Takip edeceğim demiştim gözüme denk geldikçe senden de tecrübe edineceğim cicimAyyy menümü dikkate alman hoşuma gitti kız. Bugün öğle yemeğinde tost vardı ekmek sıcaktı yemedim kız.kahve pek sevmem no problem çok içmem yani
ETAP MEZUNLARI
7. Takımdan @Bebetomm mezun oldu, tebrikler.
Karnesi:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-57#post-50883535
7. Takımdan @vorones mezun oldu, tebrikler.
Mezuniyet sonrası dönüş yaptığından, ikinci kez karne hazırlanmamaktadır, bilginize.
Arzu eden başarı hikayesini linkten paylaşabilir:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ismasi-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/
ETAP BİRİNCİSİ
Yarışmamız 512. Etap birincisi; 7. Takımdan Lunya arkadaşımızdır.
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını, linkini aşağıda vermiş olduğum "Birinciler Sırlarını Paylaşıyor" adlı başlığımızda paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...i-paylasiyor-cuma-zayiflama-yarismasi.678962/
Sevgili Bahar karneleri hazırlamış . veronun ikinci mezuniyeti o yüzden karnesi yok .
@Bebetomm um karnesine birer beğeni konduralım canlar .. o başlıklarda yorum yazılmıyor zaten :)
Luyacığımın da bu haftaki başarı hikayesini bekliyoruz
1 br iç bariKızlar ben bu iki yumurta nin yanına çay içebilir miyim
Günaydın sevgili arkadaşlar ve tembel @Antepia27 ablam
Günaydınnnn mutlu günler herkese...gece 3te yatan ben uyandın ve heycandan yatamıyorum kiii...her şey iyi gidiyor çok şükür...amma iradeliymişim a.iş yaptığımda yemek aklıma gelmiyor ki hiç.dün sabah 9da kahvaltı yaptım bitti gitti.saat 8gibi hazırdı yemek ama ağzıma qoymadım...kuru erikle çay içtim sadece...bugün bakalım nasıl gececek.pastalar,mayonezli salatalar,pilav,kızatmalar ne ararsan var menüde ama tabiki fırında tavuk yaprak sarmada mevcut...inşallah görüşürüz tekrar...
Gunaydinnnnnn 7.takim hatunlari
Herkeşe beden galp
Hayırlı sabahlar canlar
günnaaayyyyydddıııınnn , mutlu haftalar
Günaydın fıstıklar hayırlı haftalar olsunGünaydın güzellikler mutlu haftalar herkese
Hayırlı sabahlar canım bende cumartesi ne yediğimi unutuyorum yazmayınca Allahtan cumayı yazmıştım cumartesihyırlı sabahlaarrrrrr
Cumartesi çok yoğundum, eve gelip sizmışım... Dün de ne yaptıysam telden sayfayı açamadım, galiba bi tek watsUp a hizmet ediyor benim telefon ve ınternetim
Menülerimi toptan yapayımbundan sonra en azından cumayı cuma işten çıkmadan yazarım inşallah, yoksa birikiyor, ayıp oluyor
Günaydın Masumum inşallah daha bomba bir hafta geliyor sporda yapılmış ohhgünaydınnnnnn
ayyyy heyyecan yapmıştım ama sabah yürümeyedik , çünkü yürümeye gidecegm hatunun dün gece kuzeninin dügünü vardı
ben gelemezsin dmeiştim ona , nitekmdeö yle oldu ben 6 da kalkmıştım oysa
ama tek başıma yürüyebilecegim yer degil parkur ola yürünürde , bildiign asfaltta yürüycem
çok sessiz oluyor o saattte, parkur olsa insanlar olur en azındann
neysee ben sporumu yapmıştım dün
bugünde yapacagımmm,
sabah tartıda cumaya göre +100 gr çıktım ama pazartesi malum
eminim vumaya foss diye gidicek kilollarr
bu hafta kendimi çok motive hissediyorum
ve kalan kilo uçup gidicekk inşallahhh
Pilav olmuyor tabi ama çok az herşeyin o da nazarlık olsunAusencia
CUMA MENÜSÜ
Melemen
iki kaşık kuymak (bir çk tereyağı ile)
ÖĞLEN
Ayran- 2 kayısı
İKİNDİ
Ayran- chia- badem
AKŞAM
yoğurt çorbası
2 köfte
2 kaşık pilav
3 lt su
Çokta zararlı olmamış canım çiğ köfte sadece fazla geldidünki menümü yazayım
sabah
1.5 dilim ekmek
pastırmalı yumurta
bol yeşillik
yeşil zeytin peynir
öğle dışarı çıkmam gerekti 1.5 çaybardağı süt 3 kuru kayısı 2 cevizi hüpletip çıktım
akşam
3-4 çiğ köfte bol yeşillik,3yk ısırgan yemeği,az yogurt,2yk taze fasulye.
(biraz saçma oldu dolapta kalanları tükettik eşimle.)
gelelim günün kaçamaklarına.dışarda cocuklar sıkma portakal suyu içler kalanı içeyim dedim acayip ekşiydi midem yandı onların simitinden 1/8 yedim.
akşamda biraz çiko yedim.ama azdı.ilginç bi şekilde yeşillik beni çiğse kabız yapıyor.biraz barsaklarım çalışsın dedim.
Çok iyisin canımAusencia
Cumartesi MENÜSÜ
SABAH
iki dl tahıllı tb ekmek
bir tane avakado
peynir
domates
ARA
bir avuç çiğ badem, fındık, ceviz
2 incir , 2 kayısı
ÖĞLEN
Yeşil mercimek
yeşil zeytin
AKŞAM
etli bakla
ayran
ARA
yarım portakal, yarım elma
2 lt su
Az cısslı tabi bende hafta sonu kendimi hep ödüllendiriyorumAusencia
PAZAR MENÜSÜ (resmen milletin free bir günü olurya benimki de öyle oldu)
SU İÇMEYİ UNUTARAK BAŞLAMIŞIM GÜNE bence o nedenle diyeti de unuttum az biraz
SABAH
2 dl tb ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
domates, salatalık
Buraya kadar herşey normal...
ARA
bir avuç dut kurusu
2 ceviz, 2incir, 10 badem
İKİNDİ- AKŞAM
5 pazı sarması, 1 biber, 1 kabak, 1 soğan dolması (hepsi minnaktı, ama ne olursa olsun pirincli işte...)
YEMEK SONRASI
ev baklavasıo kadar efsane yapmıştı ki kız kardeşim dayanamadım
1,5 lt su
Bugün sahura kalkacaktım, uyanamadım ama niyet ettiğim için niyetlenmek istedim. İnşallah akşamda bol bol su içerek baklavaları telafi ederim.
Günaydın canım Amin inşallah cümlemizeGünaydın kızlar musmutlu haftalar dilerim hepinizeeee
Kızlar ben bu iki yumurta nin yanına çay içebilir miyim
Bendede tam tersi evdeki herkes olay mahallini terk etti bir ben birde dağınıklık kaldıNe hamarat bir sabahEvimi derleyip topladım ... öğlene yemeklerimi ocağa koydum ... banyoları ovdum
Eeee tabiiii bi kahveyi hakkettim şimdi ... bakayım geçmişe
süpersinNe hamarat bir sabahEvimi derleyip topladım ... öğlene yemeklerimi ocağa koydum ... banyoları ovdum
Eeee tabiiii bi kahveyi hakkettim şimdi ... bakayım geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?