Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bilmiyorumki cnm ya cumaya göre +300 ama beden inceldi anlamadımmm
Spordan kesin vücut olarak başka türlü incelemezsin

Evet bahar geldi insan değişiklik istiyor bakım istiyor

Adını yanlış söylemişim tam adı bu bunu muhakkak al carte d'or brownie cazibesikaptan duymadan konuyu değiştir sonra alacağız canım sonra Vitamin adı yerinİnşallah gidersin gideriz

Günaaaaaydınnn girlsssss

kaptanım kaptanım Ausencia melek öğrendi sarpla mertin kardeş olduğunu artık çoşkun ölebilir

Bende ikinci bölümden sonra bıraktım o diziyi yaa çok da sarmıştı ama ben böyle bi bölüm izliyorum belki iki sonrası Yok :)

aaa nill oğlumun aldığı o işte evde dolapta duruyo,çok mu güzel diyosun değildir yaa

Günaaaaaydınnn girlsssss

Bende ikinci bölümden sonra bıraktım o diziyi yaa çok da sarmıştı ama ben böyle bi bölüm izliyorum belki iki sonrası Yok :)

mimu aslında güzel dizi ve 1 sezonlukmuş o yüzden işler çözülmeye başladı,zaten uzattıklarında saçmalıyolar böylesi daha iyi gibi

Bizim favorimiz başka kapta dondurma almayız biz özellikle kekli üst parçacıklı kısımlarını çok severim pek severim

Evet dizi güZeeel bayaa ilk iki bölümde wooowww be diyerek izlemiştim. Bi de Çağatay Ulusoy'un o poğaça suratı çok yapay geliyor bana

İki hafta önce isimsizlerinde ilk bölümünü izledim ay mükemmel dedim bak devamı yok :) böyle gününde takip edemiyorum ben sOnra oturup izleyemiyorum da hiç daha bugüne kadar bi dizi bitirmişliğim yok

ben çağatayı beğeniyorum
benimde düzenli takip ettiğim dizi yoktur,illaki kaçırdığım oluyo bunuda eşim takip ettiğinden o hiç kaçırmaz onun sayesinde böyle yoksa diğer izlediğim dizilerde kaçırdığım bölüm çoktur,kaçırınca özetini izliyorum o haftayı izliyorum azçok ucundan yakalayınca devamı geliyo işte

Ben o konuda biraz tuhafım hahahhaha kuzey Güney'de kuzey mi Güney mi diye sorsalar mimuuya sami bey der diyen bi arkadaşım vardı

bana sorun ben her diziyi bilirim.
bende fragmancıyım.

Ayyy aynı beeeennn ezeli rakibem ruh ikizimmm :) büyün dizieri bilirim ama izlemişliğim yok :)

Günaydın Hanımlar, bu günde -200 gr ile güne başladım. ama 3 gün daha daha dikkatli olacağım, kilo verdiğimi hissediyorum ama bu gün bi pantolon giyindim düğmeler yetişmedi, o pantolon rahat bir şekilde olacak kadar kilo vermeli ve sıkılaşmalıyım. sanırım 60-61 kg olacak bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…