1 dl ekmek 2 hurma, 10 dut, 1 incir de yedim
Hanımlar @fatmanurkaya ablamdan haber getirdim, "Lunya'ya yenileceğimben bunu kaldiramam piskolojim bozuldu ,bir süre kaçacağım Lunya'dan beni affedin " diyor. Lütfen anlayış gösterin Fatma ablama
Sagol Ausum karbonhidrat almayacagim baciiiimmm..bir ara antibiyotik kilo yapiyor diye yazilmisti grupta insallah oyle birsey olmaz..ben yinede yarin programin ana ara ogun yemeklerini hazirlayip goturecegim ofise..evde öksürük icin sase varmis ictim bir tane bakalim nasil gelecek.Canım çok geçmiş olsun ... Vücut direncini yüksek tut ...Bunun için diyet bozmana gerek yok ...detoks falan yapma tabii .
Güzel beslen .
Karbonhidrat alsan iyileşmeyeceksin sonuçta .
Ata ile ilgili de ne desem bilemedim :)) hem dişleri düzelecek hem 2-3 kilo verecek olaya burdan bakalım bari .
Sagol saraycam..bende cok yemesini istemiyorum surekli konusutorum sonra psikolojisi etkilenir diye kendime kiziyorum..dis teli icin bir sürü yasak gida var bizimkide deli kuralcidir o yasaklari agzina surmez biliyorum o yuzden belki kilo verir diyorum.Geçmiş olsun canım. Oğlun için düşüncelerin zalimlik değil, bende kızımın çok yemesi taraftarı değilim. Şimdiden 23 kg daha 4.5 yaşında
1 dl ekmek 2 hurma, 10 dut, 1 incir de yedim
Ton alınacak yemeye çalışılacak
Tavuk , hindi yahut yumurtada işini görür amaç pro mavişAklı.a ne geldi ben ton balığını nasıl yiyeceğim yerine bir alternatif var mı
Arabistan da çok yaygimdy ağzima surmedim Arafat'a çıkarken hacılara yol için vermişlerdi aç kalmayı tercih ettim muz ve yoğurt yedim onları buldum
Hülyam geçmiş olsun cancazım .Kizlar 1 haftadir ilacsiz ayakta atlatirim dedim ama bu sogukalginligi beni halsiz birakti bugun..öksürük bir yandan..vucut direncim düştü..antibiyotik baslayacagim aksam..detoksun ilk gününü ite kaka yapmaya calisiyorum ama yarina gecmezse bu hafta diyete ara verecegim toparlanana kadar..bizimkiler disari cikti bende evde kalip dinleneyim dedim ama is guc bitmiyor ki....bu gunlerde umutsuz vakayim.oglana da tel takildi dun kuzum dogru dürüst birsey yiyemiyor..ne bileyim icimdende boylece biraz zayiflar diye gecirmiyor degilim..(zalım ana)
Evet bende tonlu salataya domtis katmam . Ayberk ,havuç ,karalahana maydonoz ,limon .Tonu domatesle sakın karıştırma ben yiyemiyorum eminim sende yemezsin feci oluyor marul, göbek ve havuçları gideri var
Bende pek uyanam maviş ama bu 4 günlügü yaptım niyeyseHiç bir kurala tam uymayankardesim sevgili kelebek 4 günü tam yap dedi
Banuş sözünü bilmemde sabahki ausun sana spor için döktüğü dilden sonra bence yapmalısınAkşama kadar miskin miskin otur sonra depara kalk iyimi, integral ruhumda var diyordu dimiAhu060812 valla doğru ruhta oluyor bu olay sanırım .
Ausencia menüme yorum yapmamışsın beni begenmiyormusunnnn
Daydream- geçmiş olsun canimmm, meyve sebze tüket bol bol ıhlamur birde odem yapiyor.com antibiyotik doğrudur. .
N Nana kadının psikolojisini bozdun yeminle Hahaaa, haftaya seni kendime rakip seçtimmmmm,
Benim spor sözüm yoktu dimi ? Yoktu yoktuuu
Akşama kadar miskin miskin otur sonra depara kalk iyimi, integral ruhumda var diyordu dimiAhu060812 valla doğru ruhta oluyor bu olay sanırım .
Ausencia menüme yorum yapmamışsın beni begenmiyormusunnnn
Daydream- geçmiş olsun canimmm, meyve sebze tüket bol bol ıhlamur birde odem yapiyor.com antibiyotik doğrudur. .
N Nana kadının psikolojisini bozdun yeminle Hahaaa, haftaya seni kendime rakip seçtimmmmm,
Benim spor sözüm yoktu dimi ? Yoktu yoktuuu
o da uyacakta o yüzden bu sefer .... değil miHiç bir kurala tam uymayankardesim sevgili kelebek 4 günü tam yap dedi
_AYNURA_ nerdesin kızzzz neler yiyyon bakimmm sen sporda yapmamışındır . Bak aplan 1,5 saat yürüdü geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?