Eceeee hissediyorummm ..takımın 4 gün diyeti kilo verme rekoru senden geleceeeeeeek
Güzel menü canım da , sende etkisi ne olacak bakalım ?
Bünye alıştı umaya :))))
Eşim diyor ki yenisi ne zamandedim dur bir ara ver .
Haftaya sen @Lunya ile kapışmak istedin di mi
Kaptan ben bu gazla havaya ucmayayim
Ama birincilik bende
Ben hafta sonu kremalı tavuk çorbası yaptım enfes oldu ama pek diyete uygun olmayabilir belki gerçi kremalı koca bir tencereye 1 fincan kadardıYaşım nerdeyse 40 yirmilikler halen gömülü hazine gibi duruyor
Kızlar akşam çorba için ne önerirsiniz
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin hepinize ♡Ben geldiim
Beklenen son yaşandı ve bende hasta oldum kusma falan değilde bende grip sopuk algınlığı burnum durmuyo derin nefes alamıyorum tüm vücutta kas ağrısı baş ağrısı herşey mevcut dün spor yapamadım bugün biraz daha iyiyim yaparım inşallah
Çocuklar iyileşti şükür adam da bugün iyileşir ben ne zaman iyileşirim bilmem
Bence yürüyüşten bişey olmaz masum
Sen yap canım ben puanlamıyorum sadece.sporla yorulan kaslar biraz ödem tutuyo ben kendimde denedim gördüm eliptik yapıyorum biraz da onun etkisi tabi.herkes kendini denesin sen spor yapmadığın birgünün ertesi günü tartıl bide spor yapınca bak bakalım artı oluyomu
nehir spor listesine yazayım mı seni sanki azaldı artık sporun.yoksa sen kenardan kendi stilinde mi yapmak istersin
Acaba yağ mı aldırıyor günahını gitmeyelim ama ne açıklama yapmış ki amma merakı ettik
ikilimi aldın ?
tek cezvede 4 tane yapıyor dimi
Yetiştiğm kadar saydınım. Yemek mutfak anca yapabliom. Ayy yakındır senin de o günlerin gelecekSaol canım. Aman senin bebişin var, evi başkaları temizlesin boşver
Ne tatlısı yapcek acabaGideyim de yusuf paşama bir tatlı yapayım , çocukcağız hasret kaldı 3-4 gündür evde tatlı yok
Nare83 tahminim doğru çıktı, öğlen menüm etli kuru fasülye pirinç pilavı cacık
mecburen kuruyu ve cacığı yerim pilavı yemem , salatamıda getirmiştim zaten.
İşte bu beeeeeee
Güzellikkk ..hadi hodri meydaaaaan ...
Bakalım bu 4 gün kapışmasında muhteşem 4 lüden kim ipi göğüsleyecek ?
Sahalara geri döndüm çekilin heeeeeeyytttt diyensaydin78 mı ?
2 yumurta atladık diye öldük sanmaaaa biraderrrr bomba gibi geliyorum diyenDelyDoly mu ?
Ben listelerin ustasıyımmm , bana liste verin ve giden kilolarımı izleyin diyen @kelebekolacam mı ?
Diğer 3 ü nerdeeeeeee , göremiyorummmm ..ha ben 2.5 kilo verip uzaklaşmışım da ondan diyen @ecemavi mii ?
KOlay gelsin canım benim ...bi gazla 1 saatte toparlarsın sen .
Inşallah canım akşama anca biter iş güç. Amaaaaa sizin motive edişinizi yerim ♡♡♡♡ iyi ki varsınız sizzzzİşte bu beeeeeee
Güzellikkk ..hadi hodri meydaaaaan ...
Bakalım bu 4 gün kapışmasında muhteşem 4 lüden kim ipi göğüsleyecek ?
Sahalara geri döndüm çekilin heeeeeeyytttt diyensaydin78 mı ?
2 yumurta atladık diye öldük sanmaaaa biraderrrr bomba gibi geliyorum diyenDelyDoly mu ?
Ben listelerin ustasıyımmm , bana liste verin ve giden kilolarımı izleyin diyen @kelebekolacam mı ?
Diğer 3 ü nerdeeeeeee , göremiyorummmm ..ha ben 2.5 kilo verip uzaklaşmışım da ondan diyen @ecemavi mii ?
KOlay gelsin canım benim ...bi gazla 1 saatte toparlarsın sen .
Sadece çorba mi iceceksin. Sebzeli mercimek çorbası candirYaşım nerdeyse 40 yirmilikler halen gömülü hazine gibi duruyor
Nehirlinilim napan bakem. Haftasonu cozmadin dimi.Bende 2 tane çıktı bir tanesi damaktan dolayı çıkamadı onu çektik mecburen onun ağrısını da 2-3 hafta çektim çok feci bilirim
Canım teşekkür ederimama sanırım sınav yaklaştıkça spor yapma imkanım azalıyor hafta sonu dışında pek bir şey yapamıyorum hafta içi de 1-2 gün anca yapabiliyorum o da 40 puan anca ediyor olmadı ben köşemde takılayım öylece iddaalı olmadıktan sonra yazmayı da sevmiyorum
Çok cozutmadım akşamı erkenden kapadımNehirlinilim napan bakem. Haftasonu cozmadin dimi.bugün ne yesek ne yeseekkkkk
Aynen canım olduğu kadarYetiştiğm kadar saydınım. Yemek mutfak anca yapabliom. Ayy yakındır senin de o günlerin gelecek
Diyetisyen kızın evsahibi arkadaşım mesaj çektim bakalım o bulacakmı çay meselesine bi çareGaptanım çay içmedim ne olur ne olmaz diye 1 br ıhlamur içtim
Eceeee hissediyorummm ..takımın 4 gün diyeti kilo verme rekoru senden geleceeeeeeek
Güzel menü canım da , sende etkisi ne olacak bakalım ?
Bünye alıştı umaya :))))
Eşim diyor ki yenisi ne zamandedim dur bir ara ver .
Haftaya sen @Lunya ile kapışmak istedin di mi
İstediğiniz her çorba oluyor sormuştumYaşım nerdeyse 40 yirmilikler halen gömülü hazine gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?