bende öyleyim maalesefsibbel canın kilo verme olayını ben cidden anlamıyorum ya kadın bi bakıyorsun fosssss
bi bakıyorsunnnnnnn şişmiş
ece arçeliğin telve sini aldımSeninki ne marka
Kaptanım unuttum 3 ymk kaşığı da tavuk çorbası içtimdiOyyyy yemek nerdeeee nil ?
Ne garip bi gün olmuş ... ne kalori almış mısın almışsın ama sağlıksız geçmiş be güzelim .
Günaydın canlar hayrlı haftalarr kaptaniçemm sorma evde yumurta yoktu başlayamadımmöğlen tolere edeceğim ama maydanoz kürümü içtim. Dişçi randevum var kalpten gidecemmmmm
Günaydın canlarGünaydın kizlar
kaptanım bende özledim sizleri
hafta sonu çok dolu dolu ve yoğun geçti,eve geldim sızmışım resmen
bu arada bende bu 58 lerden pek sıkıldım,sibel can bile55 kilo olmuşben hala debeleniyorum kızdım kendime
ece arçeliğin telve sini aldım
Yaaa gerçekten mı hemen alıyor ama
begüm seninki hangi model arçelik telce alacagım yeni modelleri daha çok alıyor sanırım fincan sayısını degil mi?
Hahahaha hemdee ne korkmaa varya küt diye gideceğim o koltukta nefesim kesiliyor sanki
Seneeeeeeleeeeer önceee sular kesikti ödevimi yapamadım bahanesini bence sen icat ettin dely ...
Ama bu hafta o 4 günden çok ümitliydim sende ... şimdi yine 300 400 gr a mı tabii olacağız
Dişçiden mi korkuyorsunnn aaaaa duymamış olayım
Günaydınlarrrr. .en güzelı değil mi o . Ben de ben deGünaydın kızlar, pazartesiye -100 gr ile başlıyorum
kaptanım bende özledim sizleri
hafta sonu çok dolu dolu ve yoğun geçti,eve geldim sızmışım resmen
bu arada bende bu 58 lerden pek sıkıldım,sibel can bile55 kilo olmuşben hala debeleniyorum kızdım kendime
Gaptanım çay içmedim ne olur ne olmaz diye 1 br ıhlamur içtim
ayyyy hava buzzz buzzzzzyada benim odam soguk bilemedimmm
gece yine rüya gördümrüyamda dolmuşta gidiyorum
bi kız var diyorki ayyy masumm nasıl zayıfladın , masum diyor yalnız hahaha
bendee ay evet diyorum , nasıl yaptın diyorrrr
açım çok açım ama mutluyum diyorummmm
ama şuan kilomu vermiş olsam mini bir kurabiye ve kahveye hayır dememm
aus ta demez sanırım diyorumm
Ausencia başladımmmmmm.2 yumrtayı hüplettim kocaa bi kupa yeşil çay içtim.kahve canım istemiedi sanırım yeşil çaydan.
bi ara diyet yaparken bizim temizlik personeli sabah ilk iş masama cam caydanlık yeşil çay koyardı.o ara ben pek kahve içmezidim.
Canim biz Deliymle cuma tartidan sonra karar vermiştik yabakalım neler olacak :) aaa biz birde kendi içimizde yarışsak ya
Saydin78- delydoly
Kelebekolcam-ecemavi 4 güncüler kapışmasınasıl olur acaba kaptanım Ausencia ♡♡♡
Bu arada eksiyle başladım sabah 4 günlüğe hadi hayırlısı :)
Kaptanım unuttum 3 ymk kaşığı da tavuk çorbası içtimdiHafta sonu nedense böyle geçirmeyi seviyorum ya haftaya daha sağlam başlıyorum
Günaydın canlarDely ben 3 sene çektim diş sıkıntısı tellerim vardı korkma acımayacak
Ondan 55 kilo olmaz kız nereden duydun 1 seneye kadar yine alır merak etme o kadına zayıflık olmaz
Masum canım Arçelik telve 2 cezveli olan süper tavsiye ederim :) kalabalık olunca çabucak bitiyor kahve işi, çok pratikbende alacagımmm cnmm , anneler gününü bekliyorum
delly geçmiş olsunHahahaha hemdee ne korkmaa varya küt diye gideceğim o koltukta nefesim kesiliyor sankiÖrrrttmenimmmmm doğalgaz kesiktiii
Ever teyzesi çok sağol iyi dileklerin için. Ben dé kuzularinannesi olucamKuzum benim iyiyim çok şükür. Öyle bir coştum ki hamur işi ve tatlı konusunfa bit baktım +2-3 kilo geldi. Geçen hafta eşimle ortak karar akşam yemeklerini salata çorba tarzı geçirmeye başladık
Ömer paşa abi mi oluyor? Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
evet hemen alıyor,bende sabah internette okudum,hemen alması sorun değilde o yaşta bile verebilmesi dikkatimi çekti,o yapabiliyosa ben neden yapamıyorum
arçelik telve aldım masum
2 cevzesi var bi seferde 4 tane yapılabiliyor
Canım sabah yumurta yiyememiş ufak bir değişiklik yapmış kahvaltıdaPeeeeeh sibelin ki iş miii ? aynı benbi tığ bi 5 numara şiş
demem demem ..karşılıklı yer içeriz
O zaman dık :)) dur yeşil çayı diyeceğim de onun da fazlası zararlı .
Hemen değiştireyim kapışmayı canım da dely başlamamış ki ... seni yarı yolda koymu şDelyDoly yarın başlar mısın ??????
Dünden sonra eksiye çooooook sevindimmmm .
Şükür boğazından bi sıcak şey geçmiş
Ahaha kaptanım ya bitanesinŞükür boğazından bi sıcak şey geçmiş
Valla ben mecburii emirvaki yaptımm güzelimm uguldanıyorumm resmen korkunun ecele faydası yok gideceğim mecburendelly geçmiş olsun
benimde gitmem lazım ama izinlerimi hep başka işlere kullandım dişçiye gitmeye izin alacak yüzüm kalmadı
Gunaydinn kizlar havanin durumu benim ruh halimi cook etkiliyor hafta sonu sagnak yagislar boyle ruh gibiydim...bugun gunluk guneslik hava keyfim yerinde.....wc sorunu yasiyordum 2 gundur ....ben yazin lahanasiz ne yapacam acep düşünür oldum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?