina gecmezse bu hafta diyete ara verecegim toparlanana kadar..bizimkiler disari cikti bende evde kalip dinleneyim dedim ama is guc bitmiyor ki....bu gunlerde umutsuz vakayim.oglana da tel takildi dun kuzum dogru dürüst birsey yiyemiyor..ne bileyim icimdende boylece biraz zayiflar diye gecirmiyor degilim..(zalım ana)
Geçmiş olsun canım. Oğlun için düşüncelerin zalimlik değil, bende kızımın çok yemesi taraftarı değilim. Şimdiden 23 kg daha 4.5 yaşında
Menum 09.04.2017 Pazar
Sabah
1 brdk maydanoz kür
1 yumurta
5 zeytin
2 dlm çavdar ekmek
3 bardak cay
Öğle
1 avuc fistik
1 maden suyu
Akşam
1 kepce nohut
Bol yeşillik
1 kase yoğurt
2 dlm ekmek
2.5 lt su 30 dakika zumba cardio karışık 30 epiliptik bisiklet
Iyi aksamlar canlarimmm kapanışı yaptim sadece bir yogurt kurumu yapıp yatarim
Menu
Sabah
Yumurta kaşar sucuk peynir maydanoz nane dere otu ile az yağda omlet kafi miktarda.
Domates
Öğlen akşam
Izgara köfte
Salata
Akşam
Yoğurt yerim
Su 2 lt
Spor ogleden once temizlik ogleden sonra koşuşturmaca
Bence 30+ puana eşit
7 aydır ilk defa regl oldum. Acayip iştahım açıldı yakarnım da ağrıyor. Zaten kızımdan dolayı spor yapamıyorum. Huzursuz hep. İnşallah ece ablayı yenerim bu hafta.. Regl olunca kilo veriliyor mu alınıyor mu @Ausencia kaptanım
Menüm
Sabah 2 dl ekmek, 1.5 yumurta, çiğ havuçlu yoğurt, patates kızartması b iraz
Yarım ayva
2 dl ekmek yeşil fasulye salata yoğurt, patates kızartması bi avuç kadar
5 köfte salata yoğurt
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?