Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 dl ekmek 2 hurma, 10 dut, 1 incir de yedim

1 dl ekmek onların arasında ne yapıyor ????

Hanımlar @fatmanurkaya ablamdan haber getirdim, "Lunya'ya yenileceğim ben bunu kaldiramam piskolojim bozuldu ,bir süre kaçacağım Lunya'dan beni affedin" diyor. Lütfen anlayış gösterin Fatma ablama

Harbiden bozacan kadının psikolojisini ... bir hafta 5 kilo verecek o olacak sana

Sagol Ausum karbonhidrat almayacagim baciiiimmm..bir ara antibiyotik kilo yapiyor diye yazilmisti grupta insallah oyle birsey olmaz..ben yinede yarin programin ana ara ogun yemeklerini hazirlayip goturecegim ofise..evde öksürük icin sase varmis ictim bir tane bakalim nasil gelecek.

Geçmiş olsun canım. Oğlun için düşüncelerin zalimlik değil, bende kızımın çok yemesi taraftarı değilim. Şimdiden 23 kg daha 4.5 yaşında
Sagol saraycam..bende cok yemesini istemiyorum surekli konusutorum sonra psikolojisi etkilenir diye kendime kiziyorum..dis teli icin bir sürü yasak gida var bizimkide deli kuralcidir o yasaklari agzina surmez biliyorum o yuzden belki kilo verir diyorum.

Akşama kadar miskin miskin otur sonra depara kalk iyimi, integral ruhumda var diyordu dimi Ahu060812 valla doğru ruhta oluyor bu olay sanırım .
Ausencia menüme yorum yapmamışsın beni begenmiyormusunnnn

Daydream- geçmiş olsun canimmm, meyve sebze tüket bol bol ıhlamur birde odem yapiyor.com antibiyotik doğrudur. .

N Nana kadının psikolojisini bozdun yeminle Hahaaa, haftaya seni kendime rakip seçtimmmmm,

Benim spor sözüm yoktu dimi ? Yoktu yoktuuu

Tavuk , hindi yahut yumurtada işini görür amaç pro maviş

Son düzenleme:
Hülyam geçmiş olsun cancazım .

Oğluşada takılma daga küçük az büyüsün karşı vinse begenilme içgüdüsü bi düşsun içine kendi diyet yapar .
Benim oğlan tıgg gibi oldu dün gitti kendine alış veriş yaptı L giyyordu M ye düşmüş . Pantolanları belinden düşüyor .7-8 kilo verdi kasları gelişti şekillendi .

Banuş sözünü bilmemde sabahki ausun sana spor için döktüğü dilden sonra bence yapmalısın

sen spor yap ...ben yorumm

Hiç bir kurala tam uymayankardesim sevgili kelebek 4 günü tam yap dedi
o da uyacakta o yüzden bu sefer .... değil mi kelebekolacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…