Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nevcim, altta takimimizin kurallari ve basvuru listesi var...sen cogu seyi anlattin ama adet yerini bulsun, basvurunuda yap..bende kaldirim cv'ni 7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE KK KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz):

evet canim dalmistim, ama hepsine teker teker cvp verecek halim kalmadi bugun bende enonemlisi olan azerimin yoklama listesine cvp yazdimheyecan varmi canim son 7 gun askina kavusman???

deli gibi atıo kalbim her an küt diye ölebilirim

Allah kabustursun tatlim, cogu gitti azi kaldi..nekadar az olsada saatler hic gecmeyi bilmiyor eminiim senin icin...simdeden haftaya carsamba seni izinli sayalimmi

sanırsam perşembe cuma izin isticem sizden ama akşamları gelirim gene

kırmızıgül, henüz gün bitmedi, bu sayılar bugünse zaten 5mesajım oluyo... benim geldiğim zamanlarda nedense kimse olmuyo, ayrıca bişi soruyorum zaman zaman kimse cevap vermiyo, kendi kendime de konuşmak olmuyo yani...

nev81, ekmek dieti 3 gün 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek yiyiyorsun sadece, ben 2 kez yaptım ikisinde de 2 kiloya yakın verdim...

Cemre'cim sayimlari hep bir gün sonra yapiyorumki kimseye haksizlik olmasin.ben uyuduktan sonrada girip yazanlar olabilir diye.gerci bunu iki kere yazmistim zaten,yine soran olmustu bunu cünkü.

günaydın sekerlerimmm

ganfedcimm bu diyetin listesini yazayımda inş sabah yetişirsin bişi yemeden

sabah meyve süt
ara 1 kasık kuruyemiş veya 1 kasık üzüm
öğlen salata yoğurt +1 dilim ekmek veya 1 kase çorba
ara meyve
ara meyve (cok acıkılırsa)
aksam salata 2 haslanmıs yumurta yuğurt +1 dilim ekmek/1 kase corba/1 haslanmıs patates
ara süt

diyeti 2 gün uyguluyorsun hiç kacamaksız yaparsan eğer 2 kiloya yakın verdiriyor denenmiştir..

amanın az kalmış kız
evet yaaaa.Arap ülkeleri hep karismis durumda.ne olacak böyle.ay bugün kahve iciyorduk,bi laf dedi.manyak üzdü beni.dediki ben ölürsem dönmezsem.............

günaydınnnnnnnnnnnnn

kızlar acım cok acım öyle bi acım ki tahmin edemezsini aclıkdan basım ağrıyor midem yanıyor su içiyorum ama aclığım gitmiyor bu gidişle aclıkdan gastirit olucam...
yiyorum yiyorum doymuyorum :84::84::84::84::84::84:

doğacım hiç aydın bi gün değil ki cok acımmmm

kahvaltı yapmadınmı fıstığım yaptıysan meyva ye üstüne süt için aç durmaaa
bende 2 dilim çavdarlı ekmekden (ikisi anca 1 dilim eder ya neyseeee)az kaşar koyup tost yaptım çabucak bitti öğlenede pirinç lapası siparişi verdim midem ağrıyoda dedim teyzemize

minnoşum nasılsın börekci güzeli

ayy doğam diyete basladım biz minnosumla bu özel bi diyet sabah meyve süt var 10:30 da 1 kasım badem yicem.benim yediklerimin azlığından değil hormonlarımdan kaynaklı bu aclık arada bi olur bu dönem bana .
sabah 2 minik elmayı rendeledim sütün içine kattım blenderdan cektim cok da güzel oldu hiç sekere gerek kalmadan mis gibi kahvaltı içeceği oldu ama gel görki içecek sadece nys aclıkdan bayılsamda bu diyeti bozmıcamm

Sekerlerimmmmmmmm,,,ballarimmmmmmmmmmm...kurabiyelerimmmmm... hepinizin gunu aydinnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bugun tartildim ve 1.3 kilo eksideyimm yazilanlara cok moralim bozuldu ve iki gun yogurt yedim bir iki kisi daha boyle sonuc alirsa kesin birinciyizzzz

gülüm takım sana saferana doğaya emanet biz kuru gürültüyüz bu aralarr

guanydınn mınnosunuz geldı ısyerıne tam bır tepsı peynırlı borek getırdım tadına bıle bakmadım meyvısım kocaman bır elmayı bır bardak sutun ıcıne dogradım sımdı onu yıyorum sakın haa bısı yeme tatlım yesılcay ıc tok tutar bol bol su ıc bak bozmak yok tamama mı
kızlar ben 9 bucukta arazıye gıdıcem haberınız olssun bıdaha aksama gelırım canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…