- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Spordan kesin vücut olarak başka türlü incelemezsinbilmiyorumki cnm ya cumaya göre +300 ama beden inceldi anlamadımmm
eşine geçmiş olsun,bende yarın gidicem dişçiye
delyy de yarın gidiyo,bahar gelince bakım onarım işleri başladı herkeste herhal
ıspanak yapmamakta işine gelmiş
vitaminlerini kullanıyosun değil mi?
aa ondan denemedik,eşim krem karamele bayılıyor ondan almış oğlumda başka bişeyden almış ama hatırlamıyorum bakmak istemedim,bende karaormanı merak ediyorum
bozcaadaya gidersem o dondurmacının adresini alayım senden
Spordan kesin vücut olarak başka türlü incelemezsin
Evet bahar geldi insan değişiklik istiyor bakım istiyor
Adını yanlış söylemişim tam adı bu bunu muhakkak alcarte d'or brownie cazibesi kaptan duymadan konuyu değiştir sonra alacağız canım sonra Vitamin adı yerin İnşallah gidersin gideriz
Günaaaaaydınnn girlsssss
Bende ikinci bölümden sonra bıraktım o diziyi yaa çok da sarmıştı ama ben böyle bi bölüm izliyorum belki iki sonrası Yok :)
Bizim favorimiz başka kapta dondurma almayız biz özellikle kekli üst parçacıklı kısımlarını çok severim pek severimaaa nill oğlumun aldığı o işte evde dolapta duruyo,çok mu güzel diyosundeğildir yaa
mimu aslında güzel dizi ve 1 sezonlukmuş o yüzden işler çözülmeye başladı,zaten uzattıklarında saçmalıyolar böylesi daha iyi gibi
Bizim favorimiz başka kapta dondurma almayız biz özellikle kekli üst parçacıklı kısımlarını çok severim pek severim
aaa nill oğlumun aldığı o işte evde dolapta duruyo,çok mu güzel diyosundeğildir yaa
mimu aslında güzel dizi ve 1 sezonlukmuş o yüzden işler çözülmeye başladı,zaten uzattıklarında saçmalıyolar böylesi daha iyi gibi
Evet dizi güZeeel bayaa ilk iki bölümde wooowww be diyerek izlemiştim. Bi de Çağatay Ulusoy'un o poğaça suratı çok yapay geliyor bana
İki hafta önce isimsizlerinde ilk bölümünü izledim ay mükemmel dedim bak devamı yok :) böyle gününde takip edemiyorum ben sOnra oturup izleyemiyorum da hiç daha bugüne kadar bi dizi bitirmişliğim yok
yaaa ispiyoncuAusencia imdaatttttttt sayfalarca çin işkencesi yapıyolarrr.dondurma diyolarrr brownie diorlar.hedefe ulaşınca diye ekleyip masumlaştırdık sanıyorlar...
ceza ver bu iki çıtıra.
ben çağatayı beğeniyorum
benimde düzenli takip ettiğim dizi yoktur,illaki kaçırdığım oluyo bunuda eşim takip ettiğinden o hiç kaçırmaz onun sayesinde böyle yoksa diğer izlediğim dizilerde kaçırdığım bölüm çoktur,kaçırınca özetini izliyorum o haftayı izliyorum azçok ucundan yakalayınca devamı geliyo işte
bana sorun ben her diziyi bilirim.
bende fragmancıyım.
Hnaii banaa hanii banaa demişşşyaaa ispiyoncu
sanada ısmarlarım gelama hedefine ulaşınca şimdi olmaz
sabırsızız,enercikiz,zekiyiz,güzelizAyyy aynı beeeennn ezeli rakibem ruh ikizimmm :) büyün dizieri bilirim ama izlemişliğim yok :)
yok yaaaa ben yemem öyle katkılı ürünler.zehir onlar zehir.yaaa ispiyoncu
sanada ısmarlarım gelama hedefine ulaşınca şimdi olmaz
Hnaii banaa hanii banaa demişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?