begum75 haha kız telden yazınca işte anca bu kadar
.Bitti elimi kremledim, kahvemi yaptım geldim.
Ay kızlar valla ben kahve makinası alicam sanırım pahali diye almiyirdum ama çok pratik
Günaydın kızlar musmutlu haftalar dilerim hepinizeeee
Gunaydinnnnnn 7.takim hatunlari
Herkeşe beden galp
Delülükte çıgır açtın nanik .
Ay ne sinir bir kedi fatmanın yerinde ben olsam be yapar eder seni geçerdim
Aus 'um biz tartının azizliğine uğradık , pazar günü ancak tartılabildim .
geçen hafta: 74.6
bu hafta: 74.2
giden : 400 gram
%0.53 tü
ce'eeeeeeeeeegeliyoruummmmmm
Yav bu takimda beni ceken biseyler varbaya elentirik aliyorum yani.
Kim veriyor etrafa saciyorsa eyvallah
Günaydın güzellikler mutlu haftalar herkese
günaydınnnnnn
ayyyy heyyecan yapmıştım ama sabah yürümeyedik , çünkü yürümeye gidecegm hatunun dün gece kuzeninin dügünü vardı
ben gelemezsin dmeiştim ona , nitekmdeö yle oldu ben 6 da kalkmıştım oysa
ama tek başıma yürüyebilecegim yer degil parkur ola yürünürde , bildiign asfaltta yürüycem
çok sessiz oluyor o saattte, parkur olsa insanlar olur en azındann
neysee ben sporumu yapmıştım dün
bugünde yapacagımmm,
sabah tartıda cumaya göre +100 gr çıktım ama pazartesi malum
eminim vumaya foss diye gidicek kilollarr
bu hafta kendimi çok motive hissediyorum
ve kalan kilo uçup gidicekk inşallahhh
Ausencia
CUMA MENÜSÜ
Melemen
iki kaşık kuymak (bir çk tereyağı ile)
ÖĞLEN
Ayran- 2 kayısı
İKİNDİ
Ayran- chia- badem
AKŞAM
yoğurt çorbası
2 köfte
2 kaşık pilav
3 lt su
dünki menümü yazayım
sabah
1.5 dilim ekmek
pastırmalı yumurta
bol yeşillik
yeşil zeytin peynir
öğle dışarı çıkmam gerekti 1.5 çaybardağı süt 3 kuru kayısı 2 cevizi hüpletip çıktım
akşam
3-4 çiğ köfte bol yeşillik,3yk ısırgan yemeği,az yogurt,2yk taze fasulye.
(biraz saçma oldu dolapta kalanları tükettik eşimle.)
gelelim günün kaçamaklarına.dışarda cocuklar sıkma portakal suyu içler kalanı içeyim dedim acayip ekşiydi midem yandı onların simitinden 1/8 yedim.
akşamda biraz çiko yedim.ama azdı.ilginç bi şekilde yeşillik beni çiğse kabız yapıyor.biraz barsaklarım çalışsın dedim.
Ausencia
Cumartesi MENÜSÜ
SABAH
iki dl tahıllı tb ekmek
bir tane avakado
peynir
domates
ARA
bir avuç çiğ badem, fındık, ceviz
2 incir , 2 kayısı
ÖĞLEN
Yeşil mercimek
yeşil zeytin
AKŞAM
etli bakla
ayran
ARA
yarım portakal, yarım elma
2 lt su
Ausencia
PAZAR MENÜSÜ (resmen milletin free bir günü olurya benimki de öyle oldu)
SU İÇMEYİ UNUTARAK BAŞLAMIŞIM GÜNE bence o nedenle diyeti de unuttum az biraz
SABAH
2 dl tb ekmek
yumurta
peynir
5 zeytin
domates, salatalık
Buraya kadar herşey normal...
ARA
bir avuç dut kurusu
2 ceviz, 2incir, 10 badem
İKİNDİ- AKŞAM
5 pazı sarması, 1 biber, 1 kabak, 1 soğan dolması (hepsi minnaktı, ama ne olursa olsun pirincli işte...)
YEMEK SONRASI
ev baklavasıo kadar efsane yapmıştı ki kız kardeşim dayanamadım
1,5 lt su
Bugün sahura kalkacaktım, uyanamadım ama niyet ettiğim için niyetlenmek istedim. İnşallah akşamda bol bol su içerek baklavaları telafi ederim.
Takip edeceğim demiştim gözüme denk geldikçe senden de tecrübe edineceğim cicimTosta hayır demişsin daha ne olsun
Kaptanım iyi ki bu takımdayım çok teşekkür ederim beni de aranıza almayı kabul ettiğin içinİnşallah hedefime ulaşacağım sana söz vermiştim 23 Nisan'da hem sana hem kendime verdiğim sözün 52.9 bile olsa 52 rakamını göreceğim
Kızlar ben bu iki yumurta nin yanına çay içebilir miyim
o zaman ben bu diyete hiç başlamıyayım, çaysız bir gün düşünemiyorum, sabahları 350 ml lik kupamla çay içerim mutlaka1 br iç bari.
Bende özledim sizleri eve internet geldi ama eşim pc başından kalkmadıSenin alıntı niye tepeye çıkmış yahu :))
Günaydınnn fıstığımmmmsen dün menü yazdın mı
A ha benden de sana galpçok nezaketli kadınım yaaaa...
Yeminle fatmanın yerinde olmak istemezdimmm
Ceydaaaam400 ü öpüp başımıza koyduk , şimdi tabloya işliyoruz :))
Geeel bakalımmmm geeeeellllalıntılarken bir şeyler gördümmmmmm
O elentirik bende de 90+ ya var .... Oyy hayırla çıkarsın Rabbbiimm ...bugünümüzü de şükürrrrrrr
Günaydınnnn canım ...
Eşinle aldığın karardan sonra , geri döndüğünü varsaydım daaaa :))) iyi mi ettim
Günaydınnnn canımmmm ...
Tabii ki de motiveyizzzz ...dağları aştık geldi buralara 67 mi boğulacağız
Gün içini ana öğünsüz ara öğün kıvamında geçirince akşam öyle pilavlar yenir derlerdi inanmazdım , doğruymuş.
Pilav yerine orda salata köfte sebze bi şey olmalıydı sanki ben mi yanlış biliyorum
Çorba bir menü olmuş ... geçen benim eşime aynı sofrada mercimek yemeği ardından barbunya pilaki vermeme benzemişkalanları tüketmekti maksat:))
Hadi başladın mıııı 4 güne ?
diğer ikisine göre bu iyi geçmiş .......meyve çok ....
Çok kötü
Betülllll yine üzüyorsun beni ...
Hafta sonu özledim yahu senlebegum75 mücverimi ...
İçme yazana kadar sen bitirmişsindir 2 yumurtayı :)))))
Afiyet olsun diyim bari.
Bendede tam tersi evdeki herkes olay mahallini terk etti bir ben birde dağınıklık kaldı
Ama çok halsizim az uzandım bi beş dk kestirsem iyi olacak yoksa tadım yok
Dün ki menüm
Kahvaltı; 11:00 - Biraz Mıhlama + 5 ad.yeşil zeytin + 2 dilim çeçil peyniri + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 13:30 - 1 ad.yeşil elma + yarım portakal
Ara; 16:00 - yarım paket sunta(4 ad.) + 2 dilim çeçil peyniri
Akşam; 18:00 - 1 ad.eti karam bitter gofret + 200 ml muzlu süt + 2 ymk kaşığı dondurma
Ausencia cısslı yediğimden akşam bir şey yemedim Hafta sonu nedense kendime ödül veriyorum hafta içi daha motivasyonum artıyor ve ilginç şekilde cumartesi sabah ne çıkıyorsam haftayı öyle tamamlıyorum
Günaydın şekerler güzel bir hafta diliyorum hepinize
Birazdan haşlanan 2 yumurtam ve yeşil çayımla 4 günlük diyet macerama başlıyorum inşallah
Az önce kiloma baktım, bakalım cumaya ne kadar gitmiş olucak
Yalnız iki gece test etmiş oldum. Dün gece de 11 gibi kayısılı çay içmiştim sonrasında birşey yiyip içmedim. Sabah süper bağırsak çalıştırıyor deneyin derim
süpersinAz bana da el atsan ne iyi olurdu.. Sabah sabah yapılacakları bir listeledim. Şimdi bir iş yapıyorum bi de göz ucuyla buraya bakıyorum.. Fena yoğun bir gün olacak
Günaydın kızlar, pazartesiye -100 gr ile başlıyorum
Bende özledim sizleri eve internet geldi ama eşim pc başından kalkmadıKalktığında da yemek yiyor ya da dışarıda takıldık gelmeye vakit olmadı Hafta başı olması iyi oldu buradan kopamıyorum
Günaydın canlar hayrlı haftalarr kaptaniçemm sorma evde yumurta yoktu başlayamadımmöğlen tolere edeceğim ama maydanoz kürümü içtim. Dişçi randevum var kalpten gidecemmmmm
telden bende yazamıyorum çin işkencesi gibi gerçekten
kahve makinasından bende aldım çok rahat ve çok güzel cezvede o tadı yakalayamıyodum
kaptanım bende özledim sizleri
hafta sonu çok dolu dolu ve yoğun geçti,eve geldim sızmışım resmen
bu arada bende bu 58 lerden pek sıkıldım,sibel can bile55 kilo olmuşben hala debeleniyorum kızdım kendime
bu arada bende bu 58 lerden pek sıkıldım,sibel can bile55 kilo olmuşben hala debeleniyorum kızdım kendime
Canim biz Deliymle cuma tartidan sonra karar vermiştik yavayyysaydin78 canım sende mi 4 günlük 3ledik bakalım kim çokk verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?