Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aman meyvemmm bozmak yokkkk bu hafta birinci olmamiz lazimmmmmm..okadar gozdeyken kizlar gece kalktim wc girmek icinsonra yataga girince telefonu alirim bir elime..topige bakim dedim biri birsey yazmismi diye bir baktim yine ziyaretci...dusmanlar her tarafimizi sarmis durumda haberiniz olsun..gece gunduz deli gibi takib ediyorlar

ıyıyım dogacım bu sabah tartıda yıne artıdayım da ondan bırazcık canım sıkkın sadece oyuzden bugun hemencecık meyvısımle dıyetımıze basladık ohh mıs gıbı gıdıcek o kılolar artılar
ben rendelemıyorum ırı ırı dogruyorum ıcıne kı hem yemek gıbı olsun katır kutur cıgnıyımm hemede psıkolojık olarak doyayım dıye tatlım
coooooooookkkkkkkkk sevındımmm tatlım benımm afferım sana ayy ınsallah rezıl etmem sızı bende bırazcık bıseler verırırm kırmızım ınsallah

dusman hattınnda bıle canla basla bu dıyetımı bozmayacam arkadas

abovvvvvvv saferanda da süpriz var veeeeeelülülülüüüüüü

gülüm takım sana saferana doğaya emanet biz kuru gürültüyüz bu aralarr
çıtır çerez yerim seni

hani poz verip çekmeyin çekmeyinderler ya bi ön öööyle hissettim çekmeyiiiiin çekmeyinnnn sadece arkadaşızzz

minnosummm..
ben yarım kilo süt içtim sabahh
şimdide arkadaslar gel kahvaltı yapıoz diyoyorlar yok ben kahvaltı yaptım dedim ama yalan ben içtim sadece yemedimm aman yarabbim aclık ne zor bişi
yemicem meraklanma sen sekercim birazdan cayımı alıcam yarım litre suyum bitti bile zaten

cemrecim, azerininde dedigi gibi sayimlar birgun sonradan aliniyor yani bu sayilar pazartesinin sayisi, salinin degil..dunun sayimida bugun alinacak...hem cogu zaman buralarda birileri var canim..sabah kusagindan meyve,doga,frangi ve minnosum...saolsun akamlarida ugruyorlar...ama benim gibi calisanlar malum 12ye kadar kalamiyoruz...canim birde sen ogle arasi geldiginde goruyorum seni altta bir saat geciyor hala bir msj yok, sonra birde bakiyorum cikmissin...emin ol o saatlerde msj atsan cogu kisiden cvp alirsin

evetr canım cemre için söylemiyorum genel konuşuyorum bir kişi var mesala bi de ben açıyorum öööle duruyoruz ben sorarsam cevap geliyor karşıdan beklersek öylee kalabiliriz laf atıyoruz merhaba nasılsın veya gün içinde olan bişeyi anlatıp sohbet yaratabiliriz diye düşünüyorum

gunaydin tatlim....dietleri bozmak yokkk..yoksa ben sizi bozarim..dieti bozan kendini baska takimlara rezil edecek ona gore sen ne is yapiyorsun minnosum, buarada simdi aklima geldi ben sana ne takimimizin kurallarini gosterdim nede basvuru formunu senin icinde aksam eklerim artik

heee bu arada da boş durduğumu sanmayın puantaj geçiyorum bir yandan (maaşlarda sorun çıkarsa suçlu sizsiniz )istenirse 2 taşın arasında gene konuşulur

oyle ablacim...bende aynisini yasiyorum, bakiyorum uzun suruyor artik msj atiyorum niye ses yok diye....ama kurallarimizi siki tutmamiz lazim...ozelliklede butun takimin gozu bizdeyken...paylasimimi eksilmesin istiyorum..boyle motive oluyoruz sonucta

gunaydin julicim,,,minnosum,,doga ablacimmmmm...hepinize gunaydinnn...tarti bana guldu bu sabah,mutluluk verdi.. demin bende size biraz mutluluk nese verim

umarım bende ekside olurum
aminnnnnnnnn

o bizden yaaaaa ondandır

heee bu arada da boş durduğumu sanmayın puantaj geçiyorum bir yandan (maaşlarda sorun çıkarsa suçlu sizsiniz )istenirse 2 taşın arasında gene konuşulur

evet canim istendikten sonra firsat yaratilir....bende bir yandan burdakilerle ugrasiyorum. 1 dk bos kalinca msjlara cvp yaziyorum...yoksa is cekilmiyorrrr

ayy yermiyim hiç gülüm gözde olmak kolaymı

günaydın paylaşılamayan takımın güzel kızları

günaydın sekercmmm

Canım hemen cevaplayım.
*Bu müslinin 40 gramını nasıl ölçüyorsun?[/B]
Canım benim diyete başlar başlamaz yaptığım ilk ve en iyi iş,bir gıda tartısı ve bir dijital yağ,su,kas ölçer tartı almak olmuştu.Bunların gerçekten diyetimde çok faydasını gördüm.Dijital gıda tartımı kullanıyorum canım 40 gramı ölçmek için.Ama merak eden olursa ölçer,40 gramın kaç kaşığa denk geldiğini yazarım.
*Sen bu diyeti nerden buldun?
Canım bu diyeti taaa 2001 yılında Esra Ceyhan yaparken duymuştum ilk.İyi de hatılrlıyorum çok ciddi de incelme olmuştu.Sonra tabi namazda gözü olmayanın ezanda da kulağı olmazmış misali,unuttum gitti müslinin adını.Sonra 2010 gibi Ender Saraç'ın bu müsliyi çok sık zikrettiğini farkettim ve araştıdım.Etkisi yadsınamaz bir ürünmüş.Eğer isterseniz tam diyeti de kopyalarım onun önerdiği şekilde.
*Kaç gündür yapıyorsun ve kaç kilo verdin?
Canım bugün 11. günüm.Hafta içi tartılma adetim yoktur ama,geçen cuma tartıldığımda yani müslinin 6. gününde 500 gr gitmişti,bu haftayı bilmiyorum.Ama incelme tam 8. gün kalçada 5 cm olarak gösterdi sonucu.Hatta kendime güvenemeyip terziye bile ölçtürdüm,yine 5 cm çıktı.Zaten Ender Saraç kilo vermekten öte hareketsiz bölge yağlarında incelme ve sıkılaşma olacağını iddia etmişti.
*Acep ben de yapsam mı
Şiddetle şiddetle şiddetle tavsiye ediyorum.Kilo vermekten incelmekten öte,bir de kansere karşı antioksidan etkisi denemeli mutlaka dedirtiyor.

azericimm, yoklama listesi icin ellerine saglik canimcanim eger nev gecen cuma 14 takimda kilo bildiriminde bulunduysa onuda sayima ekleyebilirsin...sonucta cuma gunude listeye eklenecek

Canım evet,geçen hafta 14. takımda kilo bildiriminde bulunmuştum.Yine de şöyle özetleyim.Başlangıç kilo:103.5 29.04.2011 cumaki bildirim:91.5 kilo 06.05.2011 cumaki bildirim:91 kilo
Canım 2 litre su,3 yeşil elma,1 yemek kaşığı tarçın,1 limon,1 çay kaşığı karabiber ile düdklüde 7 dakika kaynatarak yapacağın çay,sana tartıda mucizeyi gösterecek sabah.Benden söylemesi
Kuralları memnuniyetle kabul ediyorum.Şimdi bi kahve içip formu da doldurucam birkaç dakika sonra.
Harika,peki enerjin nasıl?
Böyle bir açlık krizinde,ayva dişeyerek hışımla diyeti bozmaktan kurtulmuştum.Mutlaka o anlarda sert ve kalorisiz birşey ısırın hanımlar.
Günaydın hanımlar...

sekerlerim bende bu sabah öyle bi yoğunum ki sürekli hasta geliyor..
bide evlenmeye basladı millet deli oluyorum evlilik tahliline gelenlere birbirlerine naz yapıyorlar gözümün önünde yok cok korkarım elini tutayımm mı ayy uff öfff titremeler cığlıklar sırf birbirlerine nez olsun die ne kadar gıcık varsa memlekette beni buluyor heraldee :95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…