Tele konferans yapalim benimde cemkiresim var) gelin gorsunde gelinine dua etsin hahaha
Benim kv bigun birinin gelinini bana övüyordu ama nasil soyle iyi boyle iyi dedim heee anne benimde arkadasimin kv var bir iyi kadin bir iyi ben boyle kv görmedim dedim Allah herkese boyle kv nasip etsin dedim..iste bazilari cok şansli oluyor dedim..kadin kipkirmizi oldu dahada o gelini ovemedi bana
ayhh valla gülmekten altma edicem,Hahhaaa bencede bencedee guzelimm birde kendi kendimee yorum yapiyorum evde tek olunca kendim konusup birde cevaplama felann bu da boyle bir anii aklima geldikce gulerimmm hicc kendimede toz kondurmamm baska kadin yakmiss tutttuuu tuuuu felann sonrasii hahahaa superdi ev yanacakmiss
hold 'em olandanPoker mi
vallahi öyle.Allah'tan uzaklar.ay bosverrrrrrr.onemli olan eşin
ahaaaa çıktı eski kulağı kesiklerden kumarbaz konkenci ausTövbeliyim abla vurma ...
Kizzz senii ben sanaldan oynadim delikli krs gercek param gitmediii senii cilginn seniiiBen bekardımmm . para da kaybettim ... bende iddia at yarışı poker ne ararsan vardı
Birr 4 lt ben ictimmm bennn sabaha kadar nobet olacakk kesinn hahahahaayhh valla gülmekten altma edicem,
saydin78 kız 4 litre içmişsin sen de dikkat et
hold 'em olandan
vallahi öyle.
maşallah o da gerçekten pırlanta gibidir, ama bir tek ben bileyim, o bilmesin, şımarır
adaaa kız valla tüm şutların golTele konferans yapalim benimde cemkiresim var) gelin gorsunde gelinine dua etsin hahaha
Benim kv bigun birinin gelinini bana övüyordu ama nasil soyle iyi boyle iyi dedim heee anne benimde arkadasimin kv var bir iyi kadin bir iyi ben boyle kv görmedim dedim Allah herkese boyle kv nasip etsin dedim..iste bazilari cok şansli oluyor dedim..kadin kipkirmizi oldu dahada o gelini ovemedi bana
Tövbeliyim abla vurma ...
Daktirimm birtanem küçücüktum cahildimm dünyanın rengine kandimm
Ben bekardımmm . para da kaybettim ... bende iddia at yarışı poker ne ararsan vardı
HahahaBi gün kv demdeyiz görümce hanım var.
Pinarin sütü çok güzel dedim ben. Coxuklara aliyorum bende iciyorum dedim. Ben calismiyorum o ara Görümce de ya öylemi ben x marka alıyor dedi daha uygun dedi kendi içiyor çocuk yok ,
Dediki aaa kızım çalışıyorsun maaşın var al pınar al iç çalışıyorsun dedi ....
Ve bende. .... aaa çalışmaya ne gerek var koca parasıyla daha güzel oluyor dedimm Veeee gollllll
buda baya eli sopalı çıktı.Bida duymayım yakarim
kız ada benim de eltim ol noooluuurHahahakiz seninle elti olaydik kv cok yasamazdi
kız dur eger kv yine benzer laflar ederse koca parası çok tatlıymış yiye yiye doymdım dicemBi gün kv demdeyiz görümce hanım var.
Pinarin sütü çok güzel dedim ben. Coxuklara aliyorum bende iciyorum dedim. Ben calismiyorum o ara Görümce de ya öylemi ben x marka alıyor dedi daha uygun dedi kendi içiyor çocuk yok ,
Dediki aaa kızım çalışıyorsun maaşın var al pınar al iç çalışıyorsun dedi ....
Ve bende. .... aaa çalışmaya ne gerek var koca parasıyla daha güzel oluyor dedimm Veeee gollllll
Canım menunu güzel hatta bana sorarsan az. Kahvaltı iyi akşamda iyi ama öğlenleri az geliyor bana. Ayrıca arada spor yapmayabilirsin bu hepimizin başına gelebilir. Ama pozitif düşünerek daha iyi kilo vereceğine inanıyorum. Moral bozmak yok ada cim.Bugun menu
Sabah
2 bardak su
Kahvalti 10.00
1dilim beyazpeynir
1 haslanmis yumurta
2 yesil zeytin
Dereotu
Marul
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
3 yk yogurt 2 haslanmislahana dereotlu
Aksam 16.30
Kabak yemegi
1 kase yogurt
7 findik ve 2 hurma
2 lt su ve yesil cay icildi...Ausencia ve @Ahu060812 spor yok basim cok agriyor kremden dolayi basinc yukseltiyormus...
Sarayca ve kelebekolacam cok kotu hafta geciriyorum spor yok nedensiz bir keyifsizlik yorgunluk ....
buda baya eli sopalı çıktı.
iyi ki kumar geçmişim yok
kız ada benim de eltim
Olurum kiz sen yazik cemkiremiyorsun ben gelem o görsün)
Evet haklisin spor olmayinca diyette yok gibi hissediyorum halbuki beslenmem hep diyetCanım menunu güzel hatta bana sorarsan az. Kahvaltı iyi akşamda iyi ama öğlenleri az geliyor bana. Ayrıca arada spor yapmayabilirsin bu hepimizin başına gelebilir. Ama pozitif düşünerek daha iyi kilo vereceğine inanıyorum. Moral bozmak yok ada cim.
buda baya eli sopalı çıktı.
iyi ki kumar geçmişim yok
kız ada benim de eltim ol noooluuur
Evet haklisin spor olmayinca diyette yok gibi hissediyorum halbuki beslenmem hep diyet))
Menun guzel canim kefir nasil etkiliyor seni olumlu mu ??Menüm
Sabah
Bol peynir bol salata ve 12-13 adet parmağın 3/1 büyüklüğünde. Parmakta biraz tombala olan parmak galetar
Öğlen
Etli kuru fasulye
Cacik
Salata
Ara
1 avuç çekirdekli siyah üzüm (çok acikmistim)
Akşam
Adana kebap
Kefir
Su 2 lt
Sporu birazdan yapabilirim. Yarın yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?