yok yaaaa ben yemem öyle katkılı ürünler.zehir onlar zehir.
Amannn tanrımmmm diiiiiiidiiiiiimmmm wuuuhuuuuu mikemmeelll aman kaptaniçee duymasın
evvett dely ciğime en güzelinden hazırladım bile istediğin zaman gel buyur
sabırsızız,enercikiz,zekiyiz,güzeliz
Hahahahhahaasen gel bizim evin aşağısında bi dondurmacı var halis muhlis el yapımı
önce onu ye sonra karar ver
ahanda kaptan beğene beğene geliyo
nil kaç kaç kaç
DelyDoly sen bakma onun dondurmalarına annem ...pis onlar ... sen cici cici şeyler yeee gülüm .... bak öğlen missss gibi ton balıklı salatan var ... ohhh elhamdüllilah daha ne olsunnn
aaa aynı ben.ben kitap okurken bile bakarak okurum şöyleki sayfaya bakarım ,çeviririm.özelllikle son zamanlarda hiç bi sayfayı tam okumadım.o tıp kitapları nasıl bitti sanıyorsunuzTam olarak buyum :) internetten birşey izlerken atlaya atlaya izlerim :)
Hahahah bizim konsantre problemimiz var zaten :)
Evettt dimiii dimii uslu çocuk olursam şirinlerii görcem dimii kuzumDelyDoly sen bakma onun dondurmalarına annem ...pis onlar ... sen cici cici şeyler yeee gülüm .... bak öğlen missss gibi ton balıklı salatan var ... ohhh elhamdüllilah daha ne olsunnn
Misss miss ton balıklı salata enfesay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....
ben kurtlar vadisi başladıgında yurtdışındaydım.gece arkadasla antalyay indik,polisler bişelerden bahsediyor anam dedik türkiyeye ne olmuş polat kim.mimu88 ben diziciyim... değnekle beraber .
İzlediğim tek Türk dizi şu an içerde , eşimin bir de diriliş ve abdülhamidi var ... ben o zamanlar burda çene çalıyorum
Ama yabancı dizilerde peş peşe 5-6 bölüm izlediğimizi bilirim ... içerde güzel izle ... çağatayın patates suratına bakma sende çoşkuna bak
Begümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
58 kilon ile insanlara niye işkence çektiriyorsunnnn
aaa aynı ben.ben kitap okurken bile bakarak okurum şöyleki sayfaya bakarım ,çeviririm.özelllikle son zamanlarda hiç bi sayfayı tam okumadım.o tıp kitapları nasıl bitti sanıyorsunuz
mimu88 ben diziciyim... değnekle beraber .
İzlediğim tek Türk dizi şu an içerde , eşimin bir de diriliş ve abdülhamidi var ... ben o zamanlar burda çene çalıyorum
Ama yabancı dizilerde peş peşe 5-6 bölüm izlediğimizi bilirim ... içerde güzel izle ... çağatayın patates suratına bakma sende çoşkuna bak
ay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....
Günaydın Hanımlar, bu günde -200 gr ile güne başladım. ama 3 gün daha daha dikkatli olacağım, kilo verdiğimi hissediyorum ama bu gün bi pantolon giyindim düğmeler yetişmedi, o pantolon rahat bir şekilde olacak kadar kilo vermeli ve sıkılaşmalıyım. sanırım 60-61 kg olacak bu iş.
de mi miss gibi şeker bal kaymak gibi
Evettt dimiii dimii uslu çocuk olursam şirinlerii görcem dimii kuzum2 yumurta yedim öğlen ton balıklı salaatamda hazır azcıkkkk ucundan yiyeydimmmm bariiii
Hoş geldin şeker şey
şöyleeeeeee limonu sıkacaksın,o kıvır kıvır kıvırcıgın üzerine tonları dökeceksin.çatalı batırıp ağzına atacaksın o an var ya ufff anlatılmaz yaşanırMisss miss ton balıklı salata enfes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?