Geçmiş olsun canım yaaa ... eve girdi mi zor çıkıyor ... hele de bu mevsimler fena .
Geçmişş olsun güzelimm kıyamamm yaa bol c vitamini tüket dinlenebildiğin kadarda dinlenmeye çalış
Geçmiş olsun organikimmm. Yap bişiler çay ot limon .. Umarım iyi gelir.
teşekkürler kızlargeçmiş olsun canım
Yanii dimii dimii yakın tacizz varr dimiiiiidaha daha ne olsun bugün pazara çıkıcam işte,yine geldi bir salı
her muhabbette yeme içmeye çıkıyo ama yaaa pazar diyiyince kötü etkilenmiyonuz demi,zira bol yeşillik,kabak ve halis muhlis ev yoğurdumu aliciğim,bunlarda sıkıntı yok demi aman bilimde pot kırmıyım
ama ağır tahrik var kaptanım ben kapattım konuyu
fermuar vakko değil beymen
Kuru menüleri bırak . Azıcık bağırsak çalıştıran sebzelere yönel . Kabak ye .
O karışımı gece yemeyi bırak .
Bi de böyle dene .
stres oldum valla.
spor kaptanım çok geçmiş olsunBugün 3.gün ama gittikçe ağırlaşıyorum bide gün var.ama müjde kaptanım hiçbirşeyin tadını almıyorum tat duygusu sıfıra indi.çok kötü bişey ama yaa.kahve kokusu yok çay kokusu yok.dunan bile kokmuyo.hayatımda 3-4 kere böyle oldu çok gıcık
Ausencia kaptanim gece yazmayı unutumusm. Öğle iki tane grissini vardı kepekli . Ekmek yerine yedim de . Ekmek mi yesem ki. Bugün artı çıktım yani 59.3 inşallah artmaz iyice cumaya kadar . Benim sismeden 57 yi görmem lazım. bana yardım et
Tamam kaptanm sağol. Haklsın galiba. Aç kalmamaya calisiyirm artık . Hamile ve emziren anne olmak varmış nasipte. Neyse her şey yavrular içinGayet normal besleniyorsun gebe bir kadın için . daha önce de dedim vero , çok büyük cızlar görmediğim sürece menünde şunu yeme bunu yeme demem .
Gebeliğin doğal sürecinde 12. kg kadar alman normal . senin yeme düzenin daha sağlıklı yiyecekler hazırlayıp , çok ama faydalı tüketime de uygun değil.
O yüzden evdekileri yiyeceksin mecbur .
Evet canım hüp diye dakikada yuttum gittiBaşlamasıyla bitmesi bir oluyor hüp bitti
Kardeşim sende bana ısmarla tabi hedefe ulasınca
Aynen yaaa
O
Aynen
Ahu geçmiş olsun bak kendine
O walking dead izlemeyin resmen umutsuzluk aşılıyor
daha daha ne olsun bugün pazara çıkıcam işte,yine geldi bir salı
her muhabbette yeme içmeye çıkıyo ama yaaa pazar diyiyince kötü etkilenmiyonuz demi,zira bol yeşillik,kabak ve halis muhlis ev yoğurdumu aliciğim,bunlarda sıkıntı yok demi aman bilimde pot kırmıyım
ama ağır tahrik var kaptanım ben kapattım konuyu
fermuar vakko değil beymen
Başlamasıyla bitmesi bir oluyor hüp bitti
Kardeşim sende bana ısmarla tabi hedefe ulasınca
Aynen yaaa
O
Aynen
Ahu geçmiş olsun bak kendine
O walking dead izlemeyin resmen umutsuzluk aşılıyor
teşekkürler kızlar
Bugün 3.gün ama gittikçe ağırlaşıyorum bide gün var.ama müjde kaptanım hiçbirşeyin tadını almıyorum tat duygusu sıfıra indi.çok kötü bişey ama yaa.kahve kokusu yok çay kokusu yok.dunan bile kokmuyo.hayatımda 3-4 kere böyle oldu çok gıcık
bagırsaklar çalışıyor sorun yok ... bu hafta iyi yani
ben gece karışım yemiyorum... akşam yediigmi mi demek istedin
menülerimde sebze oluyor benim ama bu hafta böyle oldu, yarın türlü var mesela
ben daha çok stresmim emin ol..
bunca vakit ayırıp diyet yapıp , 9 saat mesai sonrası spor yapıp tartıda inmeyen kilo görünce benii düşün bride..
Menu yazıp geçmişe devam minnakim kıpır kıpır . Bölük porcuk gece uykularimm
Sabah 3 sunta çay
Öğle 5 6 dilim peynir
3 yksgi lorlu Salata
2 yumurta kasrlı tavada
4 zeytin
1 kivi
Aksm 17.30
3 dilim fırında kabak mücver yoğurtlà
3 kasik domates soslu makarna
1 kaseden az hazır corba .( Bostan corbasi )
Çay 1 avuç dut 1 incir biraz igde 1 hurma
Saat 23.00 bi bardak sekerlisüt biraz ceviz
Begüş inanamıyorum ya dün akşam izlemeyi unuttum acilen bakmam lazım bu nasıl bir haber
Günaydın !
Evet evet sen hamisOlsun olsun o şekerli süt dışında güzel ama ipin ucu kaçmasın
Günaydın !
Cepten takipteyim ama çoklu alıntı imkansız maalesef.
Kızım pc ye geçtiğim anda emekleyerek depar atıyor.
imkansız demeyin gelin de görün minik bezli poposunu şanzımanlı arçelik gibi bir sağa bir sola atarak koşar.
Gel de iki dk oliver açma
Günaydın !
Cepten takipteyim ama çoklu alıntı imkansız maalesef.
Kızım pc ye geçtiğim anda emekleyerek depar atıyor.
imkansız demeyin gelin de görün minik bezli poposunu şanzımanlı arçelik gibi bir sağa bir sola atarak koşar.
Gel de iki dk oliver açma
Vallahi hafifledi ne yalan diyeyim içim şiştiydi.Dökerdi içini azıcık ferahlaaar hafiflerdiii , bak sen azıcuuk hafiflemedin mi ?
Akşamları bir ölçek gıybettüm ödemi alır
Ah ahaynenah bu kaynanalardn nedir cektigimiz
ece ve bezli poposundan kaçabilirsem
Uyumaya korkuyorum o derece yani Shery
Amin kuzum ya hayırlısı olsun ♡♡♡
Sen reddedilecek kadın mısın yavrımanammmm beni red etti ya
Lcwda ucuz fermuarlar var :))))
twd mi ? yok yahu .. ne umutsuzluğu ... insanoğlunun içindeki canavarın zombilerden daha tehlikeli olduğunu anlatıyor bana.
Ayyyy tövbeler olsun ... kendimi Atanın diş durumunda neyse belki az yer kilo verir diye düşünenDaydream- gibi hissettim şu an
Bende stresim bana ne bana ne .... böyle diyet yapsa da kaçamak 0 olsa da , spor yapsa da artı çıkan listedeki arkadaşlara elim kolum bağlı kalıyor ya ..onun stresi bende ki. hani cız yese sopa gösteririm Cuma , kızarım iki .... hadi kendini düşünmedin liste sorumuluğunu düşün derim rahatlarım
Sana bir şey de diyememenin stresi bende ki .
Stresi bırakalım da ... şimdi ... önümüzdeki 3 güzel güne bakalım .
sen 3 günde çoook yol kattedersin .
bizim bilinç altında cıslardan uzak kalma korkusu var.oyüzden bu durum.bazıları meto yönünden şanslı kabul lakin diyet özgüvenle ,enerjiyle yapılıyor.Ya 3-5 sayfa önce ..tamam kabul çok konuşuyoruz 7-8 sayfa öncebeyin gücü muhabbeti vardı .
Arkadaşlar hep diyorum bunu .
İş beyinde bitiyor diye.
Karnınız değil beyniniz acıkır diye.
Doğru sinyaller yollayın diye ..
Tartınız durmaz , umudunuz durmazsa ... ben şunca diyet maceramda offf olmayacak , veremeyeceğim , tıkandım demedim ... tüm hafta sabit kalıp bir günde 700-800 gittiğini bilirim ....
Açımmmmm demeyin derim mesela hep .
İş gerçekten beyinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?