Kızlar şimdi perşembe spor yapmıyoruz emme benim bu yürüyeceğim hatun 5 gun yürüruz dedi yani bu durumda perşembeden yürüyeceğim
Sabah yürüyeceksiniz ... hem kas şişirmede koşu olmadığı sürece yürüyüşün etkisi olacağını sanmıyorum .
Yaaaa perşembe yapmıyor muyuzSabah yürüyeceksiniz ... hem kas şişirmede koşu olmadığı sürece yürüyüşün etkisi olacağını sanmıyorum .
HAnımlar bu perşembe spor yapmama işiniz nerden çıktı ???
Sabah yürüyeceksiniz ... hem kas şişirmede koşu olmadığı sürece yürüyüşün etkisi olacağını sanmıyorum .
Bende yapıyorumHAnımlar bu perşembe spor yapmama işiniz nerden çıktı ???
Tam tersi ben oerşembe dahani spora satılırımki tartıyo eksi çok yansıdın diye . Bu hiçte ters tepmedi bu güne kadar ..
Tam tersi ben perşembe dahada pora satılırımki tartıyo eksi çok yansısın diye . Bu hiçte ters tepmedi bu güne kadar ..
Banu senin bu klasık akşam yemegi yerine ben normal klasik akşam yemegini tercih ederim . Az sebze salata yogurt üçlüsünü .Akşam öğünü olarak yoğurt içine kurumeyve kuruyemiş ekliyem 1 ymk kaşığıda yulaf ve chia eklesem mi ?
Abartmayım mi?
Tam tersi ben perşembe dahada pora satılırımki tartıyo eksi çok yansısın diye . Bu hiçte ters tepmedi bu güne kadar ..
Nare83 N Nana siz en iyi kendinizi bilirsiniz .
Spor beni de tartıda şişirmez .
Ertesi güne de olumlu etkisi olur .
Ama spordan sonra artı çıkan arkadaşlarımızda çok . Bu yüzden perş. Off günü denildi .
Siz şişmediğinizi biliyorsanız mesele yok ... sadece perş.sporu ahunun listede puan almıyor ... bilginize :)
Akşam öğünü olarak yoğurt içine kurumeyve kuruyemiş ekliyem 1 ymk kaşığıda yulaf ve chia eklesem mi ?
Abartmayım mi?
Tabiki her bünye farklı olabilir . Herkes kendini gözlemlesin
Canım bende yapıyorum ... ama yapıp şişene de ... ben şişmiyorum denmiyor :))
Ben de spor her daim eksi demektir
Banu senin bu klasık akşam yemegi yerine ben normal klasik akşam yemegini tercih ederim . Az sebze salata yogurt üçlüsünü .
Ben kilo vermende bunun daha etkili olacagını düşünüyorum hemde kronik kabızlıgın için .
Benim öyle bir sorunum olmadıgı halde senin hibi akşam yogurt meyve yersem ertesi gün wc çıkamıyorum .
Her akşam bu şekilde mi ?
Abartı değil de ikindi arası olsa güzel olurmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?