Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ii geceler minnosum bende yatayım sabaha dinç kalkmam lazım ayyy ama benim karnım accc
hadi öptüm seni sekercimmm

Peki ya,peki ya,peki ya ben

canim sana bir kac sayfa önce yazdim.senin sayimina baslamam icin kaptana sormam lazim ,ne zaman baslayabilirim diye.bu sayim günlük mesaj oluyor.cünkü takimimizda bir kural var.günde 5 mesajin altina düsmemeliyiz.düsenler arada oluyor,buda pek hosumuza gitmiyor acikcasi.

dedigim gibi senin icin kirmizidan (kaptan) onay almam lazim.

canim bende kahvaltiya misafirim varsa,aksamdan yapiyorum böregimi.üstüne alufolyo kapatip buzdolabina koyuyorum.sabahta mis gibi pisiriyorum..
ohhhhhh canim cekti yaaaaa

kizbende varim bu diyette sabah ne yiyecdegiz

ohhh ohhh yandan yandan kırmızım azerim ganfedcim gelmiş :118::118::118::118:

ohhh ohhh yandan yandan kırmızım azerim ganfedcim gelmiş :118::118::118::118:

hehe geldim valla
Tunus'lu komsumu Tunus'a yolcu ettim,araba geldi.arkasindan el salladim falan.kötü oldum yaa.halbuki 10 günlügüne gidiyor sadece.ama Tunus'ta savas baslamis yine.korkuyorum onun icin.

hehe geldim valla
Tunus'lu komsumu Tunus'a yolcu ettim,araba geldi.arkasindan el salladim falan.kötü oldum yaa.halbuki 10 günlügüne gidiyor sadece.ama Tunus'ta savas baslamis yine.korkuyorum onun icin.

allah yardımcıları olsun yaaaa çok zor çok

evet yaaaa.Arap ülkeleri hep karismis durumda.ne olacak böyle.ay bugün kahve iciyorduk,bi laf dedi.manyak üzdü beni.dediki ben ölürsem dönmezsem.............

ay allah korusun yaaaa ben çok üzülüorum savaş kelimesinden bile nefret ediorum

bugün ne yedim,hmmmm bir düsüneyim:26:

sabah:1 dilim beyaz ekmek,3 dilim gevrek ekmekmi ne Türkcesi bilmiyorum,beyaz peynir,6 zeytin,maydanoz,domates
ara:bir kac tane bisküvi:78:
öglen:1 kase kuru fasülye
aksam:1 kase etli bezelye,pilav

2 mil Leslie

bende geldim sekerlerr...yatmadan bir bakim dedim kizlar neler kaynatmiss

azericimm, yoklama listesi icin ellerine saglik canimcanim eger nev gecen cuma 14 takimda kilo bildiriminde bulunduysa onuda sayima ekleyebilirsin...sonucta cuma gunude listeye eklenecek

azeri:...16
cemre:...4
ceyce:...14
doga:...27
frangi:...7
ganfed:...1
julia:...6
kirmizi:...50
meyve:...55....
minaver:...1
minnos:...34
saferan:...44

cemre,ganfed, minaver?????????????????? ne oluyor kizlar...azerim bir hafta yok diye sayiyi sasirttiniz herhalde enaz 5 msj kizlar....ikinizide uyariyorum...ama cemre bu sana 4uncu uyarim...lutfen enaz 5 msj yazmaya calis...bu son uyarim artik sana..umarim duzeltirsin yoksa malesef kurallara uymamiz gerekecek minaver senin sinavlarda bitti...katil artik sohbetlere cnm...beni cezayla mezayla ugrastirmayin bakim

Son düzenleme:
ya bugün 700 gram artida ciktim yaa.aklim o tartida kaldi yaaa.insallah cumaya kadar atarim.artida olmak istemem.offfff.gerci bugün öglen regl oldum,belki onun sisligide olabilir.dur bakalim yarin bir daha tartilicam ve yarin öbürgün lapa yapayimda ne olacak sonumuz.bakak görekkkkkkk

birtanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ozledim kiz seni, bugun gorusemedik hic...nasilsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…