Çocuklar iyileşti şükür adam da bugün iyileşir ben ne zaman iyileşirim bilmemTubam daha 24 saat içinde seni andım , kulakların mı çınladı ?
Sen nasılsın asıl ?
İzindeyim diye uğramamazlık etme .
Diyet ne alemde ?
Cuma tartılsaydın alışkanlık olmuştur
Anaaaaam ahummmm geçmiş olsun çok . Ufaklığın geçmiş galiba şükür de .. erkeklerin ki hiç çekilmiyor yahu .
Allah sana güç kuvvet versin ..aman hastalanma kuzum
Bence yürüyüşten bişey olmaz masumKızlar şimdi perşembe spor yapmıyoruz emme benim bu yürüyeceğim hatun 5 gun yürüruz dedi yani bu durumda perşembeden yürüyeceğim
Sen yap canım ben puanlamıyorum sadece.sporla yorulan kaslar biraz ödem tutuyo ben kendimde denedim gördüm eliptik yapıyorum biraz da onun etkisi tabi.herkes kendini denesin sen spor yapmadığın birgünün ertesi günü tartıl bide spor yapınca bak bakalım artı oluyomuYaaaa perşembe yapmıyor muyuzbenim plates günüm ama o kadar para verdim,
nehir spor listesine yazayım mı seni sanki azaldı artık sporun.yoksa sen kenardan kendi stilinde mi yapmak istersinDün ki menüm
Kahvaltı; 11:00 - Biraz Mıhlama + 5 ad.yeşil zeytin + 2 dilim çeçil peyniri + 1 fincan şekersiz çay
Ara; 13:30 - 1 ad.yeşil elma + yarım portakal
Ara; 16:00 - yarım paket sunta(4 ad.) + 2 dilim çeçil peyniri
Akşam; 18:00 - 1 ad.eti karam bitter gofret + 200 ml muzlu süt + 2 ymk kaşığı dondurma
Ausencia cısslı yediğimden akşam bir şey yemedim Hafta sonu nedense kendime ödül veriyorum hafta içi daha motivasyonum artıyor ve ilginç şekilde cumartesi sabah ne çıkıyorsam haftayı öyle tamamlıyorum
korkuyorum ya...Güzelim benim 4 20 lik duruyor benimde sıkıntı yoktu bu 20 likler sıkıştırıp hepsini çatlattı gözü kör olasıcalar şimdide çekiyorumm
ben diş hastanesindeyim zaten ama korkuyorum20 likler cekilio genelde acı cekme git bence doktor a
Eceeee hissediyorummm ..takımın 4 gün diyeti kilo verme rekoru senden geleceeeeeeek
Güzel menü canım da , sende etkisi ne olacak bakalım ?
Bünye alıştı umaya :))))
Eşim diyor ki yenisi ne zamandedim dur bir ara ver .
Haftaya sen @Lunya ile kapışmak istedin di mi
Yok yokk güzelimm öğlen ton balıklı salatam 4 gün bende yapacagım bir sabah pas geçtim.Papatyamla devammm
Ay benim ev hala bildiğin ayaktabu karmaşa içinde spor yapabilir miyim bilmiyorum. Evi temizlemem lazım dip köşe yerleşecek şeyler var tamir taklavat malzemeleri şu an oynatmaya az kaldı modundayîm resmen görüşürüz şekerler sonra
Saol tatlım ♡♡♡kolay gelsin tatlım
Yarın son günüm var artık bitti bende kurtuldum.arkadaşları görmek güzelde diyette harbi işkence yaşadım bakalım nefsimize ne kadar hakim olacaz
Hehh bendee tatlımm bendeee 20 likleri eksin çene cerahi dedii 3 yıl geçti gidemedimkorkuyorum ya...
Tamam kuzum beraberizPapatyammm beraberizz öğlenn aynen devam devam güzelimm yanlız üzecegümmm seni ben yenicemmm
Bennn bennn bennnn çünküü güzelimmm sporumu müthiş de artırdımm kesin1.ciyimmİşte bu beeeeeee
Güzellikkk ..hadi hodri meydaaaaan ...
Bakalım bu 4 gün kapışmasında muhteşem 4 lüden kim ipi göğüsleyecek ?
Sahalara geri döndüm çekilin heeeeeeyytttt diyensaydin78 mı ?
2 yumurta atladık diye öldük sanmaaaa biraderrrr bomba gibi geliyorum diyenDelyDoly mu ?
Ben listelerin ustasıyımmm , bana liste verin ve giden kilolarımı izleyin diyen @kelebekolacam mı ?
Diğer 3 ü nerdeeeeeee , göremiyorummmm ..ha ben 2.5 kilo verip uzaklaşmışım da ondan diyen @ecemavi mii ?
KOlay gelsin canım benim ...bi gazla 1 saatte toparlarsın sen .
Bende 2 tane çıktı bir tanesi damaktan dolayı çıkamadı onu çektik mecburen onun ağrısını da 2-3 hafta çektim çok feci bilirimDaha 4 adet 20 lik dişimde var da kuzumm korkuma elletmiyorumyaş olmuş 36 hala çıkmadı 20 likler
nehir spor listesine yazayım mı seni sanki azaldı artık sporun.yoksa sen kenardan kendi stilinde mi yapmak istersin
Tamam kuzum beraberizhadi bakalım kim yenecek pek ümitlenme, şeker şey seni
Saol canım. Aman senin bebişin var, evi başkaları temizlesin boşverKolay gelsin. Benim de ev dandini. Dün temizleyemediysm bu haftada kalır
Yasin 40 yirmilikler halen gömülü hazine gibi duruyor
Aaa hangi şehirsin kuzum :) olmasın Allah korusun da, olursa sıkıntım oraya gelir seni de ziyaret ederim kim bilirben diş hastanesindeyim zaten ama korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?