Ay ne güzel hacımısın Rabbim vizede nasip etsinay onuda bilirim.hacdayken medinede olmustum rukuya eğilince yere damlıyordu
Benim de taktik bu burnum büyüyecek korkusu olmasa Tıpalı gezerim yeminle.sil sil burnum çatladı offCıkssss bak daktırımım dediği şey devrede sende .
Beyin hala bir şeyler cızlar cozlar yemek istiyor , aklı kalıyor orda .. yemiyor ama kafa orda ...
Onları sil kafandan .....
Hep bi şu kilo olursam şunu yerim , şuraya inersem şunu gömerim hayali ...
Yok yahu ... bizim dünyamız yemekten mi ibaret ?
Ya supernatural izlemedim ben ? onların babaları şimdi twd de kötü adam ... ama millet deli hayran naturelden kalma :)
sen daha çok s.n hariç durum komedisi , sit tarzı falan da seviyorsun onlar beni kasar .
Babamın taktik
Ay ben sen ekliycen diye unuttum puanlamayı ekleyimTatlım dün gündüz 45 dk pilates ...
Gece dizi izlerken 1 saat daha kardiyo ve ağırlık kol vardı .. Toplamda 1. 45
Sıkıntı yok SheryimVallahi hafifledi ne yalan diyeyim içim şiştiydi.
Ah ah
ece ve bezli poposundan kaçabilirsem
umarım kuru bir gece geçirdin kuzuş
Sen reddedilecek kadın mısın yavrım
Begenim de bari hasedimden çatladığım anlasilmasinTatlım dün gündüz 45 dk pilates ...
Gece dizi izlerken 1 saat daha kardiyo ve ağırlık kol vardı .. Toplamda 1. 45
dondurmadan bahsedip eşeen , öhüm yani şerinin aklına garpız gabii deeel dondurma koyan nehir ve begoya teessüflerimi sunarım
amanınn o babaya bende hastaydım hala öyle.
evet sanırım şimdi zombi kovalıyor başka dizide
beni de zombiler hapistan kaçmalar filan kasıyor.
ben soft şeyleri seviyorum ya dizilerde, kafamı boşaltsın beni eglendirsin istiyorum.
Ay ne güzel hacımısın Rabbim vizede nasip etsin
Valla iyi çözüm bu tıpa
Benim de taktik bu burnum büyüyecek korkusu olmasa Tıpalı gezerim yeminle.sil sil burnum çatladı off
Ay ben sen ekliycen diye unuttum puanlamayı ekleyim
Güllaç yesen tok tutrdiÇokkk acıktımmm yawww midemm trampet çalıyorrr6,30 da yiyince 2 yumurtacıkkkk
Çokkk acıktımmm yawww midemm trampet çalıyorrr6,30 da yiyince 2 yumurtacıkkkk
Aahhy kıyamam yaa.yaaa şu yavrular hasat olmasınn !!! Allahım şifa versinnnGünaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
anaaa aynı benim blue eyes kafası.koç burcu olmakla alakası varmı acepamanınn o babaya bende hastaydım hala öyle.
evet sanırım şimdi zombi kovalıyor başka dizide
beni de zombiler hapistan kaçmalar filan kasıyor.
ben soft şeyleri seviyorum ya dizilerde, kafamı boşaltsın beni eglendirsin istiyorum.
Canım çok teşekkür ederim hakkını ödeyememCanım ben seninle ilgili son gelişmeleri azıcık yazdım gece arkadaşlara ... özellikle seni bekleyen rakibin mimu ya :)
Tekrar tekrar geçmiş olsun çok
Vallahi hafifledi ne yalan diyeyim içim şiştiydi.
Ah ah
ece ve bezli poposundan kaçabilirsem
umarım kuru bir gece geçirdin kuzuş
Sen reddedilecek kadın mısın yavrım
aaa aynı ben.ben kitap okurken bile bakarak okurum şöyleki sayfaya bakarım ,çeviririm.özelllikle son zamanlarda hiç bi sayfayı tam okumadım.o tıp kitapları nasıl bitti sanıyorsunuz
mimu88 ben diziciyim... değnekle beraber .
İzlediğim tek Türk dizi şu an içerde , eşimin bir de diriliş ve abdülhamidi var ... ben o zamanlar burda çene çalıyorum
Ama yabancı dizilerde peş peşe 5-6 bölüm izlediğimizi bilirim ... içerde güzel izle ... çağatayın patates suratına bakma sende çoşkuna bak
ay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....
ben sınavlarda da sondan başlarım ortadan devam eder başa dönerim arada soru kalırmı kalır ama napim hiççç 1,2,3 diye gidemem.
ayy bi gün değil 2 gün değil,sabrında sonu var canımmmm dondrumada dondurmaaa oh olsun .
nar ekşileri ekşi olmuyo tatlı oluyo
bazen dışarda yemek yediğimiz yerlerde salataya döküyolar canım salatanın tadı gidiyo,hele bide limon suyu sıkmıyolarmı
gerçek nar ekşisi bulmak lazım,şirinceden almıştım o çok güzelkıyıpta kullanamıyorum az az döküyorum
Günaydııın çok hastayım
Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
mimu88 canım ne yapıyosun beni sormuşsun iyiyim ben sen nasılsın...
Nasıl gidiyo bakalım diyet ben çok fena geliyorum haberin olsunnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?