Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun canım benim. Şükür olmadı kaza falan

bedemli magnum çok severim ama böyle diyince kaptanda kızıyo artık hedefe ulaşınca yeriz anlaştık

kaptanım eline emeğine yorumuna sağlık yine çok güzel olmuş

Ahahaha benimle Begüşte sanırım ne yesek dondurmaları gömsek mi diye düşünebiliriz neyse onun günahını almayayım

yok günahımı almadın direk düşünürüm

begum75 tarihe geçecek .....Maraş dondurmacısının elinden en hızlı dondurma kaparn kadın olarak
maraş dondurması en sevdiğim diyebilirim,genel olarak hepsini severim ama maraşın yeri ayrıdır
dondurmacının elinden kapabildiğim henüz görülmedi yazın çalışmalar devam edecek
Kesin geçer ben magnumcuyum
şekerim düştüyse direk dondurma kazanına atlarım,net

Yeni böğürtlenlimii ne çıkmışşş canım benimde aklım onda
Ben bademden şaşmıyorum o meyveli magnumda sevmiyorum ya ne olursa olsun

Neyse ulaşınca yiyeceğiz Karşılaşsakta magnum ısmarlasam ya da maraş dondurması ahahah

Sabah; 07:40 - 1 kupa süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın
Ara; 09:00 - 1 kupa yeşil çay demleme
Öğle; 12:20 - Yarım kaseden az mercimek çorbası + 1 porsiyon ıspanak yemeği + 100 gr manda yoğurdu
Ara; 13:00 - 1 fincan şekersiz türk kahvesi
Ara; 16:30 - 1 kupa şekersiz sade nescafe
Akşam; 19:00 - 1 kase tavuk çorbası + 10 ad.antep fıstığı + biraz eti craxsus:)

Ausencia canım nedense bir şey istemiyor havalar çarpıyor galiba bu sabahta kahvaltı yapamadım midem bulanıyordu

Ben bademden şaşmıyorum o meyveli magnumda sevmiyorum ya ne olursa olsun

Neyse ulaşınca yiyeceğiz Karşılaşsakta magnum ısmarlasam ya da maraş dondurması ahahah

meyveli dondurmayı bende sevmem,maraş usulü olanları severim,normal kakaolu magnumda yerim ama bademli bi başka tabisi
yaa nil bugün içimi okudun bende karşılıklı dondurma ısmarlayalım birbirimize aus kızarsa ama nil ısmarladı yada begüm ısmarladı der yırtarız diyecektim vazgeçmiştim

Aynen aynen ahh keşke yakın olsaydık Cornetto da çok severim hele en alt çikolatası

ıspanak yapmamışsın akşam
geçmiş olsun canım,bu geçiş havaları çabuk hasta ediyo,aldanma,kesin incecik giyinmişsindir,az kalın giyin üşütme

Senide spor çarptı dimi

hemde ne çarptı normalde ezanla uyanan ben alarma zor uyandım,bide telefon değiştiya alarm sesine alışkın değilim sesi anlamakta bile zorlandım düşün halimi

Eşim kanal tedavisi yaptırdı dişine sadece çorba içeceğim dedi bende yarın yaparım o zaman iş yerinde de ıspanak yemiştim diye düşündümKalın giyiniyorum aslında ama yine de vitamin eksikliği var sanırım

Kıyamam yavaş yavaş yapsaydın keşke birden yüklenmeseydin

günaydınnnnn
bi makyaj yapıp geliyorummm

tartı yükseliyorrrrr gittikçe
sabah 1 saat yğrüdüm dışarda
Günaydın canım spor ödem yapıyor herhalde
corneti hiç sevmem
ya kutuda cartdor yada magnum başka dondurma yemem zaten
hatta bizim aşağısında gerçek dondurmacı var direk ordan yemeyi tercih ediyorum

Ben Bozcaada da bir dondurma yedim külahta hep aklımda sırf onun için gideceğim oraya Dondurmacı daha iyi gerçektenCartdorun bitter aşkımı rüyası mı ne ona bitiyoruz biz

bilmiyorumki cnm ya cumaya göre +300 ama beden inceldi anlamadımmm

eşine geçmiş olsun,bende yarın gidicem dişçiye
delyy de yarın gidiyo,bahar gelince bakım onarım işleri başladı herkeste herhal
ıspanak yapmamakta işine gelmiş
vitaminlerini kullanıyosun değil mi?

aa ondan denemedik,eşim krem karamele bayılıyor ondan almış oğlumda başka bişeyden almış ama hatırlamıyorum bakmak istemedim,bende karaormanı merak ediyorum
bozcaadaya gidersem o dondurmacının adresini alayım senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…