Hpşgeldinizzz efenim 0 cı hafize hanım mıydı masumcugmun dediği gibiben geldim bu arada
Aynen tabisiama şimdi değil tabi hedefe ulaştıktan sonra demi nill
he ölebilir ... dondurma üstü mü ölsün pilav üstü mü
O pantalonun bol geldiği günlerde geleceeeek sarayca , motiven müthiş ... nazarlara gelmeyesinnn
Missss tabiiii ... koca salata ... doymayanı dövüyorlar bizim burda
Dur hele bekle ... öğlen tadını çıkara çıkara yersin ...
Anam sizin mideler daha küçülmedi mi yahu ?
Yanında bir de yoğurt vardı di mi ?
Şişmen lazım onu yediğinde
Salatammm hazırr canımmm öğlen hüpleteceğimmmay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....
Evet sabah tartıyı etkilememişti artı yoktu ama bu depresif halimden sıyrılmalıyım kaptanım
Azıcıkta zeytinyağı nar ekşisi ohhhh ne datluuu olurşöyleeeeeee limonu sıkacaksın,o kıvır kıvır kıvırcıgın üzerine tonları dökeceksin.çatalı batırıp ağzına atacaksın o an var ya ufff anlatılmaz yaşanır
ay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....
Ona o yıllar bende maruz kalmıştım eşim yüzünden . Hala oynuyor muben kurtlar vadisi başladıgında yurtdışındaydım.gece arkadasla antalyay indik,polisler bişelerden bahsediyor anam dedik türkiyeye ne olmuş polat kim.
uzunnn süre izlemedim.evlendim kaç sezon geçmişti.baktım eşimle tek ortak izlediğimiz bişey yok.hele film hiç uyuşmuyor.bari dedim onu vadide yakalayım.atlaya atlaya kaç sezon seyredip zehirlenerekten onu yakaladım.
tamam sustum
nasıl yanii
önerdiğin dizi varmı kaptanım?
senin yüzünden örtmen kızdı bana
Hpşgeldinizzz efenim 0 cı hafize hanım mıydı masumcugmun dediği gibi
Dün yoğurtt yememiştimm canımm ondan galiba çok acıktmdıııhe ölebilir ... dondurma üstü mü ölsün pilav üstü mü
O pantalonun bol geldiği günlerde geleceeeek sarayca , motiven müthiş ... nazarlara gelmeyesinnn
ben sınavlarda da sondan başlarım ortadan devam eder başa dönerim arada soru kalırmı kalır ama napim hiççç 1,2,3 diye gidemem.nasıl yanii
senin yüzünden örtmen kızdı bana
Aaaaaaaaaa millet burda iki kase götürdüüüüDün yoğurtt yememiştimm canımm ondan galiba çok acıktmdııı
nar ekşileri ekşi olmuyo tatlı oluyoAzıcıkta zeytinyağı nar ekşisi ohhhh ne datluuu olur
çıkışta gel senlen bişey konuşcamben sınavlarda da sondan başlarım ortadan devam eder başa dönerim arada soru kalırmı kalır ama napim hiççç 1,2,3 diye gidemem.
ayy bi gün değil 2 gün değil,sabrında sonu var canımmmm dondrumada dondurmaaa oh olsun .
şimdiden arkadaşlar kilo verdin biz yerimizde sayıyoruz demeye başladılarhe ölebilir ... dondurma üstü mü ölsün pilav üstü mü
biz mematinin öldüğü yerde bıraktık.Ona o yıllar bende maruz kalmıştım eşim yüzünden . Hala oynuyor mu
çıkışta gel senlen bişey konuşcam
he ölebilir ... dondurma üstü mü ölsün pilav üstü mü
beyin o beyin mide değil.dövme örtmenim. Seb bizi Hakkaten ne zaman küçülecek bu midecikler
öpecem
minnak beni çağırıyor çiğ çiğ yiycek.
bi fitoterapi uzmanı var mutlu bağırsak diyor başka bişey demiyorbeyin o beyin mide değil.
Son araştırmalar, çağın hastalığı obezitenin kaynağının beyin olduğunu gösteriyor. Kötü beslenme, beyinde tokluk hissini engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?