Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ay onuda bilirim.hacdayken medinede olmustum rukuya eğilince yere damlıyordu
Ay ne güzel hacımısın Rabbim vizede nasip etsin
Valla iyi çözüm bu tıpa
Benim de taktik bu burnum büyüyecek korkusu olmasa Tıpalı gezerim yeminle.sil sil burnum çatladı off
Tatlım dün gündüz 45 dk pilates ...
Gece dizi izlerken 1 saat daha kardiyo ve ağırlık kol vardı .. Toplamda 1. 45
Ay ben sen ekliycen diye unuttum puanlamayı ekleyim

dondurmadan bahsedip eşeen , öhüm yani şerinin aklına garpız gabii deeel dondurma koyan nehir ve begoya teessüflerimi sunarım

Yoooooooooooooooooook öyle bir şeeeeeeeeeeeeeeeeey

Yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

He Negan . zombi kovalamıyor...sürekli sadistlik peşinde....çok kötü adam çoook ...

Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
Aahhy kıyamam yaa.yaaa şu yavrular hasat olmasınn !!! Allahım şifa versinnn

Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem

Canım ben seninle ilgili son gelişmeleri azıcık yazdım gece arkadaşlara ... özellikle seni bekleyen rakibin mimu ya :)

Tekrar tekrar geçmiş olsun çok

anaaa aynı benim blue eyes kafası.koç burcu olmakla alakası varmı acep

aaa aynı ben.ben kitap okurken bile bakarak okurum şöyleki sayfaya bakarım ,çeviririm.özelllikle son zamanlarda hiç bi sayfayı tam okumadım.o tıp kitapları nasıl bitti sanıyorsunuz

yaa valla senlebu kadar aynı olmamıza inanamıyorum :) çok hızlı okurum bi de ben herkes şok :) gerçekten konsantrasyon problemim var mesela benim odaklanamıyorum, çok çabuk sıkılıyorum herşeyden

açma gibi çocuk valla bakınca gülesim geliyor benim de favori yabancı dizilerim var burada çoğunun adı geçmiş ama en en en bestim black mirrordır. kesinlikle tavsiye ederim beyin yakan sorgulatan şahane bir seri...

ay çok şükür dağılın uleyn dondurmacılar...toplanın ton balıkcılar.....

bende bugünnn tonbalığı var

gözüme hangi soru güzel gelirse ondan başlarım

biz adanadan alıyoruz... salataya azcık eklemen bile şahane yapıyor salatayı... minicik şişesi bile çok pahalı köyde yapıyorlar zaten...

Günaydııın çok hastayım

geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineee

geçmiş olsun canımmm ay ne fena çocuğun hasta olması :/

mimu88 canım ne yapıyosun beni sormuşsun iyiyim ben sen nasılsın...
Nasıl gidiyo bakalım diyet ben çok fena geliyorum haberin olsunnnn...

ben anlamsız bir artıdayımmm kuzummm düne göre yarısı gitti ama yine artı yarın sabah temizlemiş olursam artıları asıl hedefime kitleneceğim inşallah ay bu cumaaaa o 69 buraya geleceeeeeeeek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…