Desene sende.bizdensin.kardeşay onlardan bi tanede bende varhemde en konuskan en herseye karisan cinsinden
İyi geceler dolisim.Kizlarr iyiii gecelerrr tatlii ruyalar benn kaçar
Kv.muhabbetine içi.siserdi.bence
aynenDesene sende.bizdensin.kardeş
Ablaaaa git allansen bu nana neymiş böyle ben bile tirstim. Sen korkma sana guvenioz ama biz tribünden
bugün geç geldim geçmişi çok okuyamadım annemle telde konuştum iki eltimle konuştum kızın yemeğiydi uyutması derken bu saati buldum zaten ağır bir krem sürdüm popoma kafammı kaldıramıyorum... akşam koltuğuma sızınca geçmişi okurum inşallah ...
Eki Görüntüle 1980285
Eki Görüntüle 1980286
Ayy kaptanım ne çok güldüm Rabbinden senin yüzünü güldürsun ellerin dert gormesin
@saydin78
DelyDoly
@Lunya
Antepia27
Tesekkurler canim ..ayyy sağol ablam
Geçmiş olsun canım
Kaptanı alıntınin içinde kalmış yazdigimayyy sağol ablam
Geçmiş olsun canım
Kizinin doğum gunu kutlu olsun..saglikla nice guzel yaslara insallah....İyi geceler arkadaşlar...3günlük maraton sona erdi...çok şükür alnımın akıyla kızıma güzel 25kişilik bi dogum günü yaptım...ve gayet güzel geçti...ammma o kadddar yorgunum ki anlatacak bir söz bulamıyorum...diyetim de güzel geçti pasta yemedim,hiç bi yasak şey yemedim.öylen 2tane lorlu krep yedim.krepin içine lor koyup sarıyoruz...geri kalan gayet güzel...suyu az içtim bi tek bugün 1.5litre kadar tavuk mantar yaprak sarma yedim ekmeksiz.garip olan o ki hiççç canım istemiyor...neyse arkadaşlar...ev çok kötü durumda.heryer heryerde...ilk defadır böyle bırakıp uyuycam belim çok fena yapamadım yerleştirme işini falan...yarın da işim çok.inşallah çarşanbadan normal hayatıma dönerim...öpüyorum hepinizi...
İyi geceler arkadaşlar...3günlük maraton sona erdi...çok şükür alnımın akıyla kızıma güzel 25kişilik bi dogum günü yaptım...ve gayet güzel geçti...ammma o kadddar yorgunum ki anlatacak bir söz bulamıyorum...diyetim de güzel geçti pasta yemedim,hiç bi yasak şey yemedim.öylen 2tane lorlu krep yedim.krepin içine lor koyup sarıyoruz...geri kalan gayet güzel...suyu az içtim bi tek bugün 1.5litre kadar tavuk mantar yaprak sarma yedim ekmeksiz.garip olan o ki hiççç canım istemiyor...neyse arkadaşlar...ev çok kötü durumda.heryer heryerde...ilk defadır böyle bırakıp uyuycam belim çok fena yapamadım yerleştirme işini falan...yarın da işim çok.inşallah çarşanbadan normal hayatıma dönerim...öpüyorum hepinizi...
Kız Ada ora sıcak al şöyle uzun saksılardan bim e A101 e gelmişti bide aktardan semizotu tohumu saç üstten biraz karıştır yaz boyu koparır koparır yaparsın kendine bi kase.ben bahçedekiler çıksın diye dört gözle bekliyorum Pazar'dan aldım 5-6 gün elim değmedi malum hastalık mastalık bu seferde ayıklarken yaprakları döküldü en güzeli koparıp yemek kışın da evin içine alırsın saksıyı belki kışında olurSemizotu hastasiyim buralarda daha yok bi ciksada kahvaltida yada ogle yogurtla yemeye bayiliyorummm afiyet olsun...
Kııız bu çok komik olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?