Uyumaya korkuyorum o derece yani Sheryayhh valla gülmekten altma edicem,
saydin78 kız 4 litre içmişsin sen de dikkat et
hold 'em olandan
vallahi öyle.
maşallah o da gerçekten pırlanta gibidir, ama bir tek ben bileyim, o bilmesin, şımarır
mimu88 sohbetini özlediğim hatun kişi , şekercikizla görüştüm bugün ... oğlu hastaymış ..gece gelebilirim dedi ... diyeti de sporu da süpergidiyormuş
Amin kuzum ya hayırlısı olsun ♡♡♡
Hadi yaaa olur mu kiiiKız Ada ora sıcak al şöyle uzun saksılardan bim e A101 e gelmişti bide aktardan semizotu tohumu saç üstten biraz karıştır yaz boyu koparır koparır yaparsın kendine bi kase.ben bahçedekiler çıksın diye dört gözle bekliyorum Pazar'dan aldım 5-6 gün elim değmedi malum hastalık mastalık bu seferde ayıklarken yaprakları döküldü en güzeli koparıp yemek kışın da evin içine alırsın saksıyı belki kışında olur
Kııız bu çok komik olmuşDelyDoly bunu kaçırdın mı eniştede benzemiş haaaa
Ben bu menu yu alkışlarmmmmHayırlı geceler hanımlar
Menumu veriyorum
SAHUR
2 HS yumurta
IFTAR
çorba
Ayran
1 hurma ceviz
Tombak salata
Bir parça lahmacun çeyrekten azdı
ARA
10 badem 2 hurma
ARA
tarçınlı süt
Yeşilçay 2.5 lt civarında şu 50 dk yuruyusAhu060812
Ayy yazın taşınacak olmasak bir de tatil olmasa ben de soyle saksıda aeben ablam gibı falan balkonda yetiştirmek istedim . Maydanoz nané. .Olur kız niye olmasın
Eki Görüntüle 1980592
Kolay gelsin espakiiiim. Damlacik à nice seneler olsunİyi geceler arkadaşlar...3günlük maraton sona erdi...çok şükür alnımın akıyla kızıma güzel 25kişilik bi dogum günü yaptım...ve gayet güzel geçti...ammma o kadddar yorgunum ki anlatacak bir söz bulamıyorum...diyetim de güzel geçti pasta yemedim,hiç bi yasak şey yemedim.öylen 2tane lorlu krep yedim.krepin içine lor koyup sarıyoruz...geri kalan gayet güzel...suyu az içtim bi tek bugün 1.5litre kadar tavuk mantar yaprak sarma yedim ekmeksiz.garip olan o ki hiççç canım istemiyor...neyse arkadaşlar...ev çok kötü durumda.heryer heryerde...ilk defadır böyle bırakıp uyuycam belim çok fena yapamadım yerleştirme işini falan...yarın da işim çok.inşallah çarşanbadan normal hayatıma dönerim...öpüyorum hepinizi...
Kaptanım gelemiyorum ama gece menumu atacağım kaçtı sanmasın Fatma ablam , sen benim tarafimi tut
Ben bu menu yu alkışlarmmmm
Yokk kuzumm gördüm kaptaniceme cokk tsk ettimm hattaa tamm biz olmus hahahaKız Ada ora sıcak al şöyle uzun saksılardan bim e A101 e gelmişti bide aktardan semizotu tohumu saç üstten biraz karıştır yaz boyu koparır koparır yaparsın kendine bi kase.ben bahçedekiler çıksın diye dört gözle bekliyorum Pazar'dan aldım 5-6 gün elim değmedi malum hastalık mastalık bu seferde ayıklarken yaprakları döküldü en güzeli koparıp yemek kışın da evin içine alırsın saksıyı belki kışında olur
Kııız bu çok komik olmuşDelyDoly bunu kaçırdın mı eniştede benzemiş haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?