kırmızım geçmişe mi daldın kız
evet canim dalmistim, ama hepsine teker teker cvp verecek halim kalmadi bugun bende enonemlisi olan azerimin yoklama listesine cvp yazdimheyecan varmi canim son 7 gun askina kavusman???
deli gibi atıo kalbim her an küt diye ölebilirim
Allah kabustursun tatlim, cogu gitti azi kaldi..nekadar az olsada saatler hic gecmeyi bilmiyor eminiim senin icin...simdeden haftaya carsamba seni izinli sayalimmi
julicim ben kalkiyorum cnm, malum yarin kargalardan once kalkicam yataktanyarin gorusuruz canim,,iyi gecelerr....
birtanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmozledim kiz seni, bugun gorusemedik hic...nasilsin canim
kırmızıgül, henüz gün bitmedi, bu sayılar bugünse zaten 5mesajım oluyo... benim geldiğim zamanlarda nedense kimse olmuyo, ayrıca bişi soruyorum zaman zaman kimse cevap vermiyo, kendi kendime de konuşmak olmuyo yani...
nev81, ekmek dieti 3 gün 3 öğün 3 dilim kızarmış ekmek yiyiyorsun sadece, ben 2 kez yaptım ikisinde de 2 kiloya yakın verdim...
amanın az kalmış kızşafak 7
evet yaaaa.Arap ülkeleri hep karismis durumda.ne olacak böyle.ay bugün kahve iciyorduk,bi laf dedi.manyak üzdü beni.dediki ben ölürsem dönmezsem.............
günaydın sekerlerimmm
ganfedcimm bu diyetin listesini yazayımda inş sabah yetişirsin bişi yemeden
sabah meyve süt
ara 1 kasık kuruyemiş veya 1 kasık üzüm
öğlen salata yoğurt +1 dilim ekmek veya 1 kase çorba
ara meyve
ara meyve (cok acıkılırsa)
aksam salata 2 haslanmıs yumurta yuğurt +1 dilim ekmek/1 kase corba/1 haslanmıs patates
ara süt
diyeti 2 gün uyguluyorsun hiç kacamaksız yaparsan eğer 2 kiloya yakın verdiriyor denenmiştir..
doğacım hiç aydın bi gün değil ki cok acımmmm
kahvaltı yapmadınmı fıstığım yaptıysan meyva ye üstüne süt için aç durmaaa
bende 2 dilim çavdarlı ekmekden (ikisi anca 1 dilim eder ya neyseeee)az kaşar koyup tost yaptım çabucak bitti öğlenede pirinç lapası siparişi verdim midem ağrıyoda dedim teyzemize
minnoşum nasılsın börekci güzeli
Sekerlerimmmmmmmm,,,ballarimmmmmmmmmmm...kurabiyelerimmmmm... hepinizin gunu aydinnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..bugun tartildim ve 1.3 kilo eksideyimmyazilanlara cok moralim bozuldu ve iki gun yogurt yedim bir iki kisi daha boyle sonuc alirsa kesin birinciyizzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?