Geçmişş olsun güzelimm kıyamamm yaa bol c vitamini tüket dinlenebildiğin kadarda dinlenmeye çalışGünaydııın çok hastayım
Beni 10 kişii tutuyor karşı pastahaneye gitmemem içinndesemdee yalan kaptaniçemm tutuyorr
Geçmiş olsun organikimmm. Yap bişiler çay ot limon .. Umarım iyi gelir.Günaydııın çok hastayım
Yahuuuuuu durun yahuuuu ....
Hedef var ..
Adamı deliiiiiiiiiiiiiiiii etmeyinnnnnnnnn leeeen
Aman ha deyim. Deliiyumm . Bi delilik etmeBeni 10 kişii tutuyor karşı pastahaneye gitmemem içinndesemdee yalan kaptaniçemm tutuyorr
Yokk yokk kuzumm hedefime ulaşmadan aslaa inşallah maşalalh yaneeAman ha deyim. Deliiyumm . Bi delilik etme
Ayyy masummm kara kara düşünüyorum ben şu an ...
67 gelecek di mii ?listede artı okuyunca beni bir hal alıyor ki
Yaza hedefim tamamdırr cnaım inşallahh 1 adt kütürdetirim
begüm itiraf et hangi rakip takım yollladı seni
valla canım cigerim
yedigim ortada içtigim ortada , sporum ortada
gelmezsede ne diyim ?
elimden geleni yapıyorummm benn dah ane yapsam inan bilemedimmm
cumaya kadar inecegini ümit ediyorm
Tabikiii güzelimm başımın üstünde yerin varr yanii şimdi biraz dolmakalem gibi olsamdaa yaza inşallahh kalem olcamYaza yanındayım unutmaaaaa .... şöyle incecik bi dely göreyimmm karşımda
tamam sustum
normalde bende çok etkilenirim yiyecek konularından konuşulması hoşuma gitmez sırf bu yüzden menü bile okumam canım çekmesin diye
ama bugünü çok spontane gelişti bir anda muhabbet açıldı gibi oldu ama sustum daha konuşmuyorum
Fermuarr güzelmiş vakko mutamam sustum
normalde bende çok etkilenirim yiyecek konularından konuşulması hoşuma gitmez sırf bu yüzden menü bile okumam canım çekmesin diye
ama bugünü çok spontane gelişti bir anda muhabbet açıldı gibi oldu ama sustum daha konuşmuyorum
Menu yazıp geçmişe devam minnakim kıpır kıpır . Bölük porcuk gece uykularimm
Sabah 3 sunta çay
Öğle 5 6 dilim peynir
3 yksgi lorlu Salata
2 yumurta kasrlı tavada
4 zeytin
1 kivi
Aksm 17.30
3 dilim fırında kabak mücver yoğurtlà
3 kasik domates soslu makarna
1 kaseden az hazır corba .( Bostan corbasi )
Çay 1 avuç dut 1 incir biraz igde 1 hurma
Saat 23.00 bi bardak sekerlisüt biraz ceviz
eeeee daha daha nasılsın ?
Fermuarr güzelmiş vakko mutatlımmmm valla nefsim köreliyordu yaww hayaliii bilee güzeldii yawww
Günaydın şekerler bomba gibi uyandım, 4 günlük diyetimin 2.nci kahvaltısı başlasın o halde
corneti hiç sevmem
ya kutuda cartdor yada magnum başka dondurma yemem zaten
hatta bizim aşağısında gerçek dondurmacı var direk ordan yemeyi tercih ediyorum
Ausencia imdaatttttttt sayfalarca çin işkencesi yapıyolarrr.dondurma diyolarrr brownie diorlar.hedefe ulaşınca diye ekleyip masumlaştırdık sanıyorlar...
ceza ver bu iki çıtıra.
58 kilon ile insanlara niye işkence çektiriyorsunnnn
O@mimu88 ben diziciyim... değnekle beraber .
İzlediğim tek Türk dizi şu an içerde , eşimin bir de diriliş ve abdülhamidi var ... ben o zamanlar burda çene çalıyorum
Ama yabancı dizilerde peş peşe 5-6 bölüm izlediğimizi bilirim ... içerde güzel izle ... çağatayın patates suratına bakma sende çoşkuna bak
ay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....
Misss miss ton balıklı salata enfes
2 yumurta ne çabuk bitti ayol, dakkada bitti resmen
Şuan bayıla bayıla izlediğim (6 yıl önce) dizinin 5. sezonu başladı . Bitmişti ama aynı kadro ve süpriz bir başlangıç ile . Efsanedir ...prison break . Hapishane kaçış ama yok böyle bir zeka ... İzleyin derim ama baştan izleyin .
Hannibal ... psikolojik gerilim ... tüm filmlerini izlemiştim . Anthony amcanın eksikliği hissedilse de favori dizilerimdendi . bitti zaten .
Walking dead ... klasik zombi dizisi sanmayın .. hala devam ediyor ..şimdi sezon arası 7.sezon ..çok iyi dizi.
fringe ..bu da 100 bölümde bitti ... bir solukta izlemiştim .
bad breaking , tru detective,.... müge anlı
begum75 hanımefendi. şuan aklımdakiler .
Günaydııın çok hastayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?