Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar şimdi perşembe spor yapmıyoruz emme benim bu yürüyeceğim hatun 5 gun yürüruz dedi yani bu durumda perşembeden yürüyeceğim

Kızlar şimdi perşembe spor yapmıyoruz emme benim bu yürüyeceğim hatun 5 gun yürüruz dedi yani bu durumda perşembeden yürüyeceğim

Sabah yürüyeceksiniz ... hem kas şişirmede koşu olmadığı sürece yürüyüşün etkisi olacağını sanmıyorum .

Ausencia umarım dediğin gibi olur regl sisligi hiç gecmeyeck inşallah da gecmesin tabe ama yeme isteği ve şişlik değişme yen durumum olacak . Neyse kı aksam yemeği erken yenildi. Şimdi karnım gur gur

Sabah yürüyeceksiniz ... hem kas şişirmede koşu olmadığı sürece yürüyüşün etkisi olacağını sanmıyorum .

Eskidende cuma tartilmiyorum 80_89 topiginde , hergun de yürurdumm bende pek sanmıyorum hatta cuma sabah şişliği mi bile atarım diye düşündüm, yürüyüş öncesi ve sonrası tartılacağım

Bütün hazırlıklarımı yapmam lazım
Buladik makine boşaltılması
Cm asılmasi , yarın akşam için çantaya bilirler atmam lazımm

HAnımlar bu perşembe spor yapmama işiniz nerden çıktı ???
Tam tersi ben perşembe dahada spora sarılırımki tartıya eksi çok yansısın diye . Bu hiçte ters tepmedi bu güne kadar ..

Son düzenleme:
Akşam öğünü olarak yoğurt içine kurumeyve kuruyemiş ekliyem 1 ymk kaşığıda yulaf ve chia eklesem mi ?

Abartmayım mi?

Tam tersi ben perşembe dahada pora satılırımki tartıyo eksi çok yansısın diye . Bu hiçte ters tepmedi bu güne kadar ..

Abla plates dışarda yürüme filan bisiy yapmıyorda , koşu bandı tempolu yürüme artı çıkarıyor sanki bilemedim

Nare83 N Nana siz en iyi kendinizi bilirsiniz .
Spor beni de tartıda şişirmez .

Ertesi güne de olumlu etkisi olur .

Ama spordan sonra artı çıkan arkadaşlarımızda çok . Bu yüzden perş. Off günü denildi .

Siz şişmediğinizi biliyorsanız mesele yok ... sadece perş.sporu ahunun listede puan almıyor ... bilginize :)

Akşam öğünü olarak yoğurt içine kurumeyve kuruyemiş ekliyem 1 ymk kaşığıda yulaf ve chia eklesem mi ?

Abartmayım mi?
Banu senin bu klasık akşam yemegi yerine ben normal klasik akşam yemegini tercih ederim . Az sebze salata yogurt üçlüsünü .
Ben kilo vermende bunun daha etkili olacagını düşünüyorum hemde kronik kabızlıgın için .
Benim öyle bir sorunum olmadıgı halde senin hibi akşam yogurt meyve yersem ertesi gün wc çıkamıyorum .

Tam tersi ben perşembe dahada pora satılırımki tartıyo eksi çok yansısın diye . Bu hiçte ters tepmedi bu güne kadar ..

Canım bende yapıyorum ... ama yapıp şişene de ... ben şişmiyorum denmiyor :))

Ben de spor her daim eksi demektir

Bende eskiden yapıyordum dışarda yürüme ,lesile , plates etkili eksi bile çıkartıyor ama bilemedim haftada 5 gun yüriycwz bakalım aaaa iyi aklıma geldi adım sayar indireyim telime

İşte şartlar, imkanlar meselesi abla
İş yerinde yiyemem evede geldiğimde 7 yı buluyor yemem ben 6 yı geçirince kilo veremiyorum birde ara öğün vs yapmayınca bu kuruyemis meyve iyi gidiyor , hergün öğlen ev yemeği yiyorum zaten öyle denediğimde 2 ay yerimde saydi kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…