Mayalama süresini azalttım. Denemedeyım Ama bu gün şişlik hissetmiyorum.Menun guzel canim kefir nasil etkiliyor seni olumlu mu ??
Cok iyi cok faydali kefir ben hazir sade olandan aliyordum bende kilo artisi oldu...Mayalama süresini azalttım. Denemedeyım Ama bu gün şişlik hissetmiyorum.
Afiyett olsunn güzeller sizi kuzumm büyüdükçe daha nelerine ortakcii olacakk kuzucuk valla benim.anamin giymedigim.hicbir seyo kalmadıBiberli derotlu yogurt yiyeyim dedim ece de ortak.çıktı, ana kiz yiyoz
Kiz dereotunu nasil yiyor ooo minnakBiberli derotlu yogurt yiyeyim dedim ece de ortak.çıktı, ana kiz yiyoz
İnşallah kuzummm en iyi arkadaşım olur bana.Afiyett olsunn güzeller sizi kuzumm büyüdükçe daha nelerine ortakcii olacakk kuzucuk valla benim.anamin giymedigim.hicbir seyo kalmadı
Otsuz yerlerinden.seçiyorum ama arada.gidiyor tabi.Kiz dereotunu nasil yiyor ooo minnak)
ahaaaa çıktı eski kulağı kesiklerden kumarbaz konkenci aus
Bi gün kv demdeyiz görümce hanım var.
Pinarin sütü çok güzel dedim ben. Coxuklara aliyorum bende iciyorum dedim. Ben calismiyorum o ara Görümce de ya öylemi ben x marka alıyor dedi daha uygun dedi kendi içiyor çocuk yok ,
Dediki aaa kızım çalışıyorsun maaşın var al pınar al iç çalışıyorsun dedi ....
Ve bende. .... aaa çalışmaya ne gerek var koca parasıyla daha güzel oluyor dedimm Veeee gollllll
Kizzz senii ben sanaldan oynadim delikli krs gercek param gitmediii senii cilginn seniiiat yarisii deyincee aklima hepp sabanin filmi geliyorr
Hahahakiz seninle elti olaydik kv cok yasamazdi
Menüm
Sabah
Bol peynir bol salata ve 12-13 adet parmağın 3/1 büyüklüğünde. Parmakta biraz tombala olan parmak galetar
Öğlen
Etli kuru fasulye
Cacik
Salata
Ara
1 avuç çekirdekli siyah üzüm (çok acikmistim)
Akşam
Adana kebap
Kefir
Su 2 lt
Sporu birazdan yapabilirim. Yarın yazarım.
Allahtan ayni sülalenin oğlanlarına denk gelmedik kv tek tekk kalpten giderdi hahahhaa orgut gibiyiz yeminlennn
Biberli derotlu yogurt yiyeyim dedim ece de ortak.çıktı, ana kiz yiyoz
Aynen güzelim aynenn annem.meselaa hem.over hem.gomer benii canyoldasiyizz kahrimi bir tek sen çekiyorsun der Allahim.basimdan eksik.etmesinn
Oyyy yogurt iyidir uyur mışıl mışılOtsuz yerlerinden.seçiyorum ama arada.gidiyor tabi.
Kiz birde.azda olsa biber.var içinde.
Dizime.yapıştı bakiyor istiyo gozleriyle oy kuzumm.ya nasil vermem
Amin canim benim.Aynen güzelim aynenn annem.meselaa hem.over hem.gomer benii canyoldasiyizz kahrimi bir tek sen çekiyorsun der Allahim.basimdan eksik.etmesinn
Kendi yogurdunu yedi, her.aksam yoğurt yer yatmadan.Oyyy yogurt iyidir uyur mışıl mışıl)
hayirli aksamlar canlar..
benim bugunku menum
sabah: 1 yumurta
iki dilim ekmek
bir cay kasigi fistik ezmesi
domates salata
azcik peynir ve birkac zeytin
ara sekersiz kahve
ogle:3 hurma 3 ceviz
ara 2 portakal
aksam: bir tabak pirasa corbasi
yarin dilim ekmek
bir kase yogurt
2 kasik kusbasi et
salata
su 3,5 su bardagi
spor: 40 dk bisiklet :) ve 3 defa tema etmaje sarkisiyla zumba
kaptanim kendimi cok yorgun hissediyorum az yedigimdenmi bilemedim
Kv.muhabbetine içi.siserdi.benceGayet güzel yemişsin canım :)
Özellikle akşam ...
Yorgunluk dolunaydan biz teşhisi koyduk .
Azıcık takılsan şurda muhabbete yorgunluk halsizlik kalmaz :)
dolunaymi...... :) iyi ozaman :)Gayet güzel yemişsin canım :)
Özellikle akşam ...
Yorgunluk dolunaydan biz teşhisi koyduk .
Azıcık takılsan şurda muhabbete yorgunluk halsizlik kalmaz :)
ay onlardan bi tanede bende varKv.muhabbetine içi.siserdi.bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?