Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tam olarak buyum :) internetten birşey izlerken atlaya atlaya izlerim :)

Hahahah bizim konsantre problemimiz var zaten :)
aaa aynı ben.ben kitap okurken bile bakarak okurum şöyleki sayfaya bakarım ,çeviririm.özelllikle son zamanlarda hiç bi sayfayı tam okumadım.o tıp kitapları nasıl bitti sanıyorsunuz

DelyDoly sen bakma onun dondurmalarına annem ...pis onlar ... sen cici cici şeyler yeee gülüm .... bak öğlen missss gibi ton balıklı salatan var ... ohhh elhamdüllilah daha ne olsunnn
Evettt dimiii dimii uslu çocuk olursam şirinlerii görcem dimii kuzum 2 yumurta yedim öğlen ton balıklı salaatamda hazır azcıkkkk ucundan yiyeydimmmm bariiii

mimu88 ben diziciyim... değnekle beraber .
İzlediğim tek Türk dizi şu an içerde , eşimin bir de diriliş ve abdülhamidi var ... ben o zamanlar burda çene çalıyorum

Ama yabancı dizilerde peş peşe 5-6 bölüm izlediğimizi bilirim ... içerde güzel izle ... çağatayın patates suratına bakma sende çoşkuna bak

ben kurtlar vadisi başladıgında yurtdışındaydım.gece arkadasla antalyay indik,polisler bişelerden bahsediyor anam dedik türkiyeye ne olmuş polat kim.
uzunnn süre izlemedim.evlendim kaç sezon geçmişti.baktım eşimle tek ortak izlediğimiz bişey yok.hele film hiç uyuşmuyor.bari dedim onu vadide yakalayım.atlaya atlaya kaç sezon seyredip zehirlenerekten onu yakaladım.

Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

58 kilon ile insanlara niye işkence çektiriyorsunnnn

tamam sustum

aaa aynı ben.ben kitap okurken bile bakarak okurum şöyleki sayfaya bakarım ,çeviririm.özelllikle son zamanlarda hiç bi sayfayı tam okumadım.o tıp kitapları nasıl bitti sanıyorsunuz

nasıl yanii

önerdiğin dizi varmı kaptanım?

ay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....

senin yüzünden örtmen kızdı bana

kaptanım kaptanım Ausencia melek öğrendi sarpla mertin kardeş olduğunu artık çoşkun ölebilir

he ölebilir ... dondurma üstü mü ölsün pilav üstü mü

O pantalonun bol geldiği günlerde geleceeeek sarayca , motiven müthiş ... nazarlara gelmeyesinnn
de mi miss gibi şeker bal kaymak gibi

Missss tabiiii ... koca salata ... doymayanı dövüyorlar bizim burda

Evettt dimiii dimii uslu çocuk olursam şirinlerii görcem dimii kuzum 2 yumurta yedim öğlen ton balıklı salaatamda hazır azcıkkkk ucundan yiyeydimmmm bariiii

Dur hele bekle ... öğlen tadını çıkara çıkara yersin ...
Anam sizin mideler daha küçülmedi mi yahu ?
Yanında bir de yoğurt vardı di mi ?
Şişmen lazım onu yediğinde

Hoş geldin şeker şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…