Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Fatmacım akşamında hem çorba gem mercimek köfte hem 2 dl ekmek çok fazla karbon olmuş .
Sahurda eger zorlanmıycaksan cumaya kadar ekmegi 2 dl düşür derim malum bu hafta yarış var

P.tesiden sonra karbonu kesicem canım 4gun çünkü basküke pek bile yansımadı 4gün kesip sonra yine ekkerim inşaallah

Yaaa bak şu gözlere senden ka.çmak mümkünmü nick değil takım depiştirsem bulur seni yendim dersin
Amaaaa cevabı cumaya

Canım arkadaş ım çok iyisin inşaallah yRın diyetisyenide güzel bileylet derde enerjin yüjselirü

Kaptanım biraz fazka oldu ama 4gün karbonu kesicem

Harika afiyetler olsun.

Tesekkurler canım sende hafta aradı daha motivwsin hadi bakalım bu 4gğnü çok iyi değerkendirelim

Elimden geldiğince Antepia27 ablama örnek olmaya çalışıyorum

Yaaa okadar iyi örnek oldunki sonnunda boynuz kulağı geçti diyebilirsin

Canım o saatler en sakin olduğum saatler eşimde bazen kilolu oğlumda katılıyor iyi oluyor biraz geçsin 2mil sabah 3mil akşam düşünüyorum

Günaydınnnn mutlu günler herkese...gece 3te yatan ben uyandın ve heycandan yatamıyorum kiii...her şey iyi gidiyor çok şükür...amma iradeliymişim a.iş yaptığımda yemek aklıma gelmiyor ki hiç.dün sabah 9da kahvaltı yaptım bitti gitti.saat 8gibi hazırdı yemek ama ağzıma qoymadım...kuru erikle çay içtim sadece...bugün bakalım nasıl gececek.pastalar,mayonezli salatalar,pilav,kızatmalar ne ararsan var menüde ama tabiki fırında tavuk yaprak sarmada mevcut...inşallah görüşürüz tekrar...

Ausencia ablam biz Antepia27 ablamla eşleştik ama eşit rekabet olmadı, kendi kendime yarışıyor gibiyim. Acaba diyorum Fatma ablamın yanına birini daha mı versek

Kııııız sen var yaaaaaa

Bir daha eşleşme yaparsam , herkes hmmmm lunya mı ? Şeyyyy ben birine bakıp çıkacaktım diyecektim

Ehhhh her hareket spordur bi nevi :)
Puan almaz ahudan o ayrı

Menü iyi ... böyle devam edersen artıları yol ederiz .bir de eksicikler koyarız üzerine

Ausencia ablam biz Antepia27 ablamla eşleştik ama eşit rekabet olmadı, kendi kendime yarışıyor gibiyim. Acaba diyorum Fatma ablamın yanına birini daha mı versek

Delülükte çıgır açtın nanik .
Ay ne sinir bir kedi fatmanın yerinde ben olsam be yapar eder seni geçerdim

İyi uykular sevgili takımım
Fatmam karbonu kesicem dedmişsin lakin bu senin için bence uygun degil . 4 gün kesip tekrar başkaman verdiğin kilomum geri gelmesi demek ayrıca . Karbonu kesersen dayana bilecekmisin ??? Bu seni gidip kaçamak yapmaya itmesin .
Bana sorarsan karbonu kesme ama azalt .ekmegi gece 1 dl ye mesela , akşamda çorca olursa hiç ekmek yeme ama çorban olmazsa 1 dl ekmek yine ye . Uzun vadede bu senin için daha kilo verdirici olur

Aus 'um biz tartının azizliğine uğradık , pazar günü ancak tartılabildim .
geçen hafta: 74.6
bu hafta: 74.2
giden : 400 gram
%0.53 tü

kuzularinannesi gel arada yaaa. Senı düşününce üzülüyor merak ediyorum. Ne Yer ne yaprSin. Sağlığın iyidir insallahh
Kuzum benim iyiyim çok şükür. Öyle bir coştum ki hamur işi ve tatlı konusunfa bit baktım +2-3 kilo geldi. Geçen hafta eşimle ortak karar akşam yemeklerini salata çorba tarzı geçirmeye başladık

Ömer paşa abi mi oluyor? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

ce'eeeeeeeeee geliyoruummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…