Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi geceler arkadaşlar...3günlük maraton sona erdi...çok şükür alnımın akıyla kızıma güzel 25kişilik bi dogum günü yaptım...ve gayet güzel geçti...ammma o kadddar yorgunum ki anlatacak bir söz bulamıyorum...diyetim de güzel geçti pasta yemedim,hiç bi yasak şey yemedim.öylen 2tane lorlu krep yedim.krepin içine lor koyup sarıyoruz...geri kalan gayet güzel...suyu az içtim bi tek bugün 1.5litre kadar tavuk mantar yaprak sarma yedim ekmeksiz.garip olan o ki hiççç canım istemiyor...neyse arkadaşlar...ev çok kötü durumda.heryer heryerde...ilk defadır böyle bırakıp uyuycam belim çok fena yapamadım yerleştirme işini falan...yarın da işim çok.inşallah çarşanbadan normal hayatıma dönerim...öpüyorum hepinizi...

Ablaaaa git allansen bu nana neymiş böyle ben bile tirstim. Sen korkma sana guvenioz ama biz tribünden

ayyy sağol ablam

Geçmiş olsun canım

Kizinin doğum gunu kutlu olsun..saglikla nice guzel yaslara insallah....

Doğum gününü kutlu olsun canım seni bekliyoruz artık aramızda tüm heyecanı ve enerjinle

Semizotu hastasiyim buralarda daha yok bi ciksada kahvaltida yada ogle yogurtla yemeye bayiliyorummm afiyet olsun...
Kız Ada ora sıcak al şöyle uzun saksılardan bim e A101 e gelmişti bide aktardan semizotu tohumu saç üstten biraz karıştır yaz boyu koparır koparır yaparsın kendine bi kase.ben bahçedekiler çıksın diye dört gözle bekliyorum Pazar'dan aldım 5-6 gün elim değmedi malum hastalık mastalık bu seferde ayıklarken yaprakları döküldü en güzeli koparıp yemek kışın da evin içine alırsın saksıyı belki kışında olur

Kııız bu çok komik olmuş DelyDoly bunu kaçırdın mı eniştede benzemiş haaaa

_AYNURA_ hadi geçmiş olsun ben bi 25 kişilik ilk çocuğuma 1 yaş doğumgünü yapmıştım o oldu bidaha töbee dedim onuda yapmazdım ya mayıs anneleri diye grup vardı netten onların gaza getirmesiyle yapmıştım sonrası hep kendi aramızda.bi geçen sene oğlan arkadaşlarını çağırdı o bile beni yordu sevmiyorum ben böyle telaşları

Damlacığa da iyiki doğdun diyeyim bu ay abla olması dileğiyle
Foto varmı instagramda bakayım bi ne giydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…