Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hyırlı sabahlaarrrrrr
Cumartesi çok yoğundum, eve gelip sizmışım... Dün de ne yaptıysam telden sayfayı açamadım, galiba bi tek watsUp a hizmet ediyor benim telefon ve ınternetim

Menülerimi toptan yapayım bundan sonra en azından cumayı cuma işten çıkmadan yazarım inşallah, yoksa birikiyor, ayıp oluyor

günaydınnnnnn

ayyyy heyyecan yapmıştım ama sabah yürümeyedik , çünkü yürümeye gidecegm hatunun dün gece kuzeninin dügünü vardı
ben gelemezsin dmeiştim ona , nitekmdeö yle oldu ben 6 da kalkmıştım oysa
ama tek başıma yürüyebilecegim yer degil parkur ola yürünürde , bildiign asfaltta yürüycem
çok sessiz oluyor o saattte, parkur olsa insanlar olur en azındann

neysee ben sporumu yapmıştım dün
bugünde yapacagımmm,
sabah tartıda cumaya göre +100 gr çıktım ama pazartesi malum
eminim vumaya foss diye gidicek kilollarr

bu hafta kendimi çok motive hissediyorum
ve kalan kilo uçup gidicekk inşallahhh

dünki menümü yazayım
sabah
1.5 dilim ekmek
pastırmalı yumurta
bol yeşillik
yeşil zeytin peynir

öğle dışarı çıkmam gerekti 1.5 çaybardağı süt 3 kuru kayısı 2 cevizi hüpletip çıktım

akşam
3-4 çiğ köfte bol yeşillik,3yk ısırgan yemeği,az yogurt,2yk taze fasulye.
(biraz saçma oldu dolapta kalanları tükettik eşimle.)

gelelim günün kaçamaklarına.dışarda cocuklar sıkma portakal suyu içler kalanı içeyim dedim acayip ekşiydi midem yandı onların simitinden 1/8 yedim.
akşamda biraz çiko yedim.ama azdı.ilginç bi şekilde yeşillik beni çiğse kabız yapıyor.biraz barsaklarım çalışsın dedim.

Ausencia
Cumartesi MENÜSÜ

SABAH
iki dl tahıllı tb ekmek
bir tane avakado
peynir
domates

ARA
bir avuç çiğ badem, fındık, ceviz
2 incir , 2 kayısı

ÖĞLEN
Yeşil mercimek
yeşil zeytin

AKŞAM
etli bakla
ayran
ARA
yarım portakal, yarım elma
2 lt su

Ausencia

PAZAR MENÜSÜ (resmen milletin free bir günü olurya benimki de öyle oldu )
SU İÇMEYİ UNUTARAK BAŞLAMIŞIM GÜNE bence o nedenle diyeti de unuttum az biraz

SABAH
2 dl tb ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
domates, salatalık
Buraya kadar herşey normal...

ARA
bir avuç dut kurusu
2 ceviz, 2incir, 10 badem

İKİNDİ- AKŞAM
5 pazı sarması, 1 biber, 1 kabak, 1 soğan dolması (hepsi minnaktı, ama ne olursa olsun pirincli işte...)

YEMEK SONRASI
ev baklavası o kadar efsane yapmıştı ki kız kardeşim dayanamadım

1,5 lt su

Bugün sahura kalkacaktım, uyanamadım ama niyet ettiğim için niyetlenmek istedim. İnşallah akşamda bol bol su içerek baklavaları telafi ederim.

Ayyy menümü dikkate alman hoşuma gitti kız. Bugün öğle yemeğinde tost vardı ekmek sıcaktı yemedim kız. kahve pek sevmem no problem çok içmem yani
Takip edeceğim demiştim gözüme denk geldikçe senden de tecrübe edineceğim cicimTosta hayır demişsin daha ne olsun

Kaptanım iyi ki bu takımdayım çok teşekkür ederim beni de aranıza almayı kabul ettiğin içinİnşallah hedefime ulaşacağım sana söz vermiştim 23 Nisan'da hem sana hem kendime verdiğim sözün 52.9 bile olsa 52 rakamını göreceğim

Günaydın sevgili arkadaşlar ve tembel @Antepia27 ablam

Gunaydinnnnnn 7.takim hatunlari

Herkeşe beden galp

Hayırlı sabahlar canlar

günnaaayyyyydddıııınnn , mutlu haftalar

Günaydın güzellikler mutlu haftalar herkese
Günaydın fıstıklar hayırlı haftalar olsun
Hayırlı sabahlar canım bende cumartesi ne yediğimi unutuyorum yazmayınca Allahtan cumayı yazmıştım cumartesi
Günaydın Masumum inşallah daha bomba bir hafta geliyor sporda yapılmış ohh
Ausencia
CUMA MENÜSÜ
Melemen
iki kaşık kuymak (bir çk tereyağı ile)

ÖĞLEN
Ayran- 2 kayısı

İKİNDİ
Ayran- chia- badem

AKŞAM
yoğurt çorbası
2 köfte
2 kaşık pilav

3 lt su
Pilav olmuyor tabi ama çok az herşeyin o da nazarlık olsun
Çokta zararlı olmamış canım çiğ köfte sadece fazla geldi
Çok iyisin canım
Az cısslı tabi bende hafta sonu kendimi hep ödüllendiriyorum
Günaydın kızlar musmutlu haftalar dilerim hepinizeeee
Günaydın canım Amin inşallah cümlemize
Kızlar ben bu iki yumurta nin yanına çay içebilir miyim

Neden içmiyorsun ki canım

Ne hamarat bir sabah Evimi derleyip topladım ... öğlene yemeklerimi ocağa koydum ... banyoları ovdum

Eeee tabiiii bi kahveyi hakkettim şimdi ... bakayım geçmişe
Bendede tam tersi evdeki herkes olay mahallini terk etti bir ben birde dağınıklık kaldı
Ama çok halsizim az uzandım bi beş dk kestirsem iyi olacak yoksa tadım yok

Dün ki menüm

Kahvaltı; 11:00 - Biraz Mıhlama + 5 ad.yeşil zeytin + 2 dilim çeçil peyniri + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 13:30 - 1 ad.yeşil elma + yarım portakal
Ara; 16:00 - yarım paket sunta(4 ad.) + 2 dilim çeçil peyniri
Akşam; 18:00 - 1 ad.eti karam bitter gofret + 200 ml muzlu süt + 2 ymk kaşığı dondurma

Ausencia cısslı yediğimden akşam bir şey yemedim Hafta sonu nedense kendime ödül veriyorum hafta içi daha motivasyonum artıyor ve ilginç şekilde cumartesi sabah ne çıkıyorsam haftayı öyle tamamlıyorum

Günaydın şekerler güzel bir hafta diliyorum hepinize
Birazdan haşlanan 2 yumurtam ve yeşil çayımla 4 günlük diyet macerama başlıyorum inşallah
Az önce kiloma baktım, bakalım cumaya ne kadar gitmiş olucak
Yalnız iki gece test etmiş oldum. Dün gece de 11 gibi kayısılı çay içmiştim sonrasında birşey yiyip içmedim. Sabah süper bağırsak çalıştırıyor deneyin derim

Ne hamarat bir sabah Evimi derleyip topladım ... öğlene yemeklerimi ocağa koydum ... banyoları ovdum

Eeee tabiiii bi kahveyi hakkettim şimdi ... bakayım geçmişe
süpersin Az bana da el atsan ne iyi olurdu.. Sabah sabah yapılacakları bir listeledim. Şimdi bir iş yapıyorum bi de göz ucuyla buraya bakıyorum.. Fena yoğun bir gün olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…