Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben geldiim
Beklenen son yaşandı ve bende hasta oldum kusma falan değilde bende grip sopuk algınlığı burnum durmuyo derin nefes alamıyorum tüm vücutta kas ağrısı baş ağrısı herşey mevcut dün spor yapamadım bugün biraz daha iyiyim yaparım inşallah

Çocuklar iyileşti şükür adam da bugün iyileşir ben ne zaman iyileşirim bilmem
Kızlar şimdi perşembe spor yapmıyoruz emme benim bu yürüyeceğim hatun 5 gun yürüruz dedi yani bu durumda perşembeden yürüyeceğim
Bence yürüyüşten bişey olmaz masum
Yaaaa perşembe yapmıyor muyuz benim plates günüm ama o kadar para verdim,
Sen yap canım ben puanlamıyorum sadece.sporla yorulan kaslar biraz ödem tutuyo ben kendimde denedim gördüm eliptik yapıyorum biraz da onun etkisi tabi.herkes kendini denesin sen spor yapmadığın birgünün ertesi günü tartıl bide spor yapınca bak bakalım artı oluyomu
nehir spor listesine yazayım mı seni sanki azaldı artık sporun.yoksa sen kenardan kendi stilinde mi yapmak istersin

Son düzenleme:
mı acaba? Tabiki de birinci belli Bennnnm...
Çok mu büyük konuşuyorum şu an aceba

Yok yokk güzelimm öğlen ton balıklı salatam 4 gün bende yapacagım bir sabah pas geçtim.Papatyamla devammm

İşte bu beeeeeee

Güzellikkk ..hadi hodri meydaaaaan ...

Bakalım bu 4 gün kapışmasında muhteşem 4 lüden kim ipi göğüsleyecek ?

Sahalara geri döndüm çekilin heeeeeeyytttt diyen saydin78 mı ?

2 yumurta atladık diye öldük sanmaaaa biraderrrr bomba gibi geliyorum diyen DelyDoly mu ?

Ben listelerin ustasıyımmm , bana liste verin ve giden kilolarımı izleyin diyen @kelebekolacam mı ?

Diğer 3 ü nerdeeeeeee , göremiyorummmm ..ha ben 2.5 kilo verip uzaklaşmışım da ondan diyen @ecemavi mii ?

KOlay gelsin canım benim ...bi gazla 1 saatte toparlarsın sen .

Yarın son günüm var artık bitti bende kurtuldum.arkadaşları görmek güzelde diyette harbi işkence yaşadım bakalım nefsimize ne kadar hakim olacaz

Yarın son günüm var artık bitti bende kurtuldum.arkadaşları görmek güzelde diyette harbi işkence yaşadım bakalım nefsimize ne kadar hakim olacaz

Sen bu hafta düello istemiyor musunuz kardeşşş ?
Bi hafta şov yaptımmm bu hafta nadasa çekileyim yok heeeee

Bennn bennn bennnn çünküü güzelimmm sporumu müthiş de artırdımm kesin1.ciyimm

Daha 4 adet 20 lik dişimde var da kuzumm korkuma elletmiyorum yaş olmuş 36 hala çıkmadı 20 likler
Bende 2 tane çıktı bir tanesi damaktan dolayı çıkamadı onu çektik mecburen onun ağrısını da 2-3 hafta çektim çok feci bilirim
nehir spor listesine yazayım mı seni sanki azaldı artık sporun.yoksa sen kenardan kendi stilinde mi yapmak istersin

Canım teşekkür ederim ama sanırım sınav yaklaştıkça spor yapma imkanım azalıyor hafta sonu dışında pek bir şey yapamıyorum hafta içi de 1-2 gün anca yapabiliyorum o da 40 puan anca ediyor olmadı ben köşemde takılayım öylece iddaalı olmadıktan sonra yazmayı da sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…