Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Merhaba şekerler yorgunluktan başım dönüyor, ayaklarım zonkluyor

Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim sucuklu yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
çay
Ara
Az şekerli sütlü Türk kahvesi
Öğlen birşey yapamadık iş güç mecburen yedik ve pişmanım
1 dilim pizza
1 bardak gazlı içecek
Akşam
200 gr. yoğurt 4 kuru kayısı 10 çiğ badem tarçın karışımı
Birazdan yeşil çay içiçem
Su: 2,5 lt.en az
Spor: yok (tüm gün ayaktaydım, şimdi oturdum) Ausencia Ahu060812 DelyDoly

Canlar bi 1 saat gittim ... eşim takip ettiğimiz diziyi nette indirdi ... elinde kumanda bana pis pis bakıyoooor :)
Yok alt yazılı yoksa aç diyip bi yandan yazarım da....
Hadi çıktım ben .
Kafama,değnek yemeden

N Neshve neler götürüyor misafirlikte acep
Okumadiysan diyivereyim yarın 4 günlük diyete başlıyorum cuma bitiş çizgisinde seni bekliyor olacağım

Tmm kaptanım ya bu üç gündür modum düşük ama kaçırmasına
Safolasin

Üzülme ne zaman yediğin onemli. Benim gibi yemekten sonra geç se ayniyiz. Neyse süt olsunn şifa olsun
Valla en son 17.30 gibi bitirmiştim yemeyi. Sen ne yapacaksın, Ömer i emzirmeye devam mı. Ben oğlumu 14ay emzirdim. 12. Ayda hamile kalmışım. 14. Haftaya kadar emzir sonra bırak dedi iki doktor. Bırakmasaymışım bebek doğduğunda daha 2yaşı bitmemişti. Beraber emzirebilirdim
Cumartesi sabah
1 dl tb ekmekli yumurtalı klasik kahvaltı
Arada
Türk kahvesi
Öğle
sütlü kahve
Akşam
Çorba yoğurtlu prasa kavurması salata
Arada
Diyet
Bisküvi kraker
Bisküvi kraker derken?? Arası kremalı olanlardan mı yoksaa
Maşallah kaptanım, istediğini elde edersin inşallah. Benim de kollarım çok kalın. Bakalım nasıl olacak zayıflayınca
N Neshve neler götürüyor misafirlikte acep
Okumadiysan diyivereyim yarın 4 günlük diyete başlıyorum cuma bitiş çizgisinde seni bekliyor olacağım
Tam tahmin ettiğim gibi, hazır yaş pasta, kuru pasta doluydu tabağım. Oğlum yedi çoğunu. Ben de çilek ve bir çay kaşığı kadar krema yedim. Yaaaaaaa =))))
Okudum okudum, hatta dedim senin ihtiyacın yok Ece abla. Kardeşin yapıyorsa yapsın sen niye yoruyorsun kendini

seeeeyyyyy... evet haklisin sen yazinca farkettim karbonun cok oldugunu tesekur ederim kaptanim

Iyi geceler kızlar.
Avm ,yürüyüş, 3 bebe yıka, banyoya yıka,bebeler çim adam,babalarina sutlaç derken sızmak üzereyim ..
Yarin eksikleri tmmlarim

Saydınım sende farkındasın ki olmamış.
Pizzanın ve gazlı içeceğin diyette ne işi var ?
Üstelik buna arada şaşırtmaca da diyemem ... çünkü menülerin zaten toparlanmadı.
Bu hafta 4 güne güveniyorsun belki ama eee 4 günle ömür geçmez .
Bir an önce düzenli ve dengeli menülerini oturtman lazım canım.

hemen menume geceyim kaptanim dun karbon bugun protein patlamasi oldu
sabah 2 yumurta
cok kucuk bir parca pide ( kaptanim pide dedigim turk ekmegi ramazan pidesi seklinde yapiyolar oyuzden biz pide diyoz :) )
domates
salata
birkac zeytin

ara sekersiz kahve

ogle 1 elma

saat 5 gibi ekmeksiz ve tereyagsiz iskender
bol salata
1 ayran
ara az once turk kahvemi ictim

su 3 lt oldu sanirim
spor bugun burda hava cok guzeldi Amsterdama gezmeye gittik oyumuzu kullanip cocuklari arabasina koyup nerdeyse aksama kadar eger spor sayilirsa

Valla canım üzümüm ömerin canı nasıl isterse oyle yapcem. Onà zarar verirse kesilir de . Her kafadan bi ses çıkıo. Ben gebeliğin 12 haftasına kadar dusunuom hatta daha fazla . Ama ikisini bir emzirme fikri pek aklıma yatmio yani istemiom. Hayırlısı

Tavuk , hindi yahut yumurtada işini görür amaç pro maviş

Tonu bir deneyelim bakalım kelebek illa harfiyen yap diyor yapamazsam alternatifi düşünüyorum bunlardan biriyle artık kismet

sen spor yap ...ben yorumm

o da uyacakta o yüzden bu sefer .... değil mi kelebekolacam
Hadi inşallah

Haha okuduklarımdan sonra hırs geldi Ece abla, oturmaya gidiyoruz. Hava fena ama yürüyeceğim inşallah. Hem de acayip ağrıyan bir karınlaaa

Yok canım diyet bisküvi kraker az
Ay evet aslında bende o yorumunu okuyup gulmuştum hahahahhh
Ama sana unutturmamak lazım maglum rakibiz

Bende hamileliğinin 7. Ayına kadar kızımı emzirmistim onun hakkı diye zaten sadece anneye zararı oluyormuş oda düzgün beslenirler telafi olur diye düşünmüştüm
Ayy öyle mi. Valla ben de gobus baya çıkana kadar istiorum aslinda. Ama su da var ki farkediyorum öğün yerine geçmio artık süt İçmesi. Yani ek gıda olayı daha ağır basmaya baslio. Büyüdükçe keyif için içiyor olması da vicdanim ı rahatlatio. Ben sayenizde sağlıklı beslenecm inşallah. Koruma yapiom bakam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…