Geçmiş olsun canım benim. Şükür olmadı kaza falan4 günün 2. Gazamız mübarek olsun delly saydın kelebek ben sizin kadar su icemiyorum inş kaza falan olmamıştır 4 lt ardından
Anam 2 saatlik uykunun ardından kendimi çok espirik hissettim görünüş buhissediş bu .
Cook guzel gorunuyor deniyecem canimOlur kız niye olmasın
Eki Görüntüle 1980592
Kesinlikle hedefine ulaştığında öneririm kuzum parmaklarını yersinBende Ramazanda aileleri çağırdığımda yapmayı düşünüyorum yeniden o zamana kadar yemem
Hoşgeldin kaptanım bende azıcık hafifledim
Afiyet olsun canım bende ne zamandır yemiyorum
Bende dün 2 ymk kaşığı kadar yedim daha mevsimi değil boşver hedefe ulaşınca bademli magnum alırız biz
kaptanım eline emeğine yorumuna sağlık yine çok güzel olmuş
Ahahaha benimle Begüşte sanırım ne yesek dondurmaları gömsek mi diye düşünebiliriz neyse onun günahını almayayım
maraş dondurması en sevdiğim diyebilirim,genel olarak hepsini severim ama maraşın yeri ayrıdır
şekerim düştüyse direk dondurma kazanına atlarım,netKesin geçer ben magnumcuyum
Ben bademden şaşmıyorum o meyveli magnumda sevmiyorum ya ne olursa olsunYeni böğürtlenlimii ne çıkmışşş canım benimde aklım onda
bedemli magnum çok severim ama böyle diyince kaptanda kızıyo artıkhedefe ulaşınca yeriz anlaştık
yok günahımı almadın direk düşünürüm
şekerim düştüyse direk dondurma kazanına atlarım,net
Ben bademden şaşmıyorum o meyveli magnumda sevmiyorum ya ne olursa olsun
Neyse ulaşınca yiyeceğizKarşılaşsakta magnum ısmarlasam ya da maraş dondurması ahahah
Senide spor çarptı dimigünaydın kızlar
1 haftadır spor yapmayıp dün akşam 1 saat eliptik,10 dakika bölgesel hareket yapınca sabah uyanmakta çok zorlandım,heryerim tutulmuş,başım sersem gibi,uzun süre ara vermek hiç iyi bişey değil
Aynen aynen ahh keşke yakın olsaydıkmeyveli dondurmayı bende sevmem,maraş usulü olanları severim,normal kakaolu magnumda yerim ama bademli bi başka tabisi
yaa nil bugün içimi okudun bende karşılıklı dondurma ısmarlayalım birbirimize aus kızarsa ama nil ısmarladı yada begüm ısmarladı der yırtarız diyecektim vazgeçmiştim
Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden az mercimek çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 100 gr manda yoğurdu
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase tavuk çorbası + 10 ad.antep fıstığı + biraz eti craxsus:)
Ausencia canım nedense bir şey istemiyor havalar çarpıyor galiba bu sabahta kahvaltı yapamadım midem bulanıyordu
Senide spor çarptı dimi
corneti hiç sevmemAynen aynen ahh keşke yakın olsaydıkCornetto da çok severim hele en alt çikolatası
Eşim kanal tedavisi yaptırdı dişine sadece çorba içeceğim dedi bende yarın yaparım o zaman iş yerinde de ıspanak yemiştim diye düşündümıspanak yapmamışsın akşam
geçmiş olsun canım,bu geçiş havaları çabuk hasta ediyo,aldanma,kesin incecik giyinmişsindir,az kalın giyin üşütme
hemde ne çarptı normalde ezanla uyanan ben alarma zor uyandım,bide telefon değiştiya alarm sesine alışkın değilim sesi anlamakta bile zorlandım düşün halimi
Günaydın canım spor ödem yapıyor herhaldegünaydınnnnn
bi makyaj yapıp geliyorummm
tartı yükseliyorrrrr gittikçe
sabah 1 saat yğrüdüm dışarda
corneti hiç sevmem
ya kutuda cartdor yada magnum başka dondurma yemem zaten
hatta bizim aşağısında gerçek dondurmacı var direk ordan yemeyi tercih ediyorum
Günaydın canım spor ödem yapıyor herhalde
Ben Bozcaada da bir dondurma yedim külahta hep aklımda sırf onun için gideceğim orayaDondurmacı daha iyi gerçekten Cartdorun bitter aşkımı rüyası mı ne ona bitiyoruz biz
Eşim kanal tedavisi yaptırdı dişine sadece çorba içeceğim dedi bende yarın yaparım o zaman iş yerinde de ıspanak yemiştim diye düşündümKalın giyiniyorum aslında ama yine de vitamin eksikliği var sanırım
Kıyamam yavaş yavaş yapsaydın keşke birden yüklenmeseydin
Günaydın canım spor ödem yapıyor herhalde
Ben Bozcaada da bir dondurma yedim külahta hep aklımda sırf onun için gideceğim orayaDondurmacı daha iyi gerçekten Cartdorun bitter aşkımı rüyası mı ne ona bitiyoruz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?