Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Oyyyy yemek nerdeeee nil ?
Ne garip bi gün olmuş ... ne kalori almış mısın almışsın ama sağlıksız geçmiş be güzelim .
Kaptanım unuttum 3 ymk kaşığı da tavuk çorbası içtimdi Hafta sonu nedense böyle geçirmeyi seviyorum ya haftaya daha sağlam başlıyorum
Günaydın canlar hayrlı haftalarr kaptaniçemm sorma evde yumurta yoktu başlayamadımm öğlen tolere edeceğim ama maydanoz kürümü içtim. Dişçi randevum var kalpten gidecemmmmm

Günaydın kizlar
Günaydın canlar Dely ben 3 sene çektim diş sıkıntısı tellerim vardı korkma acımayacak
kaptanım bende özledim sizleri
hafta sonu çok dolu dolu ve yoğun geçti,eve geldim sızmışım resmen
bu arada bende bu 58 lerden pek sıkıldım,sibel can bile55 kilo olmuş ben hala debeleniyorum kızdım kendime
Ondan 55 kilo olmaz kız nereden duydun1 seneye kadar yine alır merak etme o kadına zayıflık olmaz

Yaaa gerçekten mı hemen alıyor ama

evet hemen alıyor,bende sabah internette okudum,hemen alması sorun değilde o yaşta bile verebilmesi dikkatimi çekti,o yapabiliyosa ben neden yapamıyorum

begüm seninki hangi model arçelik telce alacagım yeni modelleri daha çok alıyor sanırım fincan sayısını degil mi?

arçelik telve aldım masum
2 cevzesi var bi seferde 4 tane yapılabiliyor

Hahahaha hemdee ne korkmaa varya küt diye gideceğim o koltukta nefesim kesiliyor sanki Örrrttmenimmmmm doğalgaz kesiktiii

kaptanım bende özledim sizleri
hafta sonu çok dolu dolu ve yoğun geçti,eve geldim sızmışım resmen
bu arada bende bu 58 lerden pek sıkıldım,sibel can bile55 kilo olmuş ben hala debeleniyorum kızdım kendime

Peeeeeh sibelin ki iş miii ? aynı ben bi tığ bi 5 numara şiş

Gaptanım çay içmedim ne olur ne olmaz diye 1 br ıhlamur içtim

demem demem ..karşılıklı yer içeriz

O zaman dık :)) dur yeşil çayı diyeceğim de onun da fazlası zararlı .

Hemen değiştireyim kapışmayı canım da dely başlamamış ki ... seni yarı yolda koymu ş DelyDoly yarın başlar mısın ??????
Dünden sonra eksiye çooooook sevindimmmm .

Şükür boğazından bi sıcak şey geçmiş

07 - 14 Nisan Bireysel Kapışmalar

Bu hafta çetin geçen yarışlar olsun . O yüzden farkındaysanız kendim herkesi eşleştirmiyorum . Gönlü olan , gerçekten rakibini de kendini de biraz daha motive etmek için gaza getirecek olanlar kendilerini seçiyor .

Kimler kimlere meydan okudu bakalım bugün ?

Ya da kimler orti olup beraber bu hafta baş koydu ?

İddialı İkili Kapışma

@fatmanurkaya ....... @Lunya ' ya karşııııııııı

4 Gün Diyeti Kapışması

saydin78 ...... DelyDoly ya karşııııııııı

ecemavi ........... kelebekolacam a karşıııııııııııııııı

Büyük Düello

aeben ........ _AYNURA_ ya karşıııııı

4 lü orti /morti Savaşı

Sağ köşede ada81 ve Sarayca ...... sol köşede kelebekolacam ve @daydream- a karşıııııı

Cengaver İkilinin Kapışması

Nare83 ..... Sarayca ya karşıııııı

Sen mi 59 Ben mi 69 Yarışması

mimu88 ........ Sekercikiz a karşııııı

Büyük Meydan Okuma

N Neshve ....... ecemavi ye karşııııııı

Varsa yeni meydan okumalar .. ki bence olsun ... onu da eklerim ....

Dediğim gibi yarışta olmak için olmak değil ... dişe diş gaz ve motive için

Gunaydinn kizlar havanin durumu benim ruh halimi cook etkiliyor hafta sonu sagnak yagislar boyle ruh gibiydim...bugun gunluk guneslik hava keyfim yerinde.....wc sorunu yasiyordum 2 gundur ....ben yazin lahanasiz ne yapacam acep düşünür oldum ..

Ever teyzesi çok sağol iyi dileklerin için. Ben dé kuzularinannesi olucam aman dikkat hamurişleri çok fena .. karar almaniZa sevindim. Aksmlar hafif olunca çok önemli

Canım sabah yumurta yiyememiş ufak bir değişiklik yapmış kahvaltıda öğlen devam edecek sıkıntı yok tatlım
evet canım yaa bende çok sevindim kilomu görünce tartıda
Hadi bakalım 4 güncülerim başladık Bismillah

delly geçmiş olsun
benimde gitmem lazım ama izinlerimi hep başka işlere kullandım dişçiye gitmeye izin alacak yüzüm kalmadı
Valla ben mecburii emirvaki yaptımm güzelimm uguldanıyorumm resmen korkunun ecele faydası yok gideceğim mecburen keto gibi gelirim artıkk 2014 4 ay 3 diş ne çekmiştim şimdide aynı şükür ki kökler sağlam orjin dişlerim ama kocadık yaww valla ihmal etme tatlım bence sende git sonra kurtulanmıyor gitmesin dişin

Doğra doğra , koy buzdolabı poşetine at buzluğa ....
Günaydın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…