Tmm kaptanım ya bu üç gündür modum düşük ama kaçırmasınaSağlam yiyorum çünkü :)))
Saat 1 - 1.5 saate inecek tabiii .... ama Rabbim güç verdiği srece artık sporu hayatımdan çıkarmam inşallah .
Bu tempo , kollar ve göbek sıkılaşana kadar canım .Karın kası istiyorummmmmmmm.
Yorgun argın leslie yapılmış tebrikler canım .
Menü de kaçamaksız . Bir de şu tahin pekmez olmasa :))
Efsane foto o :)
Valla en son 17.30 gibi bitirmiştim yemeyi. Sen ne yapacaksın, Ömer i emzirmeye devam mı. Ben oğlumu 14ay emzirdim. 12. Ayda hamile kalmışım. 14. Haftaya kadar emzir sonra bırak dedi iki doktor. Bırakmasaymışım bebek doğduğunda daha 2yaşı bitmemişti. Beraber emzirebilirdimÜzülme ne zaman yediğin onemli. Benim gibi yemekten sonra geç se ayniyiz. Neyse süt olsunn şifa olsun
Bisküvi kraker derken?? Arası kremalı olanlardan mı yoksaaCumartesi sabah
1 dl tb ekmekli yumurtalı klasik kahvaltı
Arada
Türk kahvesi
Öğle
sütlü kahve
Akşam
Çorba yoğurtlu prasa kavurması salata
Arada
Diyet
Bisküvi kraker
Maşallah kaptanım, istediğini elde edersin inşallah. Benim de kollarım çok kalın. Bakalım nasıl olacak zayıflayıncaSağlam yiyorum çünkü :)))
Saat 1 - 1.5 saate inecek tabiii .... ama Rabbim güç verdiği srece artık sporu hayatımdan çıkarmam inşallah .
Bu tempo , kollar ve göbek sıkılaşana kadar canım .Karın kası istiyorummmmmmmm.
Yorgun argın leslie yapılmış tebrikler canım .
Menü de kaçamaksız . Bir de şu tahin pekmez olmasa :))
Efsane foto o :)
Tam tahmin ettiğim gibi, hazır yaş pasta, kuru pasta doluydu tabağım. Oğlum yedi çoğunu. Ben de çilek ve bir çay kaşığı kadar krema yedim. Yaaaaaaa =))))
Vakit l lesli ablamla buluşma vakti
seeeeyyyyy...
Ben tavsiye ederim canım ...
O börek sabah olnasaydı ... doymayacak mıydın ? Doyacaktın :)
Börekli tostlu bir kahvaltının olduğu gün ... öğlen lahmacun aşırı karbon ...
Lahmacun vb.yiyeceğin gün sabahı ve akşamı ona göre dengelemelisin .
O ilk sayfadaki parça favorimdi benim bi ara ... az tepinmedik takımca :))))
Iyi geceler güzelliğimmmmm ...
Bende iyi geceler demeye geldim tatlım :)
Merhaba şekerler yorgunluktan başım dönüyor, ayaklarım zonkluyor
Menüm
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
2 dilim sucuklu yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
Domates
çay
Ara
Az şekerli sütlü Türk kahvesi
Öğlen birşey yapamadık iş güç mecburen yedik ve pişmanım
1 dilim pizza
1 bardak gazlı içecek
Akşam
200 gr. yoğurt 4 kuru kayısı 10 çiğ badem tarçın karışımı
Birazdan yeşil çay içiçem
Su: 2,5 lt.en az
Spor: yok (tüm gün ayaktaydım, şimdi oturdum)Ausencia Ahu060812 DelyDoly
Valla canım üzümüm ömerin canı nasıl isterse oyle yapcem. Onà zarar verirse kesilir de . Her kafadan bi ses çıkıo. Ben gebeliğin 12 haftasına kadar dusunuom hatta daha fazla . Ama ikisini bir emzirme fikri pek aklıma yatmio yani istemiom. HayırlısıValla en son 17.30 gibi bitirmiştim yemeyi. Sen ne yapacaksın, Ömer i emzirmeye devam mı. Ben oğlumu 14ay emzirdim. 12. Ayda hamile kalmışım. 14. Haftaya kadar emzir sonra bırak dedi iki doktor. Bırakmasaymışım bebek doğduğunda daha 2yaşı bitmemişti. Beraber emzirebilirdim
Bisküvi kraker derken?? Arası kremalı olanlardan mı yoksaa
Maşallah kaptanım, istediğini elde edersin inşallah. Benim de kollarım çok kalın. Bakalım nasıl olacak zayıflayınca
Tam tahmin ettiğim gibi, hazır yaş pasta, kuru pasta doluydu tabağım. Oğlum yedi çoğunu. Ben de çilek ve bir çay kaşığı kadar krema yedim. Yaaaaaaa =))))
Okudum okudum, hatta dedim senin ihtiyacın yok Ece abla. Kardeşin yapıyorsa yapsın sen niye yoruyorsun kendini
Tavuk , hindi yahut yumurtada işini görür amaç pro maviş
Hadi inşallah
Haha okuduklarımdan sonra hırs geldi Ece abla, oturmaya gidiyoruz. Hava fena ama yürüyeceğim inşallah. Hem de acayip ağrıyan bir karınlaaa
Valla en son 17.30 gibi bitirmiştim yemeyi. Sen ne yapacaksın, Ömer i emzirmeye devam mı. Ben oğlumu 14ay emzirdim. 12. Ayda hamile kalmışım. 14. Haftaya kadar emzir sonra bırak dedi iki doktor. Bırakmasaymışım bebek doğduğunda daha 2yaşı bitmemişti. Beraber emzirebilirdim
Bisküvi kraker derken?? Arası kremalı olanlardan mı yoksaa
Maşallah kaptanım, istediğini elde edersin inşallah. Benim de kollarım çok kalın. Bakalım nasıl olacak zayıflayınca
Okudum okudum, hatta dedim senin ihtiyacın yok Ece abla. Kardeşin yapıyorsa yapsın sen niye yoruyorsun kendini
Ayy öyle mi. Valla ben de gobus baya çıkana kadar istiorum aslinda. Ama su da var ki farkediyorum öğün yerine geçmio artık süt İçmesi. Yani ek gıda olayı daha ağır basmaya baslio. Büyüdükçe keyif için içiyor olması da vicdanim ı rahatlatio. Ben sayenizde sağlıklı beslenecm inşallah. Koruma yapiom bakamBende hamileliğinin 7. Ayına kadar kızımı emzirmistim onun hakkı diye zaten sadece anneye zararı oluyormuş oda düzgün beslenirler telafi olur diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?