- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
şimdiden arkadaşlar kilo verdin biz yerimizde sayıyoruz demeye başladılar, 24 Nisanda iddiamız vardı, sanırım şimdiden galip benim , aman diyeyim kaptanım ben bi bırakırsam feci bırakıyorum, siz sakın beni bırakmayın,
biz mematinin öldüğü yerde bıraktık.
dövme örtmenim. Sev bizi Hakkaten ne zaman küçülecek bu midecikler
yok pamugum senin nasıl kilo verdiğin herkeisn malumu
ben yokum
Pc başına geçemiyorum, şu anda bile kızım çekiştiriyor pcnin kablosundan.
eşim gündüz evde gece işi yine başladı. akşama kadar işlerler boguşuyorum buralara pek gelemiyorum.
sıkılma durumu sizden değil genel olarak bir bıkkınlık var yalan değil.
evet evet ama kararlı olmak açısından beyin dedim.misal 40 kilo ece sürekli beynine telkin veriyor.öpecem
bi fitoterapi uzmanı var mutlu bağırsak diyor başka bişey demiyor
bağırsak önemli iyi bakın diyor
beyni bile yönetiyomuş
o prison break hep aklımda.
Canım Kemal k....r marka kullanıyorum tatlı değil ama organik gibi olmaz yani. Ben de Şirince'yi seviyorum, gidince tarhana taze kekik nane fesleğen reyhan adaçayı zeytinyağı ve alabileceğim ne var ne yoksa alır dönerimnar ekşileri ekşi olmuyo tatlı oluyo
bazen dışarda yemek yediğimiz yerlerde salataya döküyolar canım salatanın tadı gidiyo,hele bide limon suyu sıkmıyolarmı
gerçek nar ekşisi bulmak lazım,şirinceden almıştım o çok güzelkıyıpta kullanamıyorum az az döküyorum
evet evet ama kararlı olmak açısından beyin dedim.misal 40 kilo ece sürekli beynine telkin veriyor.öpecem
bi fitoterapi uzmanı var mutlu bağırsak diyor başka bişey demiyor
bağırsak önemli iyi bakın diyor
beyni bile yönetiyomuş
Şuan bayıla bayıla izlediğim (6 yıl önce) dizinin 5. sezonu başladı . Bitmişti ama aynı kadro ve süpriz bir başlangıç ile . Efsanedir ...prison break . Hapishane kaçış ama yok böyle bir zeka ... İzleyin derim ama baştan izleyin .
Hannibal ... psikolojik gerilim ... tüm filmlerini izlemiştim . Anthony amcanın eksikliği hissedilse de favori dizilerimdendi . bitti zaten .
Walking dead ... klasik zombi dizisi sanmayın .. hala devam ediyor ..şimdi sezon arası 7.sezon ..çok iyi dizi.
fringe ..bu da 100 bölümde bitti ... bir solukta izlemiştim .
bad breaking , tru detective,.... müge anlı
begum75 hanımefendi. şuan aklımdakiler .
he yeniden mi başladı.eşim seyrederdi onu.Efsane yaaa ... 4 sezon bitti ..bi kere sıkmadı ... 6 sene geçti... 5başladı ..ilk bölüm yine çok iyi.
Oweeeeee
evvett dely ciğime en güzelinden hazırladım bile istediğin zaman gel buyur
selam dünkü cıslı menümü vermiyorum
ama açıkçası rahatsız oldum fena oldum
gece sahil yürüyüşü yaptık biraz rahatladım.
şimdi verdiğim sözü tutma yolundayım
Ausencia
bi ara deli gibi lost izliyordum, çocuklar yokken tabi,
prison break ve hannibal ı eşim izliyodu o sıralar ilgimi çekmediğinden bakmamıştım keşke baksaymışım,aa bide lost
breaking bad i bitirdik bi
walking dead bi itici geldi bana sevemedim,gerçi oturup izlemedim ama
fringe ve tru detective yi yazdım bi yere
şu braking bad deki adamın bi dizisi başlamıştı avukat olanın onu merak ediyorum bide sherlock u ama baştan bulup izlemek meşakatli iş
ama en sevdiğim müge anlı ve zuhal topal
he yeniden mi başladı.eşim seyrederdi onu.
ay kızlar ya valla şu dondurma bahsini kapatalım takımda , yanii işkenceye gerek yok
Beni 10 kişii tutuyor karşı pastahaneye gitmemem içinnOweeeeeeben dé cıs yedigimi yazmim milletin canı çeker dedim di bi kaşık dondurma yemstim aha da bu ınsan kudurturrr kizzz
Günaydııın çok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?