Peki ya,peki ya,peki ya bennev cim bu sayılar günlük mesaj sayılarımız en cok ben yazmısıkk
Peki ya,peki ya,peki ya ben
Peki ya,peki ya,peki ya ben
meyvıskommmmmm mucuck mucuckkk
senide sayarlar canım azerim sayıyor bu saymı zaten kendiside sormus sayıcazmı die yarın sayılırsın heralde
minnosumm mucukk
meyvısım yarın bızım daıreden bır arkadas tayını cıktıgı ıcın ayrılıyor onun ıcın borek yapıcam dıye sozverdım eve geldım once yemek yedık sonra su boregı yapayımm dedım onu yaptım sonra ıspanakları yıkadım yemek yaptımm . valla salata malzemelerını yıkamaya hacetım kalmadı bıtane daha ılac ıctım nasılsa yarın arazıdeyım oglen yerım bıyerde dedım aksamada gelınce salatamı yaparım hemencecık dedım yarın baslıyorum demı meyvısımmm
ayy su boregı yazmısımmnormal yufkadan peynırlı borek yaptım onuda pısırdım sabah kahvaltıya pısırıcektım ama usendım aksamdan yapayım dedım sekerıtom onu dolaba koymak gerekırmı fırının ıcınde bıraksam sabaha kadar bıse olurmu sence
ayyy ıgrencc hamam bocegımıı bögğğğ canım sen boyle tatlı ıstegıyle nasıl yarın baslıycaksın . bıraz tatlı meyvelerden ye mesela cılek yada armut falan cunku dayanamazsın tatlı ıstegıne bıde hamam bocegı gelmesınn
yarın baslıyoruz minnosum kacarı yok..
bende eve geldim mutfağı topladım süpürdüm sildim yemeğimi yedim patlıcanlarım bozuluyorlarmıstı ondardan yemek yaptım cok güzel görünüyordu tonlu salatamın üstüne bi tabakta patlıcan yemeği yedim sonra oda kesmedi diyet bisküvilerden yedim
canım acayp tatlı istiyor bu hormonlar beni mahvediyorrama yarın baslıyorum ve kacamak yapanın azına uykusunda hamam böceği kacsın o kadar
canım sofra mendili ne sar da kurumasın dolaba koymana gerek yoksarmadan bırakırsan kurur iice sertlesir..
ahhh juliii juliiiii :87::87::87: mucuck mucuck bıdeneme
:80::80::80::80::80:
ayyy ıgrencc hamam bocegımıı bögğğğ canım sen boyle tatlı ıstegıyle nasıl yarın baslıycaksın . bıraz tatlı meyvelerden ye mesela cılek yada armut falan cunku dayanamazsın tatlı ıstegıne bıde hamam bocegı gelmesınn
ben fırından cıkarır cıkarmaz uzerıne dıger tepsıyı cevırıyıorum kendı buharında yumusuyor cok guzel oluyor oylecene kapaklı gıbı fırına koyayım tepsıyle sabahtan fırının ıcın de kurumaaz demı gotururum oyle ıste sekercım
öyle yada böyle yapıcam bu diyeti canım ekside cıkmam gerek ..
buhar yaşlık yapıyor die ben öyle yapmıyorum bi süre tepsi kapatıyorum ama sonra onu alıp sarıyorum .. sen nasıl biliyorsan öyle yap minnosum sabahda mikrodalgada sısıtıp götürürsün sıcak sıcak yerler..
eefenim minnoşumaşkıla konuştum süperim harikayım
meyvecim :76::76::76:
hımmm anladım ozaman oyle yapayım yaa dur ben sunları dılımleyıp baska kaba alayım ordada beze sarayımm dogru soyluyorsunn . ama benım mıkrodalgam yokk aman fırında bıraz ısıtırım yeter ıstee
fırın poşetin varsa onla fırına at minnosum yeni cıkmıs gibi oluyor annem öyle yapıyor .bide aklında bulunsun poşetlerden al mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?