ayy fırın posetımde yokk kızım ben daha yenı evvlıyım ne bılırım oyle pratık seylerııayy gıdıpte sunu kaldırayım kuruycak meyvem mutfagıda toparlayıp yatayıım yarınkı hypatıa dıyetıne hazırlayayım psıkolojımı sabah elma sut ıcıcem sekercım haberın olsun
juliiiijuliii
anladim canim,olsun bunada sükür ballisinda seker yok bildiigim,bende senin söyledigin markanin meyvelisini kullaniyorum sekersiz ama ben arada sirada aksamlari yiyorum sadece,beni doyurmuyo ya :) bide 40 gr yetmiyo bana bi kase yiyom ben haha
Peki ya,peki ya,peki ya ben
ayy su boregı yazmısımmnormal yufkadan peynırlı borek yaptım onuda pısırdım sabah kahvaltıya pısırıcektım ama usendım aksamdan yapayım dedım sekerıtom onu dolaba koymak gerekırmı fırının ıcınde bıraksam sabaha kadar bıse olurmu sence
yarın baslıyoruz minnosum kacarı yok..
bende eve geldim mutfağı topladım süpürdüm sildim yemeğimi yedim patlıcanlarım bozuluyorlarmıstı ondardan yemek yaptım cok güzel görünüyordu tonlu salatamın üstüne bi tabakta patlıcan yemeği yedim sonra oda kesmedi diyet bisküvilerden yedim
canım acayp tatlı istiyor bu hormonlar beni mahvediyorrama yarın baslıyorum ve kacamak yapanın azına uykusunda hamam böceği kacsın o kadar
ii geceler minnosum bende yatayım sabaha dinç kalkmam lazım ayyy ama benim karnım accc
hadi öptüm seni sekercimmm
ohhh ohhh yandan yandan kırmızım azerim ganfedcim gelmiş :118::118::118::118:
hehe geldim valla
Tunus'lu komsumu Tunus'a yolcu ettim,araba geldi.arkasindan el salladim falan.kötü oldum yaa.halbuki 10 günlügüne gidiyor sadece.ama Tunus'ta savas baslamis yine.korkuyorum onun icin.
iyi geceler kizlar benim cikmam gerek yarin gorusuruz
allah yardımcıları olsun yaaaa çok zor çok
evet yaaaa.Arap ülkeleri hep karismis durumda.ne olacak böyle.ay bugün kahve iciyorduk,bi laf dedi.manyak üzdü beni.dediki ben ölürsem dönmezsem.............
ya bugün 700 gram artida ciktim yaa.aklim o tartida kaldi yaaa.insallah cumaya kadar atarim.artida olmak istemem.offfff.gerci bugün öglen regl oldum,belki onun sisligide olabilir.dur bakalim yarin bir daha tartilicam ve yarin öbürgün lapa yapayimda ne olacak sonumuz.bakak görekkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?