Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yoooooooook yapıştın mı pis yapışırımmm ...eritene kadaaaar

biz mematinin öldüğü yerde bıraktık.

Aaaaaa öldü mü ? yaşıyor muydu ki

dövme örtmenim. Sev bizi Hakkaten ne zaman küçülecek bu midecikler

Bende şaşıyorum size yahu ... küçülmeli yani ... ama küçülmesine fırsat vermeden kaçamaklarla esneme payı bırakıyorsunuz ondandır

anammmm beni red etti ya

öpecem

bi fitoterapi uzmanı var mutlu bağırsak diyor başka bişey demiyor
bağırsak önemli iyi bakın diyor
beyni bile yönetiyomuş
evet evet ama kararlı olmak açısından beyin dedim.misal 40 kilo ece sürekli beynine telkin veriyor.
bu konulara eğilecem.ama güvenilir kaynak bulmam lazım.bir iki kitap siparişi verecem belirledim.

Canım Kemal k....r marka kullanıyorum tatlı değil ama organik gibi olmaz yani. Ben de Şirince'yi seviyorum, gidince tarhana taze kekik nane fesleğen reyhan adaçayı zeytinyağı ve alabileceğim ne var ne yoksa alır dönerim ay özledigimi hissettim tatilim mi geldi ne

öpecem

bi fitoterapi uzmanı var mutlu bağırsak diyor başka bişey demiyor
bağırsak önemli iyi bakın diyor
beyni bile yönetiyomuş
evet evet ama kararlı olmak açısından beyin dedim.misal 40 kilo ece sürekli beynine telkin veriyor.
bu konulara eğilecem.ama güvenilir kaynak bulmam lazım.bir iki kitap siparişi verecem belirledim.

prison break ve hannibal ı eşim izliyodu o sıralar ilgimi çekmediğinden bakmamıştım keşke baksaymışım,aa bide lost
breaking bad i bitirdik bi
walking dead bi itici geldi bana sevemedim,gerçi oturup izlemedim ama
fringe ve tru detective yi yazdım bi yere
şu braking bad deki adamın bi dizisi başlamıştı avukat olanın onu merak ediyorum bide sherlock u ama baştan bulup izlemek meşakatli iş
ama en sevdiğim müge anlı ve zuhal topal

selam dünkü cıslı menümü vermiyorum
ama açıkçası rahatsız oldum fena oldum
gece sahil yürüyüşü yaptık biraz rahatladım.
şimdi verdiğim sözü tutma yolundayım
Ausencia

Bu hafta taaam gazzz ileri derken .. herkes coşmuşken .... okurken üzüldüm be pamuk. salı çarşamba perşembe ... o eksi 1 hedefi nasıl gelecek merakla bekliyorum pamukcum .

bi ara deli gibi lost izliyordum, çocuklar yokken tabi,

Onu bende izledim ..daha Yusuf doğmamıştı :)toplu izlemiştik , bir gece de 5-6 bölüm ... ama sonu fooooosss.olsun izlerken çok keyif almıştım.

sherlock izledim , lost izledim .. daha bir dünya izledim de ...

he yeniden mi başladı.eşim seyrederdi onu.

evet bu salı başladı canım . söyle eyes a :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…