Süt iç tabi ki canım hepimiz için iyidir süt yulafla iç hem tokta tutar bir de şeker aramıyorsun sankiDoğru haklsin. Sut sevmiom da ben güya işte .. Dikkat etcem
Ayy olmaz mı olmaz mı herşeyden çabuk sıkılıyorum bende.anaaa aynı benim blue eyes kafası.koç burcu olmakla alakası varmı acep
Aminnnn...teşekkür ederim canım bu defaki salgın pek fena yahu bir aydır geçmedi bütün çocuklar dökülüyoo..Aahhy kıyamam yaa.yaaa şu yavrular hasat olmasınn !!! Allahım şifa versinnn
Güllaç yesen tok tutrdişaka kız benim de koce evde . Sıkı bi öğle yemeği planlıyorum aciktim
Aaaa 5 saat mii kuzumm şimdi yesem akşamıı yapama kiiAma tatlım o diyette 5 saat ara ile diyordu ... eeee 6 30 ta yediysen senin vaktin gelmiş kuzum .... bence gömül salatana yoğurduna
Geçmişşş olsun güzelimm Allahım şifa versinnGünaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
Dün bime gittim baktim domdurmis 'ler gelmis .Yoooooooooooooooooook öyle bir şeeeeeeeeeeeeeeeeey
Yooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
He Negan . zombi kovalamıyor...sürekli sadistlik peşinde....çok kötü adam çoook ...
Geçmiş olsun.sekerimGünaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
Teşekkür ederim canım rakibemmmmyaa valla senlebu kadar aynı olmamıza inanamıyorum :) çok hızlı okurum bi de ben herkes şok :) gerçekten konsantrasyon problemim var mesela benim odaklanamıyorum, çok çabuk sıkılıyorum herşeyden
açma gibi çocuk valla bakınca gülesim geliyorbenim de favori yabancı dizilerim var burada çoğunun adı geçmiş ama en en en bestim black mirrordır. kesinlikle tavsiye ederim beyin yakan sorgulatan şahane bir seri...
bende bugünnn tonbalığı var
gözüme hangi soru güzel gelirse ondan başlarım
biz adanadan alıyoruz... salataya azcık eklemen bile şahane yapıyor salatayı... minicik şişesi bile çok pahalı köyde yapıyorlar zaten...
geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineee
geçmiş olsun canımmm ay ne fena çocuğun hasta olması :/
Hadi inşallah gelsinnn ve hiiççç gitmesinnnben anlamsız bir artıdayımmm kuzummm düne göre yarısı gitti ama yine artı yarın sabah temizlemiş olursam artıları asıl hedefime kitleneceğim inşallahay bu cumaaaa o 69 buraya geleceeeeeeeek :)
Günaydınnnn kızlarrrr dün gelemedim oglumun hastalığı ilerledi bronşite cevirdi akşam gelicektim ama öksürük nöbetleri geçirdi şimdi biraz daha iyi Allaha şükür sizler nasılsınız bakem
Canımmm teşekkür edrim inşallah geçsin artık bir ay oldu yaaGeçmişşş olsun güzelimm Allahım şifa versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?