Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Peki ya,peki ya,peki ya ben

nevcım muslı dıyetını okudumda kolaya benzıyor ama oncelıklen su soruları sana sormak ıstıyorum

1 muslının 40 gr mını nasıl olcuyorsun

2 sen bu dıyetı nerden buldun bakımm

3 kac gundur yapıyorsun kac kılo verdın

vee son soru olaraktan acep bende yapsammı dermısımmm

meyvıskomm benı dovermıss ayy bız yarın meyvısımle 2 gunluk hypatıa dıyetıne baslıyoruz ama ondan sonra muslı dıyetı yapabılırım nevcımm yanı su senın sonuclara bakalımm once

senide sayarlar canım azerim sayıyor bu saymı zaten kendiside sormus sayıcazmı die yarın sayılırsın heralde

minnosumm mucukk

meyvısım yarın bızım daıreden bır arkadas tayını cıktıgı ıcın ayrılıyor onun ıcın borek yapıcam dıye sozverdım eve geldım once yemek yedık sonra su boregı yapayımm dedım onu yaptım sonra ıspanakları yıkadım yemek yaptımm . valla salata malzemelerını yıkamaya hacetım kalmadı bıtane daha ılac ıctım nasılsa yarın arazıdeyım oglen yerım bıyerde dedım aksamada gelınce salatamı yaparım hemencecık dedım yarın baslıyorum demı meyvısımmm

ayy su boregı yazmısımm normal yufkadan peynırlı borek yaptım onuda pısırdım sabah kahvaltıya pısırıcektım ama usendım aksamdan yapayım dedım sekerıtom onu dolaba koymak gerekırmı fırının ıcınde bıraksam sabaha kadar bıse olurmu sence

yarın baslıyoruz minnosum kacarı yok..
bende eve geldim mutfağı topladım süpürdüm sildim yemeğimi yedim patlıcanlarım bozuluyorlarmıstı ondardan yemek yaptım cok güzel görünüyordu tonlu salatamın üstüne bi tabakta patlıcan yemeği yedim sonra oda kesmedi diyet bisküvilerden yedim
canım acayp tatlı istiyor bu hormonlar beni mahvediyorr ama yarın baslıyorum ve kacamak yapanın azına uykusunda hamam böceği kacsın o kadar

ayy kızlarr su survıverdakı nıhat ıle su oyle bır gecer zamankıdekı alı kaptanı bı verseler pascalada tekme tokat gırısse dove dovee gonerse evlerıne ayy ne mutlu olurum hee

canım sofra mendili ne sar da kurumasın dolaba koymana gerek yoksarmadan bırakırsan kurur iice sertlesir..

ayyy ıgrencc hamam bocegımıı bögğğğ canım sen boyle tatlı ıstegıyle nasıl yarın baslıycaksın . bıraz tatlı meyvelerden ye mesela cılek yada armut falan cunku dayanamazsın tatlı ıstegıne bıde hamam bocegı gelmesınn

canım sofra mendili ne sar da kurumasın dolaba koymana gerek yoksarmadan bırakırsan kurur iice sertlesir..

ben fırından cıkarır cıkarmaz uzerıne dıger tepsıyı cevırıyıorum kendı buharında yumusuyor cok guzel oluyor oylecene kapaklı gıbı fırına koyayım tepsıyle sabahtan fırının ıcın de kurumaaz demı gotururum oyle ıste sekercım

öyle yada böyle yapıcam bu diyeti canım ekside cıkmam gerek ..
buhar yaşlık yapıyor die ben öyle yapmıyorum bi süre tepsi kapatıyorum ama sonra onu alıp sarıyorum .. sen nasıl biliyorsan öyle yap minnosum sabahda mikrodalgada sısıtıp götürürsün sıcak sıcak yerler..

hımmm anladım ozaman oyle yapayım yaa dur ben sunları dılımleyıp baska kaba alayım ordada beze sarayımm dogru soyluyorsunn . ama benım mıkrodalgam yokk aman fırında bıraz ısıtırım yeter ıstee

fırın poşetin varsa onla fırına at minnosum yeni cıkmıs gibi oluyor annem öyle yapıyor .bide aklında bulunsun poşetlerden al mutlaka.

Son düzenleme:
fırın poşetin varsa onla fırına at minnosum yeni cıkmıs gibi oluyor annem öyle yapıyor .bide aklında bulunsun poşetlerden al mutlaka.

ayy fırın posetımde yokk kızım ben daha yenı evvlıyım ne bılırım oyle pratık seylerıı ayy gıdıpte sunu kaldırayım kuruycak meyvem mutfagıda toparlayıp yatayıım yarınkı hypatıa dıyetıne hazırlayayım psıkolojımı sabah elma sut ıcıcem sekercım haberın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…