Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

anammmm ben nasıl umutluydummm , duruyor işte bak şekil 1 a benim
dün bütün idyteleri yapacak güç vardı
bugün fıssss

Benim 11 sezondur 1 bölümünü kaçırmadığım tek dizi, Supernatural
önce jensen ackles hayranlığı ile başladı ama konuları beni çekiyor, doga üstü konuları sverim ben.
fringe ve lost 'da beni oralardan yakalamıştı
onun harici komedi hastasıyım, two guys a girl a pizza place ile başladı bende bu tutku. o zamanlar cnbc e veriyordu bu dizileri ve benim ingilizce pratigimde çok katkıları olmuştu.
ayrıca friends, how i met your mother ve it crowds. Hele coğu kişi izlememiştir ama it crowd bence efsanedir.
kimse ingilizler komediden anlamaz dimesin.

what dedin yavrummmmmmm..

Evet daktırım çok doğru bir noktaya parmak bastın , öhömmm öhömm :)

Şimdi kabul benim meta hızlı diyete cevap veriyor .

Ama seninde en azından düzenli olarak haftada 500-600 verebilme şansın var . Hadi bizim ki şaşmış 1,5 2 verebiliyor üst üstte .

Ama sizinde cız cozları tamamen beyinden silmeniz gerek . Yaşadığınız yoksunluk sendromu şişiriyor siz, hocam

Sen bisiler izletiomusn.serym. Ben bi pepe acıym pc den dedign gibi mama Sandalyesi nde ayaga kalkti baba si bişi izletmemem konusnda kararlı . Ben de yemek falan yedirince dolaplari cekmeceleri boşaltrken o veriyorum.

Tamam doktorcum bi tane atraksiyonlu alerji ilacı varya ondan içtim bi kaşık yoksa burnumu tutamıyordum
Peçeteden tıpa yaptım burnuma
ay onuda bilirim.hacdayken medinede olmustum rukuya eğilince yere damlıyordu

işte onu yapamıyorum yoksa yapmak mı istemiyorum bilmiyorum.arınmışbir hafta.0 cıssız.
belkide cıslarıda serpiştirip kilo verenleri gördükçe bilemiyorum.belkide kilom cok batmıyor bana gelinlik giymiycem deyip az olsun öz olsuncuyum.
ben hep kiloluydum öyle incecik hayal edemiyorum belki kendimi.kafamda deli sorularrrrrr

Son düzenleme:
anammmm ben nasıl umutluydummm , duruyor işte bak şekil 1 a benim
dün bütün idyteleri yapacak güç vardı
bugün fıssss

Cıkssss bak daktırımım dediği şey devrede sende .
Beyin hala bir şeyler cızlar cozlar yemek istiyor , aklı kalıyor orda .. yemiyor ama kafa orda ...
Onları sil kafandan .....
Hep bi şu kilo olursam şunu yerim , şuraya inersem şunu gömerim hayali ...
Yok yahu ... bizim dünyamız yemekten mi ibaret ?

Ya supernatural izlemedim ben ? onların babaları şimdi twd de kötü adam ... ama millet deli hayran naturelden kalma :)
sen daha çok s.n hariç durum komedisi , sit tarzı falan da seviyorsun onlar beni kasar .

Tamam doktorcum bi tane atraksiyonlu alerji ilacı varya ondan içtim bi kaşık yoksa burnumu tutamıyordum
Peçeteden tıpa yaptım burnuma

Babamın taktik

Senin hedef bile çok tutmussun kafanda hiç zayıf olma düşüncen mi yok ki. 69 à hemen ulasirsn azimli kadinsin.ki. canı cehennemé cislarin

Tatlım dün gündüz 45 dk pilates ...
Gece dizi izlerken 1 saat daha kardiyo ve ağırlık kol vardı .. Toplamda 1. 45

Son sahne tak taka tak tak ..tak tak ...
Çok iyi hemen bakmalıyım
Evet evet sen hamis falan dinleme tokatla beni. Kaptanın prensipleri ne aykırı o bana kiyamaz da. Gomersem sen vur başıma

Hamilelere baskı yok Ama şekerli içmiyorsan bu zamana kadar içmemeye devam et derim şeker zaten ne sana ne bebişe sağlıklı değil ki

Heeee sen bu zaman kadar kiloydun da ben 0 beden mankendim :)
Yavrum benim ömrüm kilo ile geçti .
Hem de epey şişko şişko .

Bu sefer 68 de ilk hedefimde bıraksaydım , biliyorum ki en iyi 75 lere gelecektim yine .... sonra yılgınlık ... sonra 80 ...

sen 69 olduğunda orda kalmanın garantisi varsa , eyvallah .

Ben o yüzden bu kez ilk kez sıkı tuttum ... tabii buranın , burda sürekli sdiyet konuşmanın da etkisi çoooooooooooooooook büyük bende .

Yoksa bende podyuma çıkmayacağım ... ama gelse gelse bile 65 i aşmam artık en azından , yani inşallah :)

amanınn o babaya bende hastaydım hala öyle.
evet sanırım şimdi zombi kovalıyor başka dizide

beni de zombiler hapistan kaçmalar filan kasıyor.
ben soft şeyleri seviyorum ya dizilerde, kafamı boşaltsın beni eglendirsin istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…