Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

melek yada mertin elinden olabilir
yada yılmaz kardeşler arası ölsün

şöyleeeeeee limonu sıkacaksın,o kıvır kıvır kıvırcıgın üzerine tonları dökeceksin.çatalı batırıp ağzına atacaksın o an var ya ufff anlatılmaz yaşanır
Azıcıkta zeytinyağı nar ekşisi ohhhh ne datluuu olur

ay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....

bi de hedefe varınca diyorlar ... laaa zaten 50 kilosunuz ne hedefi

Ona o yıllar bende maruz kalmıştım eşim yüzünden . Hala oynuyor mu

tamam sustum

nasıl yanii

önerdiğin dizi varmı kaptanım?

senin yüzünden örtmen kızdı bana

Var dondurma krizim geçsin önereceğim

Hpşgeldinizzz efenim 0 cı hafize hanım mıydı masumcugmun dediği gibi

Notum boool benim bi kere ...

heeee @masumm diyooo ... şimdi keyifle gelmişim şuracığa ..artı 300 ü görünce ... sonra oluyorum sıfırcı hafize ...

Dün yoğurtt yememiştimm canımm ondan galiba çok acıktmdııı

nasıl yanii
senin yüzünden örtmen kızdı bana
ben sınavlarda da sondan başlarım ortadan devam eder başa dönerim arada soru kalırmı kalır ama napim hiççç 1,2,3 diye gidemem.
ayy bi gün değil 2 gün değil,sabrında sonu var canımmmm dondrumada dondurmaaa oh olsun .

Azıcıkta zeytinyağı nar ekşisi ohhhh ne datluuu olur
nar ekşileri ekşi olmuyo tatlı oluyo
bazen dışarda yemek yediğimiz yerlerde salataya döküyolar canım salatanın tadı gidiyo,hele bide limon suyu sıkmıyolarmı
gerçek nar ekşisi bulmak lazım,şirinceden almıştım o çok güzel kıyıpta kullanamıyorum az az döküyorum

şimdiden arkadaşlar kilo verdin biz yerimizde sayıyoruz demeye başladılar, 24 Nisanda iddiamız vardı, sanırım şimdiden galip benim, aman diyeyim kaptanım ben bi bırakırsam feci bırakıyorum, siz sakın beni bırakmayın,

dövme örtmenim. Sev bizi Hakkaten ne zaman küçülecek bu midecikler

dövme örtmenim. Seb bizi Hakkaten ne zaman küçülecek bu midecikler
beyin o beyin mide değil.
Son araştırmalar, çağın hastalığı obezitenin kaynağının beyin olduğunu gösteriyor. Kötü beslenme, beyinde tokluk hissini engelliyor.

Şuan bayıla bayıla izlediğim (6 yıl önce) dizinin 5. sezonu başladı . Bitmişti ama aynı kadro ve süpriz bir başlangıç ile . Efsanedir ...prison break . Hapishane kaçış ama yok böyle bir zeka ... İzleyin derim ama baştan izleyin .

Hannibal ... psikolojik gerilim ... tüm filmlerini izlemiştim . Anthony amcanın eksikliği hissedilse de favori dizilerimdendi . bitti zaten .

Walking dead ... klasik zombi dizisi sanmayın .. hala devam ediyor ..şimdi sezon arası 7.sezon ..çok iyi dizi.

fringe ..bu da 100 bölümde bitti ... bir solukta izlemiştim .

bad breaking , tru detective,.... müge anlı

begum75 hanımefendi. şuan aklımdakiler .

minnak beni çağırıyor çiğ çiğ yiycek.
öpecem

beyin o beyin mide değil.
Son araştırmalar, çağın hastalığı obezitenin kaynağının beyin olduğunu gösteriyor. Kötü beslenme, beyinde tokluk hissini engelliyor.
bi fitoterapi uzmanı var mutlu bağırsak diyor başka bişey demiyor
bağırsak önemli iyi bakın diyor
beyni bile yönetiyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…