Haha okuduklarımdan sonra hırs geldi Ece abla, oturmaya gidiyoruz. Hava fena ama yürüyeceğim inşallah. Hem de acayip ağrıyan bir karınlaaaBende benim oğluşumlayuruyorum uzume duyurulur huuuu
HanımlarAntepia27 ablamdan haber getirdim, "Lunya'ya yenileceğim ben bunu kaldiramam piskolojim bozuldu ,bir süre kaçacağım Lunya'dan beni affedin " diyor. Lütfen anlayış gösterin Fatma ablama
Evet bebek doğduktan beri olmamıştım. Çok sevindim ben de. İnşallah canım. iki kere yazmışım patatesi. Şimdi oturmaya gidicem. Hiçbirşey yemeyi düşünmüyorum. Evlerine ilk gidiyorum ama olsun. Yeni gelin zaten kendi yapmamıştır hazıra da ayıp olmazSarayca lütfen canım , amaaaan diyeyimmm . Önlemini şimdiden al .
7 yaşında oğlum 25 i ancak gördük göreceğiz .
Herkes kilo alsın dese de bence iyi .
Cansın sen can .... nohutlar ekmekler şişirir tabii .daha acıkmazsın ..kilitle ağızı bence de .
Delyyy senin 75 olduğun gün halay horon full parti var haaaa haberin ola ...
Akşam bir şeyler daha ekle bence . Yoğurtta yesen ... yoğurt salata sebze de yesen aynı sonuç ..boşuna aç kalma .
Bu arada kafi miktar derken :) 5 yumurtalı mı mesela
Canım 7 ay üzerine regl ? çünkü adet döngüsü kilodan çok etkilenir .... bak kilolar gidiyor her şey düzene giriyor .
Canım hani en klasik tabirle sökülene :)) kadar şişlik ödem olur tartı fazla gösterir ...yani sen geçen cuma daha az çıkabilirdinşimdi ilk 2 gün söksün ... sonrası en verimli zaman ... haftaya tartı ooooooo oooo lalalalalla diyecek gör bak.
patates kızartmalarına çift
Gün içinde toplamda yediğim meyveler. Ekmek 1 dl yeni yemiştim. Onu da yazdım1 dl ekmek onların arasında ne yapıyor ????
Harbiden bozacan kadının psikolojisini... bir hafta 5 kilo verecek o olacak sana
haklısın ece abla, nasılsa sen kazanacaksın sakın yapma o 4 günlüğü, kardeşin yapsın. Tamam anlaştık değilmiOoo cumanın galibi belli oldu simdiden
Akşam ek olarak peynirli yeşil salata 1 köfte ve avuç orası kadar ızgara tavuk eklendi kaptanımSarayca lütfen canım , amaaaan diyeyimmm . Önlemini şimdiden al .
7 yaşında oğlum 25 i ancak gördük göreceğiz .
Herkes kilo alsın dese de bence iyi .
Cansın sen can .... nohutlar ekmekler şişirir tabii .daha acıkmazsın ..kilitle ağızı bence de .
Delyyy senin 75 olduğun gün halay horon full parti var haaaa haberin ola ...
Akşam bir şeyler daha ekle bence . Yoğurtta yesen ... yoğurt salata sebze de yesen aynı sonuç ..boşuna aç kalma .
Bu arada kafi miktar derken :) 5 yumurtalı mı mesela
Canım 7 ay üzerine regl ? çünkü adet döngüsü kilodan çok etkilenir .... bak kilolar gidiyor her şey düzene giriyor .
Canım hani en klasik tabirle sökülene :)) kadar şişlik ödem olur tartı fazla gösterir ...yani sen geçen cuma daha az çıkabilirdinşimdi ilk 2 gün söksün ... sonrası en verimli zaman ... haftaya tartı ooooooo oooo lalalalalla diyecek gör bak.
patates kızartmalarına çift
Bende kilo konusunu çok konuşuyorum. İyi mi ediyorum kötü mü bilmiyorum.Sagol saraycam..bende cok yemesini istemiyorum surekli konusutorum sonra psikolojisi etkilenir diye kendime kiziyorum..dis teli icin bir sürü yasak gida var bizimkide deli kuralcidir o yasaklari agzina surmez biliyorum o yuzden belki kilo verir diyorum.
Kesinlikle cnm çok güzel bi gündü bizim için cok eglendik oglusumla sonuda güzel olaydı hahaDöner ye ... lavaşsız
Hindi fileto alsana marketten ... güzel pro .. ızgara yaparsın benim gibi(tost makinesinde :)) yanında da salata ...mis misssss
Bu hafta 1. olduk çoştuuk yine şerim ... tabii ki haftaya da olalım dedik
Onu yazarken düşündüm de :)))) dedim 58 olur ne olur
Ne mesut bir gün senin için , yani akşammesafeli ol şu kadına .
Çok yemee bir de
Ben seni tutuyorum fatmacım. Nikin güzel olmuş bu aradaHee he psikolojim bozuldu depresyon a girdim içime kapandım senden tıstımda kaçtınsandım demiiii
Ama sen bu planlardayken o fotoda attığın kız havasında parkta yürüyodum naber
Bos ver sporu dinlen rakibem sporda neymişAkşama kadar miskin miskin otur sonra depara kalk iyimi, integral ruhumda var diyordu dimi @Ahu060812 valla doğru ruhta oluyor bu olay sanırım .
Ausencia menüme yorum yapmamışsın beni begenmiyormusunnnn
@Daydream- geçmiş olsun canimmm, meyve sebze tüket bol bol ıhlamur birde odem yapiyor.com antibiyotik doğrudur. .
N Nana kadının psikolojisini bozdun yeminle Hahaaa, haftaya seni kendime rakip seçtimmmmm,
Benim spor sözüm yoktu dimi ? Yoktu yoktuuu
Üzülme ne zaman yediğin onemli. Benim gibi yemekten sonra geç se ayniyiz. Neyse süt olsunn şifa olsun1 dl ekmek 2 hurma, 10 dut, 1 incir de yedim
5 kilo verecek ha
Harbiden bozacan kadının psikolojisini... bir hafta 5 kilo verecek o olacak sana
Bu hafta ara verseydim, kemiklerim dahada çıkacak
Hadi hadi uyumak yazacaktın yanlışlıa yürümek yazdın dimiHee he psikolojim bozuldu depresyon a girdim içime kapandım senden tıstımda kaçtınsandım demiiii
Ama sen bu planlardayken o fotoda attığın kız havasında parkta yürüyodum naber
Parka çıktın ve anca 1 saatcik mi yürüdün
Simdi menumu yazinca beni hiccc ozlememis olacaksinnnAdaaaaaaaa cancağızımmmmmmmm özledimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?