Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yazmadım ablacımmm liste yapmıyorum yaaa ama toparlayayaım hemen

Cumartesi:

Sabah: 1 kurme bar uyanınca
kahvaltı 1 hindi füme sandiviç (ufak) americano ile
ara: katkısız gronala
Öğle: tahıllı salata- fesleğenli ayran
akşam: yağsız tuzsuz tortilla cipsi denedik kardeşimle yanına da leblebi üzüm falan:)

Pazar:

kahvaltı hindi füme sandiviç ufak yarısı-americano
ara: 2 kaşık ucu aşure- çiğ kuruyemiş
öğle: 1 portakal 2 kandil simidi biraz peynir
ara: kuru hurma - kırmızı çay biraz taze ceviz
akşam: az dönerli misss gibi yağsız salata ve beyaz çay :)

iki yigit çıktı meydaneeeee
ikiside birbirinden merdaneee @_SARAYCA_

ikiside birbirinden merdaneee @_SARAYCA_

Gaptanım huyu
Sabah bir saat tempolu yürüyüş yaptım
Az önce 1 bardak ıhlamur ve 2 yumurtayı yedim yanlız ne çabuk bitti anlamadim bir varmış bir yokmuş gibi oldu
Tabi bide N Neshve

Eceeee hissediyorummm ..takımın 4 gün diyeti kilo verme rekoru senden geleceeeeeeek

Güzel menü canım da , sende etkisi ne olacak bakalım ?
Bünye alıştı umaya :))))
Eşim diyor ki yenisi ne zaman dedim dur bir ara ver .

ikiside birbirinden merdaneee Sarayca

Haftaya sen @Lunya ile kapışmak istedin di mi

DelyDoly söz ağızdan çıktı :) bugün ortasından başla 4 güne ... saydin78 kuzuyu yalnız koma .... söz verdin ama ...geçen de kabakta su koyverdinn ...

Hadiiiiiiiiiiii , walk walk
Yok yokk güzelimm öğlen ton balıklı salatam 4 gün bende yapacagım bir sabah pas geçtim.Papatyamla devammm

Ay benim ev hala bildiğin ayakta bu karmaşa içinde spor yapabilir miyim bilmiyorum. Evi temizlemem lazım dip köşe yerleşecek şeyler var tamir taklavat malzemeleri şu an oynatmaya az kaldı modundayîm resmen görüşürüz şekerler sonra

Papatyammm beraberizz öğlenn aynen devam devam güzelimm yanlız üzecegümmm seni ben yenicemmm

kızlar diş çok zor benim çürüğüm vs. yok ama ne çektiysem şu 20 liklerden çektim. 1 tane çektirdim, şimdi diğeri şişip duruyor ya
Güzelim benim 4 20 lik duruyor benimde sıkıntı yoktu bu 20 likler sıkıştırıp hepsini çatlattı gözü kör olasıcalar şimdide çekiyorumm

Kolay gelsin. Benim de ev dandini. Dün temizleyemediysm bu haftada kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…