Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayhh valla gülmekten altma edicem,
saydin78 kız 4 litre içmişsin sen de dikkat et

hold 'em olandan
Allah'tan uzaklar.ay bosverrrrrrr.onemli olan eşin
vallahi öyle.
maşallah o da gerçekten pırlanta gibidir, ama bir tek ben bileyim, o bilmesin, şımarır

Bi gün kv demdeyiz görümce hanım var.
Pinarin sütü çok güzel dedim ben. Coxuklara aliyorum bende iciyorum dedim. Ben calismiyorum o ara Görümce de ya öylemi ben x marka alıyor dedi daha uygun dedi kendi içiyor çocuk yok ,

Dediki aaa kızım çalışıyorsun maaşın var al pınar al iç çalışıyorsun dedi ....

Ve bende. .... aaa çalışmaya ne gerek var koca parasıyla daha güzel oluyor dedimm Veeee gollllll

ayhh valla gülmekten altma edicem,
saydin78 kız 4 litre içmişsin sen de dikkat et

hold 'em olandan

vallahi öyle.
maşallah o da gerçekten pırlanta gibidir, ama bir tek ben bileyim, o bilmesin, şımarır
Birr 4 lt ben ictimmm bennn sabaha kadar nobet olacakk kesinn hahahaha

adaaa kız valla tüm şutların gol
benim kv de isviçredeki geliinini anlatıyor bana.
ay beni çok sever, der ki anne keşke hiç gitmesen biz seni çok sevioz.
5 senede bir geliyo 1 ay kalıp gidio kv.
koca da kendi ülkesinde, hep kendi ailesi çevrede adam iç güveysi gibi. tabi öle der.
tabi ki dediyse. elin isviçrelisi seni netsin gıııı
haa bir de bemmmbeyaz çocuk doguran diger eltim var.
bi bu ikisini övüyor bilmem digerleriyle derdi nedir

Hahaha kiz seninle elti olaydik kv cok yasamazdi

kız dur eger kv yine benzer laflar ederse koca parası çok tatlıymış yiye yiye doymdım dicem

Canım menunu güzel hatta bana sorarsan az. Kahvaltı iyi akşamda iyi ama öğlenleri az geliyor bana. Ayrıca arada spor yapmayabilirsin bu hepimizin başına gelebilir. Ama pozitif düşünerek daha iyi kilo vereceğine inanıyorum. Moral bozmak yok ada cim.

Evet haklisin spor olmayinca diyette yok gibi hissediyorum halbuki beslenmem hep diyet ))

Menüm
Sabah
Bol peynir bol salata ve 12-13 adet parmağın 3/1 büyüklüğünde. Parmakta biraz tombala olan parmak galeta r

Öğlen
Etli kuru fasulye
Cacik
Salata

Ara
1 avuç çekirdekli siyah üzüm (çok acikmistim)

Akşam
Adana kebap
Kefir

Su 2 lt

Sporu birazdan yapabilirim. Yarın yazarım.

Menun guzel canim kefir nasil etkiliyor seni olumlu mu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…